Originally Posted by
Sekopej
O zaman uzağa gitmeye gerek yok, bedelli askerlik yasası, toplumda zenginlere peşkeş çekmek için çıkarıldığı görüşü hakim ve toplumun büyük bir kısmı buna tepkili. Burada neden kullanmadı o anlayışı cumhurbaşkanımız?
Şike olmadığına inanıyorum, Aziz Yıldırım'ın sanıldığı gibi her istediğini yaptıramadığını da 13 senedir yakaladığı/yakalayamadığı başarılarla görebiliriz, buna inanmamak için farklı yönlere sapmak da sizin tercihinizdir.
Ben zaten bununla alakalı da mesaj atmak istemiyordum, dava başlar, delilleri görürüz, savunmaları dinleriz yorum yaparız. Ben bilgim olmadığı için girmiyorum ama bilgim olan ŞL olayıyla alakalı mesajlar atmam normal.
TFF, bu 2 isme iftira atılıyor dedi, Cornu'nun savunmasına bakıp, peki bu 2 isim, bize iftira atılıyor diye savcılığa suç duyurusunda bulundular mı? Ben anlamıyorum orada Fenerbahçe'ye, Aziz Yıldırım'a kin yapmış 3-5 kişi yüzünden ŞL'ye gidemiyoruz, buna isyan ettiğimizde de süreci iyi yönetmemek oluyor, konuyu saptırmak oluyor, oluyor da oluyor. Hayır sizin gibi düşünmeye çalışıyorum, tüm kötü niyetimle olaya yaklaşıyorum, bu ŞL olayında yine Fenerbahçe mağduriyetinden başka bir şey göremiyorum. Çok mu zor, evet Fenerbahçe burada mağdur edilmiş, o dönemde yargısız infaz yaptık, kusura bakmayın demek?