Gol krallığını paylaşabilir misin? Mouche çok güzel gidiyor.
Gol krallığını paylaşabilir misin? Mouche çok güzel gidiyor.
Evet gerçekten de göze hoş görünen bir kariyer olması için zaman harcıyorum hatta hem bu nedenle hem de yoğun iş hayatım nedeniyle kariyeri çok yavaş ilerletebiliyorum fakat bu şekilde olunca da gerçekten zevkli oluyor. Görselliği beğenmene de çok sevindim...
Mouche gerçekten de kendi menejerinin önerisi ile hatırladığım bir oyuncuydu. Ben Luco Figueroa'yı as onu yedek olarak düşünürken o çıktığı ilk maçta dikkatimi çekmeyi başardı. Bundan sonra onun yeri banko, artık Zec forma için Luco ile savaşacak. Gol krallığını ve tüm oyuncu istatistiklerini mesajın sonunda görebilirsin.
2011/2012 Türkiye Süper Ligi 5.Hafta:
Lider Karabük Mouche'ye Muhammet ile direndi
Ligin sürpriz lideri Karabükspor'u evimizde ağırladığımız maçta erken penaltı ile öne geçtik. Maç yavaş yavaş bu skorla sona yaklaşırken Emenike'nin selefi 16 dakika kala skoru eşitledi. Kahramanımız Mouche son 8 dakikaya bizi avantajlı soktu ama bitime 1 dakika kala gelen gole engel olamadık.
2011/2012 Türkiye Süper Ligi 6.Hafta:
Gençlerbirliği deplasman sever...
Kendi evimizde puanlar kaybetmeye devam ederken deplasmanlarda 3 puan kazanmaya devam ediyoruz. Ligin yeni takımı Mersin İ.Yurdu bizi oyun olarak da çok zorlamadı ve ilk yarının sonunda artırdığımız tempo meyvesini verdi. Mouche bu maçı da boş geçmedi...
~İlk 6 Hafta Sonunda Süper Lig Oyuncu İstatistikleri~
![]()
Last edited by Tshabalala : 09.Aralık.2011 at 00:23