1 ile 30 arası toplam 594 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Geri Dönüşü | Şampiyonlar Ligi Macerası | 3. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by yigit32 View Post
    Gerçekten güzel oyuncu fakat Dinamo 5m € istiyor...

evet fiyatı yükselmiş olabilir ama bayagzl geldibanada sen bu v2. takdigi üzerinde kücük oynamar yapmışsın galiba ölemi

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    evet fiyatı yükselmiş olabilir ama bayagzl geldibanada sen bu v2. takdigi üzerinde kücük oynamar yapmışsın galiba ölemi
    Pek fazla oynama yapmadım aslında. Sadece birbiriyle uyum içinde oynayabilen oyuncuları buldum

Pek fazla oynama yapmadım aslında. Sadece birbiriyle uyum içinde oynayabilen oyuncuları buldum
    nasıl anlıyabildin birbirine uyumluoldugunu merak ettm dogrusu

nasıl anlıyabildin birbirine uyumluoldugunu merak ettm dogrusu
    Buradaki kariyere başlamadan önce bir tane Galatasaray kariyerim vardı orada uyumlulardı bende yine aynı oyuncuları aldım Wilfried Hariç onu ilk kez aldım ve beğendim fakat biraz fazla gol kaçırıyor...

Buradaki kariyere başlamadan önce bir tane Galatasaray kariyerim vardı orada uyumlulardı bende yine aynı oyuncuları aldım Wilfried Hariç onu ilk kez aldım ve beğendim fakat biraz fazla gol kaçırıyor...

hmm zaten fbyi yendik henrique var sao paulo klübünde forvet

birde bir oyuncu gözüme çarpdı aldım çokiş yapdıydı ahmed Soukouna AMR pozisyonunda 8maçda 6 gol attıydı çok faydalı serbest almışdım zaten kariyer babtı aslınd abaska kariyer açmam lazım çok free oyuncuyla dolduruyorm ya bedava gördüm müalıyorm sonr asıkılıyorm çok kalabalıkoluyor kadro

hmm zaten fbyi yendik henrique var sao paulo klübünde forvet

birde bir oyuncu gözüme çarpdı aldım çokiş yapdıydı ahmed Soukouna AMR pozisyonunda 8maçda 6 gol attıydı çok faydalı serbest almışdım zaten kariyer babtı aslınd abaska kariyer açmam lazım çok free oyuncuyla dolduruyorm ya bedava gördüm müalıyorm sonr asıkılıyorm çok kalabalıkoluyor kadro
    Aynen benimde önümüzdeki sezon kadrom çok geniş olacak
    Ama Avrupa Kupalarına katılıcaz bir taraftan iyi oldu

Aynen benimde önümüzdeki sezon kadrom çok geniş olacak
    Ama Avrupa Kupalarına katılıcaz bir taraftan iyi oldu
    ya 30 40 oyuncu bişidegl alt yapı gencler hariç ben 60 70 80 nekadar frre varsa alıyorum çok sıkıntıoluyor ya kimioynatcam şaşıyorm birde transfer yapdıysam tamamdır tamamen tıkanıyor oyun oyüzden senin yapdıgın gibi bir transfer yolu izlemek eniyisi bu işe yarar işe yaramaz belkide hiç oynuyamaz ama gense hemen almak iyidegl hele onalrın msarafları var maaşı gol pirimifln filan

Mesaj Yetkileri