Bu maçın oynanmasına hiç gerek yoktu, maç öncesi kadrolara bakın herkes kimin üstün olacağını söyleyebilirdi, zaten öylede oldu.
Eğer sen Stoch'u oynatmıyorsan, zaten kazanamassın.
Tebrikler Galatasaray, tarihi farkı kaçırdılar, hezimete uğradık.
Bu maçın oynanmasına hiç gerek yoktu, maç öncesi kadrolara bakın herkes kimin üstün olacağını söyleyebilirdi, zaten öylede oldu.
Eğer sen Stoch'u oynatmıyorsan, zaten kazanamassın.
Tebrikler Galatasaray, tarihi farkı kaçırdılar, hezimete uğradık.
Teşekkürler Galatasaray.
Tüm G.Saray'lıları tebrik ederim, F.Bahçe'lilere de geçmiş olsun diliyorum.
Maçla ilgili aklımda kalan birşey Emre Çolak oyundan çıkarken daha sahayı terketmeden formasını çıkarttı orada sarı kart görmesi gerekiyordu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galatasarayı tebrik ediyorum.Gerçekten çok iyi oynadılar ve hak ettiler.Ben sadece tek bir şey diycem oda;
Bizi bu hallere düşürenler utansın.
Maçı veren Aykut Kocaman'dır. Onun saçma sapan ve korkak 11'dir.
Korktuğu takım 1300 küsür gündür bizi yenemeyen bir takım. Onlar korkup stres yapıcağına bunu biz yaptık hocamız sayesinde. Bienvenu ısrarı , Stoch'un ağzıyla kuş tutsa yedek kalması bunlar açıklanır şeyler değil.
Evet Aykut Kocaman müthiş bir adam ! Müthiş bir FenerbahçeLi ! Ama hala bu takımın teknik direktörü olucak seviyede değil.
Rakibinden çekindiğini belli ederek maç başlamadan maçı verdik.
Tebrikler Galatasaray.
Az oldu, yetmedi.
Çok teşekkürler Aslanlarımıza.
bence fenerliler 3-1 bittiğine dua etsinElmanderrrrrrrrrrrrrrrrr adamsın
Şu Bilica bu işten para kazanıyor ya hiçbirşey demiyorum.4 hatası bize 2 gol olarak döndü.
Galatasaray'ıda tebrik ederim her anlamda üstünlerdi bizden helal olsun diyorum.
Saçma bir kadro ile çıktık.Bienvenu kimdir ya kim bu adam koskoca Semih varken ne alaka oynaması ne basıyor nede geçiyor 1 tane artısı olmayan adamı oynatıyoruz.Semih basıyor,koşuyor,çabalıyor.
Stoch en baştan oynamalıydı saymakla bitmez eksilerimiz çok kötü oynadık hak eden kazandı maçı tekrar tebrik ederim Galatasarayı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hak ettik ve kazandık.Tebrikler Galatasarayım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alex atmış ya la ben görmedim onu ben çıktım gol atmışız
İzlemez olaydım ya![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Adam hayatında sağ bekin önünde mi oynamış ? Adamı Santrafor diye alıyoruz takıma Aykut efendinin yaptığına bak. Bu adamdan nasıl verim alacaksın ? aynısını Daum yapmıyor muydu ? koyuyordu Anelka'yı Serkan Balcının önüne, boşuna mı kaçtı adam.
Bile bile lades yemin ederim bile bile lades
...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Tebrikler Galatasaray. Bahane bulmaya gerek yok ama teknik adam yüzünden kaybettik. Bilica ya suc bulmuyorum. Adam ben buyum diyor; onu oynatan düşünsün. Alex tek forvet oynatildi ya helal olsun. Emre çolagi çok beğendim. Tebrikler tekrar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emre gerçekten çok iyi oynadı, zamanla dahada iyi olacaktır. Arda'nın gidişinden sonra iki yeni oyuncu kazandık diyebiliriz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İlk yarım saat oynanmış tek kale oynamış bir Gs var sahada. kaçırdıklarının yarısını atsa skor olurdu 4-0. Ama hala izleyen beni sinir krizlerine sokan bir teknik direktör var! Aykut Kocaman!!
Ben bugün Aykut Hoca'dan umudumu kestim. Çünkü yaptığı yanlışlardan ders de almıyor. 2. Daum oldu başımıza. Bienvenu diye bi adam almışız futbolcu diyemiycem çünkü top bile toplatmam ben o adama. Adam forvet değil anladık bari kanat yaratmaya çalışma !
Stoch gibi Dia gibi Semih gibi adamların kenarda beklerken böyle korkak oynama oynatma !
2.yarı oyuna kendi sistemimiz dizilişimizle çıktık ilk 15 dakika nerdeyse tek kale oynadık direkten dönen girse bu maçı çevirebilirdik bile. Ama b maç ordan 2-3 olsa bile bu yanlışları görmezden gelemeyiz.
Bilica denen adama hiç bir şey demiycem sadece Allahım bu taraftar ne yaptı da bunu bizim başımıza verdin diyorum.
Rıdvan Dilmen'in futbolu Aykut Kocaman'dan daha iyi anladığı tek sözüyle anlaşılıyor. "Fazla sayıda defansif oyuncuyla oynadığında iyi defans yapacaksın demek değildir." dedi adam devre arasında. Maç başında da yazdım böyle korkakca bir kadroyla kazansakta mutlu olamazdım.
Ayrıca ne Stoch ne Caner bu maçın adamı Dia idi. Neden mi? Caner sadece formda,Stoch ise daha çok kapanan takımlara karşı etkili olabiliyor, ceza sahasına yakın olduğunda yani.Sağına çekip şut atıyor.Böyle karşılıklı atakların olacağı geniş alanlı maçlarda Dia oynamak zorunda o kanatta.
Son 6 lig maçının 4ünde puan kaybettik.Bunun sorumlusu Bienvenu falan değil, adamı sağ açık oynatıyo, sol açık oynatıyo dolaştırıp duruyo.Emre sakat değilse de oyundan çıkartmışsa zaten Aykut Kocaman gidip biraz düşünsün derim.Bilica'yı da gördük.
takımımız ilk 20 dakikada tam 10 şut attırdı kaleye,Bilica 4 kere top kaptırdı hatalı pasları saymıyorum bile.20inci dakikada çıkart ölmezsin,küstürmezsinde yani bizi küstüreceğine oyuncularını küstür zaten.
Birde taraftarlarımızdaki Semih takıntısını anlamıyorum.Semih'in yürüyecek hali kalmamış, Bienvenu en azından mücadele etmeye çalışıyor.Alex'in formu dibe vurdu bunu görmek gerek hücum hattında diğerlerini değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu kadar temiz maçtan sonra bile tartışcak bişeyler buluyoruzBurda bi amca var uefa kupasından bahsediyo yav kabak gibi yenmişsiniz ne uefa sı şimdi
çok acayip yerlere çekiyoruz konuları
Müthiş bir galibiyet aldık. Yahu Aykut Kocaman nasıl bir taktik koydu anlamadım.
Aykut Kocaman'ın çok saçma ve anlamsız tercihleri, Fatih Terim'in ise, cesur düşüncesi (çift forvetle ve Emre Çolak ile çıkması) maçın skoruna doğrudan etki etti. G.Saray, galibiyeti hak eden taraftı. Aykut Kocaman ve tercihleri sanırım çok konuşulacak bu maçtan sonra.
Hakem de iyiydi, maçı direk etkileyecek önemli bir hatası yoktu.
Tüm gollerde sevindimde Eboue'nin golünde ortalığı yıktım.Rıdvan Dilmen'in yorumlarını bekliyordum aslında fakat değinmedi oraya.
Maça gelcek olursak tam anlamıyla ezdik.Ayrıca çok temiz maçtı.Bu yüzden iki takımıda tebrik ediyorum.Emre Çolak resmen seviye değil seviyeler atlamış harikaydı bugün.Son olarak
İMPARATOR FATİH TERİM diyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bu Bilica'nın son maçıydı bana göre![]()
Evet, maçı izlediğim yerde Fenerliler bile Bilica'ya çok saydı bu akşam. Golde yaptığı hatalar dışında ayrıca çok sayıda top kaybetti ve kalede çok büyük tehlikeler oluştu. Zaten, onun yüzünden Yobo ve 2. golü yiyene kadar Volkan Fener'in en iyileriydi maçta. Serdar da iyileşti, artık Bilica forma yüzü göremez sanırım.
O kadar desteklenen Aykut Kocaman bir maçta harcandı, birkaç kötü sonuç gelsin istifa sesleri gelir herhalde.
Galatasaray'ı ve genç oyuncuları bu kadar önemli bir maçta tercih eden Fatih Terim'i tebrik ediyorum. Umarım bu maçta hücum futbolunu destekleyenler kötü bir derbi maçından sonra bu futbolu eleştirmez.