Benim kastım yönetim değildi zatenSonuçta bu 45 milyon € da bu kişilerin şahsi servetlerinden çıkmayacak.Yani böylesine bir meblayı ödedikten sonra kurum olarak TFF -FB soğuk savaşı mı başlar, yoksa yeni TFF yönetimi "FB hakkı olan bir davayı kazanarak, hakkı olan bu tazminatı almıştır" diyip yaşananlara bir çizik çekerek sağ duyulu mu davranır. İnşallah sürecin sonunda FB haklı çıkarda tazminat alırsa yeni yönetim böyle davranır da türk futbolu yeni bir iç savaşa sürüklenmez
![]()

Sonuçta bu 45 milyon € da bu kişilerin şahsi servetlerinden çıkmayacak.Yani böylesine bir meblayı ödedikten sonra kurum olarak TFF -FB soğuk savaşı mı başlar, yoksa yeni TFF yönetimi "FB hakkı olan bir davayı kazanarak, hakkı olan bu tazminatı almıştır" diyip yaşananlara bir çizik çekerek sağ duyulu mu davranır. İnşallah sürecin sonunda FB haklı çıkarda tazminat alırsa yeni yönetim böyle davranır da türk futbolu yeni bir iç savaşa sürüklenmez
Alıntılı Yanıtla
Sen Fenerbahçe'yi sadece ş.l'ye göndermemekle kalmıyosun oradan gelebilecek tüm maddi kaynağı kesiyorsun TFF her ne kadarda sorumlu UEFA dese de Fenerbahçe haklı çıktığında bu parayı bir şekil ödemek zorundasınız. Bunda düşman kesilecek bir durum göremiyorum ben. Sorumluluğu alırsanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız.