Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

5 12.50%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: [14.Hafta] Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O kadar desteklenen Aykut Kocaman bir maçta harcandı, birkaç kötü sonuç gelsin istifa sesleri gelir herhalde.
    Galatasaray'ı ve genç oyuncuları bu kadar önemli bir maçta tercih eden Fatih Terim'i tebrik ediyorum. Umarım bu maçta hücum futbolunu destekleyenler kötü bir derbi maçından sonra bu futbolu eleştirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    O kadar desteklenen Aykut Kocaman bir maçta harcandı, birkaç kötü sonuç gelsin istifa sesleri gelir herhalde.
    Galatasaray'ı ve genç oyuncuları bu kadar önemli bir maçta tercih eden Fatih Terim'i tebrik ediyorum. Umarım bu maçta hücum futbolunu destekleyenler kötü bir derbi maçından sonra bu futbolu eleştirmez.
    Aykut Kocaman mental olarak gerçekten müthiş bir hoca. Fakat taktik konusunda ciddi sıkıntıları var. Oyunu okuyamama, kadro kuramama, oyuncu seçememe gibi. Aykut Kocaman ilk geldiğinde en çok eleştirenlerin başında ben vardım. Şampiyon yaptı, saygı duydum ve tebrik ettim. Bir kötü sonuçla harcamadık her zaman kötü seçimleri yüzünden eleştirdik fakat sonunda böyle ağır bir galibiyet gelince bi yerdende patladı bu.

Gel gelelim başkanı içerde olan, hergün düşecek mi düşmeyecek mi tartışması yapılan, hakkında karalama kampanyası başlatılan, şike soruşturması ile uğraşan ve buna rağmen hala dimdik ayakta olabilen Fenerbahçe takımına, oyuncularına, yönetimine helal olsun.

Mesaj Yetkileri