Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

5 12.50%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 283 sonuç

Konu: [14.Hafta] Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006

Bu maçın oynanmasına hiç gerek yoktu, maç öncesi kadrolara bakın herkes kimin üstün olacağını söyleyebilirdi, zaten öylede oldu.

Eğer sen Stoch'u oynatmıyorsan, zaten kazanamassın.

Tebrikler Galatasaray, tarihi farkı kaçırdılar, hezimete uğradık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Teşekkürler Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tüm G.Saray'lıları tebrik ederim, F.Bahçe'lilere de geçmiş olsun diliyorum.

Maçla ilgili aklımda kalan birşey Emre Çolak oyundan çıkarken daha sahayı terketmeden formasını çıkarttı orada sarı kart görmesi gerekiyordu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Evet gözlerimiz açık bunu bekliyorduk.
    O benim sözüm değil LigTv spikerinin sözü
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Galatasarayı tebrik ediyorum.Gerçekten çok iyi oynadılar ve hak ettiler.Ben sadece tek bir şey diycem oda;

Bizi bu hallere düşürenler utansın.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maçı veren Aykut Kocaman'dır. Onun saçma sapan ve korkak 11'dir.
    Korktuğu takım 1300 küsür gündür bizi yenemeyen bir takım. Onlar korkup stres yapıcağına bunu biz yaptık hocamız sayesinde. Bienvenu ısrarı , Stoch'un ağzıyla kuş tutsa yedek kalması bunlar açıklanır şeyler değil.

Evet Aykut Kocaman müthiş bir adam ! Müthiş bir FenerbahçeLi ! Ama hala bu takımın teknik direktörü olucak seviyede değil.

Rakibinden çekindiğini belli ederek maç başlamadan maçı verdik.

Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Az oldu, yetmedi.

Çok teşekkürler Aslanlarımıza.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

bence fenerliler 3-1 bittiğine dua etsin Elmanderrrrrrrrrrrrrrrrr adamsın

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şu Bilica bu işten para kazanıyor ya hiçbirşey demiyorum.4 hatası bize 2 gol olarak döndü.
    Galatasaray'ıda tebrik ederim her anlamda üstünlerdi bizden helal olsun diyorum.

Saçma bir kadro ile çıktık.Bienvenu kimdir ya kim bu adam koskoca Semih varken ne alaka oynaması ne basıyor nede geçiyor 1 tane artısı olmayan adamı oynatıyoruz.Semih basıyor,koşuyor,çabalıyor.
    Stoch en baştan oynamalıydı saymakla bitmez eksilerimiz çok kötü oynadık hak eden kazandı maçı tekrar tebrik ederim Galatasarayı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hak ettik ve kazandık.Tebrikler Galatasarayım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    bence fenerliler 3-1 bittiğine dua etsin Elmanderrrrrrrrrrrrrrrrr adamsın
    Evet 5 yada 6 da yiyebilirdik

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Korktuğu takım 1300 küsür gündür bizi yenemeyen bir takım. Onlar korkup stres yapıcağına bunu biz yaptık hocamız sayesinde..

13 asır da yenemesek biz kimseden korkmayız.Hele hele kendi sahamızda 50bin küsür taraftarın önünde Fenerbahçe'den hiç korkmayız.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Alex atmış ya la ben görmedim onu ben çıktım gol atmışız
    İzlemez olaydım ya

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Saçma bir kadro ile çıktık.Bienvenu kimdir ya kim bu adam koskoca Semih varken ne alaka oynaması ne basıyor nede geçiyor 1 tane artısı olmayan adamı oynatıyoruz..
    Adam hayatında sağ bekin önünde mi oynamış ? Adamı Santrafor diye alıyoruz takıma Aykut efendinin yaptığına bak. Bu adamdan nasıl verim alacaksın ? aynısını Daum yapmıyor muydu ? koyuyordu Anelka'yı Serkan Balcının önüne, boşuna mı kaçtı adam.

Bile bile lades yemin ederim bile bile lades
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

13 asır da yenemesek biz kimseden korkmayız.Hele hele kendi sahamızda 50bin küsür taraftarın önünde Fenerbahçe'den hiç korkmayız.
    Çekinmek anlamında söylemiş ama başka yere çekiyorsun.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Adam hayatında sağ bekin önünde mi oynamış ? Adamı Santrafor diye alıyoruz takıma Aykut efendinin yaptığına bak. Bu adamdan nasıl verim alacaksın ? aynısını Daum yapmıyor muydu ? koyuyordu Anelka'yı Serkan Balcının önüne, boşuna mı kaçtı adam.

Bile bile lades yemin ederim bile bile lades
    Yav ben o adamın şuana dek tek iyi yanını görmedim.Genç daha iyi olabilir ama elinde Semih varken düşünülecek en son oyuncu Bienvenu

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tebrikler Galatasaray. Bahane bulmaya gerek yok ama teknik adam yüzünden kaybettik. Bilica ya suc bulmuyorum. Adam ben buyum diyor; onu oynatan düşünsün. Alex tek forvet oynatildi ya helal olsun. Emre çolagi çok beğendim. Tebrikler tekrar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Emre gerçekten çok iyi oynadı, zamanla dahada iyi olacaktır. Arda'nın gidişinden sonra iki yeni oyuncu kazandık diyebiliriz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İlk yarım saat oynanmış tek kale oynamış bir Gs var sahada. kaçırdıklarının yarısını atsa skor olurdu 4-0. Ama hala izleyen beni sinir krizlerine sokan bir teknik direktör var! Aykut Kocaman!!

Ben bugün Aykut Hoca'dan umudumu kestim. Çünkü yaptığı yanlışlardan ders de almıyor. 2. Daum oldu başımıza. Bienvenu diye bi adam almışız futbolcu diyemiycem çünkü top bile toplatmam ben o adama. Adam forvet değil anladık bari kanat yaratmaya çalışma !

Stoch gibi Dia gibi Semih gibi adamların kenarda beklerken böyle korkak oynama oynatma !

2.yarı oyuna kendi sistemimiz dizilişimizle çıktık ilk 15 dakika nerdeyse tek kale oynadık direkten dönen girse bu maçı çevirebilirdik bile. Ama b maç ordan 2-3 olsa bile bu yanlışları görmezden gelemeyiz.

Bilica denen adama hiç bir şey demiycem sadece Allahım bu taraftar ne yaptı da bunu bizim başımıza verdin diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rıdvan Dilmen'in futbolu Aykut Kocaman'dan daha iyi anladığı tek sözüyle anlaşılıyor. "Fazla sayıda defansif oyuncuyla oynadığında iyi defans yapacaksın demek değildir." dedi adam devre arasında. Maç başında da yazdım böyle korkakca bir kadroyla kazansakta mutlu olamazdım.

Ayrıca ne Stoch ne Caner bu maçın adamı Dia idi. Neden mi? Caner sadece formda,Stoch ise daha çok kapanan takımlara karşı etkili olabiliyor, ceza sahasına yakın olduğunda yani.Sağına çekip şut atıyor.Böyle karşılıklı atakların olacağı geniş alanlı maçlarda Dia oynamak zorunda o kanatta.

Son 6 lig maçının 4ünde puan kaybettik.Bunun sorumlusu Bienvenu falan değil, adamı sağ açık oynatıyo, sol açık oynatıyo dolaştırıp duruyo.Emre sakat değilse de oyundan çıkartmışsa zaten Aykut Kocaman gidip biraz düşünsün derim.Bilica'yı da gördük.

takımımız ilk 20 dakikada tam 10 şut attırdı kaleye,Bilica 4 kere top kaptırdı hatalı pasları saymıyorum bile.20inci dakikada çıkart ölmezsin,küstürmezsinde yani bizi küstüreceğine oyuncularını küstür zaten.

Birde taraftarlarımızdaki Semih takıntısını anlamıyorum.Semih'in yürüyecek hali kalmamış, Bienvenu en azından mücadele etmeye çalışıyor.Alex'in formu dibe vurdu bunu görmek gerek hücum hattında diğerlerini değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Bu kadar temiz maçtan sonra bile tartışcak bişeyler buluyoruz Burda bi amca var uefa kupasından bahsediyo yav kabak gibi yenmişsiniz ne uefa sı şimdi çok acayip yerlere çekiyoruz konuları

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Ne demek istediğimi sende biliyorsun da kahraman olma çabasındasın. Tamam Aygün ağzımın payını verdin siz kimseden korkmazsınız.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Müthiş bir galibiyet aldık. Yahu Aykut Kocaman nasıl bir taktik koydu anlamadım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aykut Kocaman'ın çok saçma ve anlamsız tercihleri, Fatih Terim'in ise, cesur düşüncesi (çift forvetle ve Emre Çolak ile çıkması) maçın skoruna doğrudan etki etti. G.Saray, galibiyeti hak eden taraftı. Aykut Kocaman ve tercihleri sanırım çok konuşulacak bu maçtan sonra.

Hakem de iyiydi, maçı direk etkileyecek önemli bir hatası yoktu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tüm gollerde sevindimde Eboue'nin golünde ortalığı yıktım.Rıdvan Dilmen'in yorumlarını bekliyordum aslında fakat değinmedi oraya.
    Maça gelcek olursak tam anlamıyla ezdik.Ayrıca çok temiz maçtı.Bu yüzden iki takımıda tebrik ediyorum.Emre Çolak resmen seviye değil seviyeler atlamış harikaydı bugün.Son olarak

İMPARATOR FATİH TERİM diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Aykut Kocaman'ın çok saçma ve anlamsız tercihleri, Fatih Terim'in ise, cesur düşüncesi (çift forvetle ve Emre Çolak ile çıkması) maçın skoruna doğrudan etki etti. G.Saray, galibiyeti hak eden taraftı. Aykut Kocaman ve tercihleri sanırım çok konuşulacak bu maçtan sonra.

Hakem de iyiydi, maçı direk etkileyecek önemli bir hatası yoktu.
    Bilica vardı hakem yerine ben buyum diye bişey yok halı sahada yapılmıyo o hatalar.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu Bilica'nın son maçıydı bana göre

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Bilica vardı hakem yerine ben buyum diye bişey yok halı sahada yapılmıyo o hatalar.
    Evet, maçı izlediğim yerde Fenerliler bile Bilica'ya çok saydı bu akşam. Golde yaptığı hatalar dışında ayrıca çok sayıda top kaybetti ve kalede çok büyük tehlikeler oluştu. Zaten, onun yüzünden Yobo ve 2. golü yiyene kadar Volkan Fener'in en iyileriydi maçta. Serdar da iyileşti, artık Bilica forma yüzü göremez sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O kadar desteklenen Aykut Kocaman bir maçta harcandı, birkaç kötü sonuç gelsin istifa sesleri gelir herhalde.
    Galatasaray'ı ve genç oyuncuları bu kadar önemli bir maçta tercih eden Fatih Terim'i tebrik ediyorum. Umarım bu maçta hücum futbolunu destekleyenler kötü bir derbi maçından sonra bu futbolu eleştirmez.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri