1 ile 30 arası toplam 403 sonuç

Konu: FM 2012 Taktik ve Antreman hakkında soru-cevap odası

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yıllardır FM maç motorunun eksikliği zaten orda. SC leri top rakipteyken kendi sahana ya da çizgilere dogru savunma yapmaya çekemiyorsun
    Hocam bu zor birşey ama eğer SC lerine man marking verip rakip bekleri tutmasını söylersek birde forvetimizin work rate i yüksek ise çizgi savunması yapıyorlar. Ben 3 forvet oynarken rakip DM ye marking veriyorum rakip top çıkaramasın diye ve o marking i yapan benim forvetim oluyor. Genellikle ortasahaya kadar yanında gelip markajını yapıyor oyuncu.
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hocam bu zor birşey ama eğer SC lerine man marking verip rakip bekleri tutmasını söylersek birde forvetimizin work rate i yüksek ise çizgi savunması yapıyorlar. Ben 3 forvet oynarken rakip DM ye marking veriyorum rakip top çıkaramasın diye ve o marking i yapan benim forvetim oluyor. Genellikle ortasahaya kadar yanında gelip markajını yapıyor oyuncu.
    Güzel bir detay yakalamışsın.Konuyla ilgili bir sorum olacak cevaplarsan sevinirim. Bu şeklide komut verdiğin zaman ataklarda ve bilhassa kontralarda ilerde nasıl çoğalıyor takım? Markaj yapınca istemeden mevkisini boşaltacak bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ozgenoc View Post
    Güzel bir detay yakalamışsın.Konuyla ilgili bir sorum olacak cevaplarsan sevinirim. Bu şeklide komut verdiğin zaman ataklarda ve bilhassa kontralarda ilerde nasıl çoğalıyor takım? Markaj yapınca istemeden mevkisini boşaltacak bence.

İlerde çoğalma olayı senin taktiğin ile de alakalıdır. Forvetler mevkilerini boşaltıyorlar ancak 3 forvet oynarken 2 forvetin çizgiye gelmesi senin kontralarını çokta kötü etkilemiyor. Zaten top sana geçince oyuncuların eski yerlerine dönüyorlar. Ayrıca senin forvetlerin markaj yapacakları oyuncuları her yerde kovalamıyor sadece kendi yarı saha çizgine kadar kovalıyor.Şunu da söylemem gerekir. Vereceğiniz bu markaj ile oyuncularınız daha fazla yorulur ve daha fazla 2li mücadeleye girer.Bu yüzden agresifliğine göre tackling yapmayı bilmediği için kırmızı kart görebilir ancak bu durum çok nadirdir. Çok fazla yoruldukları için eğer staminası düşük bir forvet var ise oyuncunuzun performansı düşebilir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri