1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: İşte Free Agent'lar!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Jose Juan Barea ve Tyson Chandler muhakkak tutulmalı takımda.. Gerisini salla gitsin..
    Stevenson'ı da takımda tutmak bana kalırsa mantıklı olur. Ben bu sezondan da çok umutluyum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Stevenson'ı da takımda tutmak bana kalırsa mantıklı olur. Ben bu sezondan da çok umutluyum.
    Caron Butler'la Stevenson da tutulabilir, tabii Caron'un ne yapacağını bilemiyoruz.. Barea 6. adam olarak çok önemli katkıda bulundu, muhakkak tutulmalı. Chandler giderse pota altı savunması hak getire, o da kalacak bence.. Bir pivot, Nowitzki'yi yedekleyecek bir uzun forvet ve Butler'ın gitmesi durumunda Marion ile rekabeti artıracak bir kısa forvet 2. şampiyonluğu getirebilir bence de.. Ancak mevcut kadroda biraz zor işimiz, zaten yaşlı bir takımız, İlk 5i Chandler-Nowitzki-Marion-Terry-Kidd kabul edersek yaş ortalamamız 33,5 yapıyor..

Lafın kısasına gelirsek, rotasyona genç ve yararlı parçalar kazandırabilirsek tekrar şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok.. Ancak benchi 2-3 kişi dışında yenilemek gerek..

Mesaj Yetkileri