Galatasaray'ın savunma düzenini ve son haftalardaki form durumlarını ben beğeniyorum açıkçası. Hakan Balta bile düzeldi yahuEboue-Semih-Ujfalusi-Hakan dörtlüsünün önünde Melo,Selçuk oynayacak sanırım. kanatların birinde Rieira garanti ama sağda Kazım varsa yine çok küfür ederiz
Fenerbahçe'li arkadaşlar Stoch'dan lig sonuncusuna oynanan oyunu falan beklememeli bence. Eboue ve Melo'nun performansları maçın kaderini belirler. Fenerbahçe sol kanattan ve Alex ile ortadan pozisyon üretebiliyor. Bu 2 bölgeyi iyi kapatmak için Kazım yerine Eboue'ye yardım edecek bir kenar oyuncusu lazım ama o da bizde yok
Ben az pozisyonlu,az gollü bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum. Fenerbahçe'de Emre,Alex ve sol kanatta oynayacak olan Caner ya da Stoch göze çarpar. Baroni'nin uzaktan şutları yine olacaktır, Muslera yerse Leo Franco gibi taraftarın gözünden düşerGalatasaray'da kim pozisyon üretecek derseniz cevap yok
Elmander-Baros 2 forvet oynarsak ancak o zaman gol pozisyonuna gireriz.Yoksa ne solda Rieira ne sağda Kazım iş görmez. Emre Çolak iyi hoş ama ezilir böylesine bir maçta...

Eboue-Semih-Ujfalusi-Hakan dörtlüsünün önünde Melo,Selçuk oynayacak sanırım. kanatların birinde Rieira garanti ama sağda Kazım varsa yine çok küfür ederiz
Fenerbahçe'li arkadaşlar Stoch'dan lig sonuncusuna oynanan oyunu falan beklememeli bence. Eboue ve Melo'nun performansları maçın kaderini belirler. Fenerbahçe sol kanattan ve Alex ile ortadan pozisyon üretebiliyor. Bu 2 bölgeyi iyi kapatmak için Kazım yerine Eboue'ye yardım edecek bir kenar oyuncusu lazım ama o da bizde yok
Galatasaray'da kim pozisyon üretecek derseniz cevap yok