1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman uzağa gitmeye gerek yok, bedelli askerlik yasası, toplumda zenginlere peşkeş çekmek için çıkarıldığı görüşü hakim ve toplumun büyük bir kısmı buna tepkili. Burada neden kullanmadı o anlayışı cumhurbaşkanımız?

Şike olmadığına inanıyorum, Aziz Yıldırım'ın sanıldığı gibi her istediğini yaptıramadığını da 13 senedir yakaladığı/yakalayamadığı başarılarla görebiliriz, buna inanmamak için farklı yönlere sapmak da sizin tercihinizdir.

Ben zaten bununla alakalı da mesaj atmak istemiyordum, dava başlar, delilleri görürüz, savunmaları dinleriz yorum yaparız. Ben bilgim olmadığı için girmiyorum ama bilgim olan ŞL olayıyla alakalı mesajlar atmam normal.

TFF, bu 2 isme iftira atılıyor dedi, Cornu'nun savunmasına bakıp, peki bu 2 isim, bize iftira atılıyor diye savcılığa suç duyurusunda bulundular mı? Ben anlamıyorum orada Fenerbahçe'ye, Aziz Yıldırım'a kin yapmış 3-5 kişi yüzünden ŞL'ye gidemiyoruz, buna isyan ettiğimizde de süreci iyi yönetmemek oluyor, konuyu saptırmak oluyor, oluyor da oluyor. Hayır sizin gibi düşünmeye çalışıyorum, tüm kötü niyetimle olaya yaklaşıyorum, bu ŞL olayında yine Fenerbahçe mağduriyetinden başka bir şey göremiyorum. Çok mu zor, evet Fenerbahçe burada mağdur edilmiş, o dönemde yargısız infaz yaptık, kusura bakmayın demek?
    Yasanın çıkıp çıkmaması neden bu kadar ilgilendiriyor. Madem içerde bulunan herkes suçsuz o zaman yasa 5 kere veto edilsin ve sonrasında tekrar gündeme gelsin. Ne farkeder. Yasa olayı gündeme gelsin ya da gelmesin bu kişiler zaten bu süre boyunca içerdeydi. Madem bu yasadan bir çıkar elde edilmiyorsa veto olması neden bu kadar kişiyi sinirlendirdi.

Şampiyonlar ligi konusunda da geçen konuşmaları, olayları bilmiyoruz. Hangimiz oradaydı. Basına, yöneticilerin söylediklerine göre takıldığımız ortamlara göre fikir üretiyoruz. Bir rapor ortaya çıkıyor ve adam yabancı diye ona inanıyoruz. Uefa olduğu için dürüst makamdır. TFF'nin T'si Türkiye olduğu için bunlar yalancıdır. Zaten bahsi geçenlerde başka takımlı.

Tahminde bulunmak, olabilirli yorumlamak dışında kesin böyledir demek için işlerin sonlanmasını beklemek lazım. Sen şimdiden %100 emin konuşuyorsun. Sebepte bilgi sahibi olmadığın halde bilgim var o yüzden yazıyorum demendir. Sercan Yıldırım'ı bugüne kadar kim biliyordu. Birisi çıkıp ben biliyordum diyebilir mi? Herkes masumiyet karinesini öğrenmiş iddianameyi hazırlayan aynı zamanda Uefa'dan gelen heyeti karşılayan havalarına giriyor. Daha futbolun 17 kuralını bilmiyoruz hukuk profesörü olduk. Madem bu kadar bilgi sahibiyiz, madem bu kadar olaylara hakimiz Sercan olayını da anlatsaydık. Galatasaray'a hayra geçmiş olurduk ve bu bilgimizi görür de transfer etmezdi.

Belki hem soruşturmada hem Avrupa konusunda hiç bilmediğimiz şeyler ortaya çıkacak. Belki de işin sonunda haklı çıkacaksın. Onu o gün konuşuruz.
    Last edited by DisCo : 04.Aralık.2011 at 17:09

Mesaj Yetkileri