1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Benim kastım yönetim değildi zaten Sonuçta bu 45 milyon € da bu kişilerin şahsi servetlerinden çıkmayacak.Yani böylesine bir meblayı ödedikten sonra kurum olarak TFF -FB soğuk savaşı mı başlar, yoksa yeni TFF yönetimi "FB hakkı olan bir davayı kazanarak, hakkı olan bu tazminatı almıştır" diyip yaşananlara bir çizik çekerek sağ duyulu mu davranır. İnşallah sürecin sonunda FB haklı çıkarda tazminat alırsa yeni yönetim böyle davranır da türk futbolu yeni bir iç savaşa sürüklenmez
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Benim kastım yönetim değildi zaten Sonuçta bu 45 milyon € da bu kişilerin şahsi servetlerinden çıkmayacak.Yani böylesine bir meblayı ödedikten sonra kurum olarak TFF -FB soğuk savaşı mı başlar, yoksa yeni TFF yönetimi "FB hakkı olan bir davayı kazanarak, hakkı olan bu tazminatı almıştır" diyip yaşananlara bir çizik çekerek sağ duyulu mu davranır. İnşallah sürecin sonunda FB haklı çıkarda tazminat alırsa yeni yönetim böyle davranır da türk futbolu yeni bir iç savaşa sürüklenmez
    Öyle şey olur mu hiç Sen Fenerbahçe'yi sadece ş.l'ye göndermemekle kalmıyosun oradan gelebilecek tüm maddi kaynağı kesiyorsun TFF her ne kadarda sorumlu UEFA dese de Fenerbahçe haklı çıktığında bu parayı bir şekil ödemek zorundasınız. Bunda düşman kesilecek bir durum göremiyorum ben. Sorumluluğu alırsanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben yeni gelecek TFF yönetiminin tekrar bi dava ile karşı karşıya kalmamak için sağduyulu olacağını düşünüyorum..

Mesaj Yetkileri