Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

3 21.43%
  • Berabere biter

5 35.71%
  • Beşiktaş kazanır

6 42.86%
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: [14.Hafta] Manisaspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Aynen katılıyorum, Almeida'nın ölüsü Holosko'nun 11de başlamış halinden çok çok daha iyi.
    Abi öyle diyorsunuz da bu adama ne zaman düzenli olarak forma verildi? Ben doğru dürüst hatırlamıyorum. İlk haftalar Edu ile oynanacağına Holosko kullanılabilirdi, o bile yapılmadı. Ben Holosko'nun oynatılmayarak özelliklerini yitirdiğini düşünüyorum. Eğer Holosko, Manisaspor'da kalsaydı hep oynardı ve çok da goller atardı eminim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Abi öyle diyorsunuz da bu adama ne zaman düzenli olarak forma verildi? Ben doğru dürüst hatırlamıyorum. İlk haftalar Edu ile oynanacağına Holosko kullanılabilirdi, o bile yapılmadı. Ben Holosko'nun oynatılmayarak özelliklerini yitirdiğini düşünüyorum. Eğer Holosko, Manisaspor'da kalsaydı hep oynardı ve çok da goller atardı eminim.
    Holosko ilk geldiği dönemden Mustafa hoca'nın 2.sezonuna kadar çok iyiydi.Hatta son şampiyonluğumuzda önemli katkıları oldu.Fakat çifte kupalı şampiyonluktan sonrak sezonun başlangıcında ayağı kırıldıktan sonra o bildiğimiz Holosko'dan çok uzaklaştı.Sakatlandıktan sonra yeterince şans da verildi kendisine.Bu fırsatları iyi değerlendiremediği için İBB'ye kiralandı zaten.Bu sezon eski günlerini hatırlatır gibi oldu ancak bizim için yeterli değil.Çok daha iyi oynaması lazım.
    So what?
    Saike

Duran toptan bir gol bulabilecegimiz belliydi sanki, macin basindan beri cok uygun yerlerde firsatlar yakaladik.

Mesaj Yetkileri