1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: FM 2012 İçin Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    La Liga'da Barca ve Real'i hangi takımla alt edebilirim?

Yada Bundesliga'dan bi önerisi olan var mı?

2 lig içinde tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.
    Atletico madrid ile 4-5 sene içerisinde Real ve Barça'ya denk konuma gelebilirsin.Almanya'dan ise Dortmund'u önenirim genç,dinamik ve yüksek potansiyelli bir kadrosu var.İkinci ligden de önerim Adanademirspor,bulunduğu ligdeki diğer takımlara oranla yüksek reputasyonu ve iyi finans durumuyla üst lige çıkmakta zorlanmazsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Köln kariyerim oldukça zevkli oluyor, tavsiye ederim. İlk sene transfer bütçesi yok gibi. İlerde Podolski reyis takımı tek başına taşıyor.
    Köln tipinde Herha Bsc'i çalıştırdım 2 sene. İlk sene 0 transfer bütçesi vardı berbat bi finansal durum vardı yani, Kobi, Raffael gibi önemli yıldızları satarak yol bulmaya çalıştık. İlk sene düşmekten kurtaracağımı söyledim, ama beklenmedik performans ile 7. bitirdik ligi. 2. Sene Orta sıralarda bitireceğiz dedik, finansal durum nedeniyle böyle düşük hedefler seçiyoruz bu seferde 25. haftada 6.sıradayken 1 öaç yenildik görevimize son verdiler daha dapek küçük takım çalıştırmam yani kendini beğenmişlik yaptılar.

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Atletico madrid ile 4-5 sene içerisinde Real ve Barça'ya denk konuma gelebilirsin.Almanya'dan ise Dortmund'u önenirim genç,dinamik ve yüksek potansiyelli bir kadrosu var.İkinci ligden de önerim Adanademirspor,bulunduğu ligdeki diğer takımlara oranla yüksek reputasyonu ve iyi finans durumuyla üst lige çıkmakta zorlanmazsın
    Valla hocam Atletico ve Dortmund arasında çok kararsız kaldım.

Mesaj Yetkileri