Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Menajer ve Takımı Daha Başarılı Buluyorsunuz ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • CeNTeR_TR > | Samsunspor

10 52.63%
  • LaigLeNoiR > | Giresunspor - Manisaspor

2 10.53%
  • Trabzonspor > | Trabzonspor |

7 36.84%
Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye'de Büyük Yarış| Samsunspor - Giresunspor - Trabzonspor | v.2

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig'de 34 Haftalık Zorlu Maraton Sona Erdi ..

Normal sezonu Fenerbahçe Lider bitirdi , Son haftalardaki puan kayıplarımız sonucu zorda olsa 4.sıradan Play - Off turlarına katılabildik.Şimdi asıl zorlu maçlar başlayacak.Umarım anlımızın akıyla buradan istediğimizi alabiliriz.İşte 34 haftanın sonunda oluşan puan durumu.

...

Play - Off grupları ve Puan durumu ..

Ligde'ki ilk 4 ün Şampiyonluk yarışı için kapışacağı Play - Off grubumuz ve oluşan puan tablosu ise bu şekilde.Liderle aramızda 3 puanlık bir fark var fakat bizim asıl amacımız ilk 3 e girip en kötü ihtimal ile Uefa Avrupa ligi vizesini tekrar play - off oynamadan kazanmak.

...

Uefa Avrupa Ligine Katılma Play - Off Maçları ..

Uefa kupasına katılacak olan takımı belirleyecek Play - Off eşleşmeleri ise aşşağada gördüğünüz gibi.Buranın finalisti ile eşleşip işimizi riske atmak istemiyoruz.Olası bir Trabzonspor - Samsunspor finali işlerimizi zora sokabilir.İlk senemizden Avrupaya katılmak istiyoruz.

...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Samsunspor'da hedef açıklandı ! ..

Lige kötü başlayıp mükemmel bir ivme yakalayarak Ligi ilk 4 te bitirdik.Aslında bu bizim için çok çok büyük başarıydı.Fakat bu 34 maçın tüm öneminin bittiği Play - Off maçları bizi düşündürmüyor değil açıkçası.Umarım Play - Off maçları bittikden sonra Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanırız.

* Hedefimiz Uefa Avrupa Ligine katılabilmek ..

...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Play-Off larda şampiyonluk şansın var mı , varsa bence lige odaklan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonluk şansı zor Alican , 2. Olsak veya Avrupa Ligine gidebilirsek güzel olacak ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Nasıl zor olur Turgut abi,hele ki sen varken...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İlk sene için kardeşim yoksa bizim için sorun olacak şeyler değil Şampiyonluklar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tebrik etmek lazım, hele bugün Petkovici izledikten sonra takımın başında aynı takımla böyle olması, cidden helal olsun
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

EyvAllah Dostum sağolasın Bu sene Lig'e de Samsunspor ile katılacağım bide orda deneyelim kendimizi

Müthiş bir olay şuan türkiyede zor anlar geçiren samsun 1. lik için savaşıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Başımızdaki yiyiciler olmasa yine Üst sıralara savaşırız ama maalesef yiyici sayısı 3-5 değil ..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kanka unutmayalım ki yiyiciler yanında Lig oyuna göre daha zor ve korner taktiği yok.Kemal Tokak Ligde bu kadar gol atsa Real'e giderdi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aynen Kanka Lig'de diğer takımlarda gol kralları genelde Forvet oyuncuları oluyor defans oyuncular değil

O yüzden oyunda korner olarak eşit şartlarda olsakda , Maddi anlamda - Rep manasında biz gerideyiz

iyi sayılırız yani

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Aynen Kanka Lig'de diğer takımlarda gol kralları genelde Forvet oyuncuları oluyor defans oyuncular değil

O yüzden oyunda korner olarak eşit şartlarda olsakda , Maddi anlamda - Rep manasında biz gerideyiz

iyi sayılırız yani
    Kötüsün diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum.Ben sadece reel'de yani gerçek hayatta başarısız olmanızın yiyiciler olmadığını söyledim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bende sana kötü olduğumuzu söyledin demedim , iyi olduğumuzu belirttim.

Reel'de yiyiciler bitiriyor takımı.Adnan Sezgin ve Kurmayları !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Murat Özdemir'den açıklama

Sezona Giresunspor'un başında başlayan Murat Özdemir basın toplantısı düzenledi.

Sezona kendi memleketimizin takımı olan Giresunspor'da başladım. Çok iyi bir ilk yarı çıkardık ve lider olarak tamamladık maddi imkansızlıklara rağmen. Ancak ikinci yarıda işler istediğimizden biraz daha olsun uzaktı. Ligin bitimine 8 hafta kala 3. sıraya düşmüş ve liderle aramızda 1 puan fark varken yönetim tarafından görevime son verildi. Bu planlarımızda yoktu çünkü biz Giresunumuzu Süper Lige çıkarmak istiyorduk ama kısmet olmadı.

Bu süreçten sonra 2 hafta boş olarak kaldım fakat Manisaspor'dan teklif gelince sezon sonuna kadar yani 30. Hafta'da devraldım takımı ve sadece 4 maça çıktım. Şu anda Manisaspor'un başındayım ancak takımla yapmış olduğumuz sözleşme sadece sene sonuna kadardı yani bitiyor. Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum kararsız kaldım Manisaspor ile yola devam etmem mi gerekiyor yoksa istifa edip yeni bir takım arayışına mı girmeliyim ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Murat Özdemir'in Açıklamalarına İlk Yorum Samsun Teknik Patronun'dan ..

Öncelikle Giresunspor'un yaptığı yanlışı hiçde hoş karşılamıyorum.Çünkü takımı o duruma kadar getiren tek Kişi '' Murat Özdemir '' fakat takım maddi sıkıntılarla boğuşurken oyuncular alacaklarını zor alırken sportif manada 1-2 maçlık çöküş oldu diye Murat'ı takımdan yollamaları hiç de hoş olmadı.Şuanda Manisaspor'un başında bulunuyor fakat ben kendisine Türkiye'de bu sene kötü bir sezon geçiren Beşiktaş'ı layık görüyorum ! Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiğine dair haberler var.Umarım kendisi için en doğru kararı verecekdir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Murat Özdemir'den açıklama

Sezona Giresunspor'un başında başlayan Murat Özdemir basın toplantısı düzenledi.

Sezona kendi memleketimizin takımı olan Giresunspor'da başladım. Çok iyi bir ilk yarı çıkardık ve lider olarak tamamladık maddi imkansızlıklara rağmen. Ancak ikinci yarıda işler istediğimizden biraz daha olsun uzaktı. Ligin bitimine 8 hafta kala 3. sıraya düşmüş ve liderle aramızda 1 puan fark varken yönetim tarafından görevime son verildi. Bu planlarımızda yoktu çünkü biz Giresunumuzu Süper Lige çıkarmak istiyorduk ama kısmet olmadı.

Bu süreçten sonra 2 hafta boş olarak kaldım fakat Manisaspor'dan teklif gelince sezon sonuna kadar yani 30. Hafta'da devraldım takımı ve sadece 4 maça çıktım. Şu anda Manisaspor'un başındayım ancak takımla yapmış olduğumuz sözleşme sadece sene sonuna kadardı yani bitiyor. Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum kararsız kaldım Manisaspor ile yola devam etmem mi gerekiyor yoksa istifa edip yeni bir takım arayışına mı girmeliyim ?
    abi şöyle İBB, Bursa gibi bir takım boşalırsa iş başvurusunda bulun kabul gelirse git onlara yoksa Manisa da kal bence
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Türkiyede zaten çoğu takımın menajerinin koltuğu sallantıda ve Giresunspor'da yaptıklarımızdan sonra her haberde ismimiz geçiyor. Bakalım daha cazip bir teklif gelmez ise Manisa'da kalacağız gibi duruyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Al Beşiktaş'ı herkes gönül verdiği takımla oynasın , hemde kariyere zevk gelsin kanka ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Play - Off Grubu 1.Maç Sonuçları ..

Samsunspor : 3 GaziAntepspor : 2 / Fenerbahçe : 1 Galatasaray : 2

Maça Kemal'in golüyle başladık ve çok yüklendik fakat sonrasında Wagner sahneye çıktı ve Güzel bir frikik golü attı ardından Cenk'e güzel bir pas atarak takımını öne geçirdi.Ama bir duran topa harika çıkış yapan Zenke skoru 2-2 ye getirdi.Sonrasında 1 puanda güzeldir derken Murat Yıldırım'ın füzesi önce direğe sonra kaleciye çarpınca top ağlara gitti ve son 3 dakika kala attığımız gol ile 3 puanın sahibi olduk.

...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Play Off Grubu 2.Maç Sonuçları ..

Galatasaray : 3 Samsunspor : 1 / GaziAntepspor : 1 Fenerbahçe : 2

Maçın başında öne geçtik fakat sonrasında Riera'nın golüne engel olamadık.Yediğimiz ilk 2 gol de bizim golle sonuçlanamayan ataklarımızdan dönen kontra toplarla oldu.Sonrasında en azından yüklenelim belki 1 puan alırız dedik ama 10 kişi kalınca bu planımızda yarıda kaldı.Son dakikalara doğru Galatasaray 3.golü bularak sahadan 3 puanı alan ekip oldu.

...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Play Off Grubu 3.Maç Sonuçları ..

Samsunspor : 2 Fenerbahçe : 1 / GaziAntepspor : 4 Galatasaray : 0

Kendi sahamızda Fenerbahçe'yi bu önemli maçta 2-1 ile yenip 3 puanın sahibi oluyoruz.Berk bizi yanıltmıyor ve gollerine devam ediyor.Zenke ise galibiyet golünü atıp 3 puanı bize getiriyor.Fenerbahçe 2-0 dan sonra golü bulsada son dakikalarda yine kontrolü ele alıp bir kazaya kurban gitmedik.

...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor'da 2. Kez Özdemir Dönemi

Manisaspor'la 4 maça çıktık ve Bank Asya'da ligin bitimine 3 hafta kala tekrardan takımın başına geçtik.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Play Off Grubu 4.Maç Sonuçları ..

GaziAntepspor : 1 Samsunspor : 0 / Galatasaray : 1 Fenerbahçe : 1

Deplasmanda Antep'e karşı bir türlü şansımız tutmuyor.Golü yedikten sonra full atak oynadık ama Karcemaskas kariyer rekoruna doğru koştu karşı karşıya 4-5 tane net pozisyonu çıkardı ve maçı resmen tek başına kazandı.Bu mağlubiyet hiç iyi olmadı.Umarım kalan 2 maçta telafisini yapabiliriz.

...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Play Off Grubu 5.Maç Sonuçları ..

Samsunspor : 2 Galatasaray : 2 / Fenerbahçe : 1 GaziAntepspor : 1

Bu kadar olur ya gerçekten bu kadar olur.Sen kalk Galatasaray'ı eze eze sahaya göm maçı kazandığını düşün.Rakip son 2 dakikada 2 tane korner golüyle maçı kazansın.Hadi korneri geçtim 2 golde 91 ve 93 de gelsin.Herşeye Rağmen dimdik ayakda duruyoruz.

...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Play Off Grubu 6.Maç Sonuçları ..

Fenerbahçe : 5 Samsunspor : 1 / GaziAntepspor : 1 Galatasaray : 0

Dayanamadık , varlık gösteremedik değil dayanamadık !! Sahada 10 kişiyken gol atan rakibimizi , gole giden adamımızı indirirlerken faul verip kart vermeyen hakemi tebrik ediyorum !!

...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Uefa Play-of

Ligde Play-of'da 2 takımla eşleştik ikisinide eledik ve Şampiyon gurubundan gelen Samsun ile son maçı oynayacağız.

Türkiye kupasında da rakip Ordu idi 3 kez öne geçtik ama uzayan maçta uzatmada gol yiyerek elendik.Rakibi tebrik ediyorum.

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Play - Off işi bizi bitirecek gibime geliyor !

Önce Lig'de 4.olduk , Sonra Play - Off ' da '' Son Dakika yediğimiz 2 gol '' sonucu '' Şampiyonluğu '' kaçırdık , Şimdi de sırada Avrupa Ligine katılabilmek için Trabzpnspor ile maçımız var üstelik Deplasmanda !

Center_Tr kardeşim gol yollarında sıkıntı yaşadığını sanıyorum Hala Santrafor almayı düşün müyo musun?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ne gerek var kardeşim Kemal var Seneyede Serdar Aziz geliyor en kral golcü al sana işte.Kemal ligin gol kralıda oldu tarih yazmadı böyle olayı

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri