Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

5 12.50%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: [14.Hafta] Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şampiyonluk istiyorsan , kendi evinde 52.000 küsur kendi taraftarının önünde hem şampiyonlukta ki rakibini hemde ezeli rakibini yeneceksin , artık iyi bir oyun istemiyorum yıllardır Fenerbahçe gibi 10 dakika iyi futbol bizi galibiyete ulaştırır diye düşünüyorum.

Allah utandırmasın , Allah yardımcımız olsun.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şampiyonluk istiyorsan , kendi evinde 52.000 küsur kendi taraftarının önünde hem şampiyonlukta ki rakibini hemde ezeli rakibini yeneceksin , artık iyi bir oyun istemiyorum yıllardır Fenerbahçe gibi 10 dakika iyi futbol bizi galibiyete ulaştırır diye düşünüyorum.

Allah utandırmasın , Allah yardımcımız olsun.
    3-1 yendiğimizde de şanstı, 4-1 yendiğimizde de şanstı, 4-0 yendiğimizde de şanstı, 6-0 yendiğimizde de şanstı.

Şans faktörünü neye göre belirliyorsunuz siz?

Tamam geçen sene 2 maçtada oyun olarak Galatasaray tamamen üstün olmuş olabilir fakat buna yıllardır demek saçmalık. Göz var izan var.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    3-1 yendiğimizde de şanstı, 4-1 yendiğimizde de şanstı, 4-0 yendiğimizde de şanstı, 6-0 yendiğimizde de şanstı.

Şans faktörünü neye göre belirliyorsunuz siz?

Tamam geçen sene 2 maçtada oyun olarak Galatasaray tamamen üstün olmuş olabilir fakat buna yıllardır demek saçmalık. Göz var izan var.
    Fenerbahçe balla yada şansla yıllardır kazandı demedim , sadece Fenerbahçe gibi 10 dakika iyi bir oyun galibiyete bizi ulaştıracaktır dedim

Mesajımı dikkatli okumanı tavsiye ediyorum , kendi kendine cevap vermişsin orada
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray'ın savunma düzenini ve son haftalardaki form durumlarını ben beğeniyorum açıkçası. Hakan Balta bile düzeldi yahu Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan dörtlüsünün önünde Melo,Selçuk oynayacak sanırım. kanatların birinde Rieira garanti ama sağda Kazım varsa yine çok küfür ederiz Fenerbahçe'li arkadaşlar Stoch'dan lig sonuncusuna oynanan oyunu falan beklememeli bence. Eboue ve Melo'nun performansları maçın kaderini belirler. Fenerbahçe sol kanattan ve Alex ile ortadan pozisyon üretebiliyor. Bu 2 bölgeyi iyi kapatmak için Kazım yerine Eboue'ye yardım edecek bir kenar oyuncusu lazım ama o da bizde yok

Ben az pozisyonlu,az gollü bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum. Fenerbahçe'de Emre,Alex ve sol kanatta oynayacak olan Caner ya da Stoch göze çarpar. Baroni'nin uzaktan şutları yine olacaktır, Muslera yerse Leo Franco gibi taraftarın gözünden düşer Galatasaray'da kim pozisyon üretecek derseniz cevap yok Elmander-Baros 2 forvet oynarsak ancak o zaman gol pozisyonuna gireriz.Yoksa ne solda Rieira ne sağda Kazım iş görmez. Emre Çolak iyi hoş ama ezilir böylesine bir maçta...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri