Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Menajer ve Takımı Daha Başarılı Buluyorsunuz ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • CeNTeR_TR > | Samsunspor

10 52.63%
  • LaigLeNoiR > | Giresunspor - Manisaspor

2 10.53%
  • Trabzonspor > | Trabzonspor |

7 36.84%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye'de Büyük Yarış| Samsunspor - Giresunspor - Trabzonspor | v.2

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Samsunspor Süper Lig'e Hazır !

* Geçen sezon ligde ilk senemiz olmasına rağmen çok iyi işler yaptık ve sıralamada 4. olarak Şampiyonluk grubunda oynamaya hak kazandık.Fakat çok talihsiz bir maç sonucu belki 2.liği belkide olası bir Şampiyonluğu kaçırdık.Sonrasında ise Uefa kupasına gidebilmek için play - off maçı oynadık ve şansız bir kura çektik deplasmanda tek maç üzerinden oynanan maç sonucu Avrupa yolumuz kapandı.

* Avrupa'ya gidemeyecek olmanın götürdüğü çok fazla şey oldu.Hem bütçe beklediğimiz kadar gelemdi hemde alabileceğimiz bazı oyuncular Avrupa'da oynayamacağımız için masaya oturmadılar.Biz yinede elimizdekilerin yanına birkaç isim katarak en iyi kadromuzu oluşturmaya çalıştık.Bu senede hedefimzi Trilyonluk takımlardan sıyrılmak olacak.

* Yeni sezon öncesi Kafamızda 2 tane 11 var ve bu iki 11 diziliş olarakda saha içi komutları olarakda aynı olacak.Sadece iki 11 de de aynı olan tek isim sağ bek olmadığı için Lazar olacak.2 Takımada oldukça güveniyorum.Bu sene transferi bitirdik.Kadromuza belki takviye yapabiliriz ama 2.yarıdan önce zor gözüküyor.

...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İki kadro kurmuyon mu bide hastayım şu huyuna ya sanki oynatıyorsun

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Olum eldeki 23 oyuncudan 21'ini göstermiş oluyorum bunu yaparak

Ayrıca orada iki 11 var fakat 16-17 kişilik bir kadromuz var sürekli oynayan ..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Son Transfer Kemal Tokak

Yıllık 475 bin e alacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Öncelikle bu transfer olayı ile ilgili olarak 2 şeyi ele almak istiyorum.

FM 2011 Zamanı Fenerbahçe - Trabzonspor - Beşiktaş kariyeri yaparken sürekli bir bahanen oldu.Yok iki takımın Rep'i arasında dünyalar kadar fark var , Yok iki takım arasında dünyalar kadar bütçe farkı var , Yok iki takım arasında Finans olayı çok farklı.He dedim geçtim.Çünkü her yenildiğin kariyerde bir bahanen oluyordu oyuna.Ya kırmızı kart gören takım coşuyordu , ya kornerden maç kazanıyorduk , ya server sen değildin oyun yavaş olduğu için gerekli ilgiyi gösteremiyordun.Şimdi sürekli ağladığın Fm 2011 için Fenerbahçe - Trabzonspor kıyaslamasını yaptım ve SS ' ni sana gösteriyorum.

*** Fenerbahçe Rep : 7500

*** Trabzonspor Rep : 6750

>>>> Aradaki Fark ; 7500 - 6750 = 750

Şimdi gel gelelim FM 2012'ye.Şuanda Samsunspor - Trabzonspor - Giresunspor kariyeri yapıyoruz.Sen gelip benim en iyi oyuncuma teklif atıyorsun.Aradaki Rep farkını aradaki finans farkını bile bile.Çünkü başkan kabul edecek el mahkum.Takım Bank Asya'dan çıkmış süper lig'de 1 sene geçirmiş.Para yok pul yok.Oyunu eşit şartlarda oynamamıza rağmen ağzımdan bir kelime çıkmıyor.En iyi oyuncuma teklif getiriyosun üstelik msn de hiç bişe olmamış gibi alayım almayayım mı diye makara yapıyorsun.Ama senin gibi ağlarsam adam değilim ! Zenke'ye , Murat Yıldırım'a da teklif at onlarıda al ; Ezilmektense benim elimdeki iyi oyuncuları alarak bu açığı belki biraz kaparasın.

*** Samsunspor Rep : 5400

>>>> Aradaki Fark : 6750 - 5400 = 1350

İşin özü dün akşam msn'de idda ettiğin gibi 2 takım arasındaki rep farkı 100 - 500 değil hatta ben dediğin rakamların üstüne çıkıyorum 750 bile değil Her neyse bunlar çok önemli değil.Sadece dün gece yine hemen savunma mekanızmasına geçtin diye bunları bu şekilde açıkladım.He son olarakda istersen sayfalarca cevap yaz , istersen sadece gülücük koy.Cevap verip konuyu uzatmaya niyetim yok.Çünkü her zamanki gibi savunma mekanizman ön plana çıkacak ve asla doğru olan birşeyi kabul etmiceksin.

...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig 1. Hafta Mücadelesi ..

Giresunspor : 2 Samsunspor : 3

Sezona deplasmanda galibiyetle başlamak güzel oldu.Giresunspor menajeri maçı hak ettiklerini düşünebilir fakat göz ardı edilmemesi gereken durumlar var.Sağ Bek olarak oynayan oyuncumuz normal mevkisi Sağ açık , Stoper olarak oynayan oyuncumuzun normal mevkisi Orta saha.O yüzden etkili oldular ve galibiyeti kaçırdıklarını düşünüyo olabilirler.Atakları genelde bizim sağ tarafımızdan geldi.İlk golde sağ da ki ikilinin hatalı paslarını sonucu oluştu.Orta'dan bindirmeleri çok yaşadılar stoperde hızlı youla karşısında Selim Teber vardı.Neyse ki kazaya kurban gitmedik.Ceesay ilk maçında 3 gol birden attı ve bu gollerin 2 si kornerden geldi.Şimdi önemli olan 2.Hafta maçında Kayseri maçınıda eksik kadromuzla atlatıp sonrasında işleri yoluna koyabilmek.

...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Öncelikle bu transfer olayı ile ilgili olarak 2 şeyi ele almak istiyorum.

FM 2011 Zamanı Fenerbahçe - Trabzonspor - Beşiktaş kariyeri yaparken sürekli bir bahanen oldu.Yok iki takımın Rep'i arasında dünyalar kadar fark var , Yok iki takım arasında dünyalar kadar bütçe farkı var , Yok iki takım arasında Finans olayı çok farklı.He dedim geçtim.Çünkü her yenildiğin kariyerde bir bahanen oluyordu oyuna.Ya kırmızı kart gören takım coşuyordu , ya kornerden maç kazanıyorduk , ya server sen değildin oyun yavaş olduğu için gerekli ilgiyi gösteremiyordun.Şimdi sürekli ağladığın Fm 2011 için Fenerbahçe - Trabzonspor kıyaslamasını yaptım ve SS ' ni sana gösteriyorum.

*** Fenerbahçe Rep : 7500

>>>> Aradaki Fark ; 7500 - 6750 = 750

Şimdi gel gelelim FM 2012'ye.Şuanda Samsunspor - Trabzonspor - Giresunspor kariyeri yapıyoruz.Sen gelip benim en iyi oyuncuma teklif atıyorsun.Aradaki Rep farkını aradaki finans farkını bile bile.Çünkü başkan kabul edecek el mahkum.Takım Bank Asya'dan çıkmış süper lig'de 1 sene geçirmiş.Para yok pul yok.Oyunu eşit şartlarda oynamamıza rağmen ağzımdan bir kelime çıkmıyor.En iyi oyuncuma teklif getiriyosun üstelik msn de hiç bişe olmamış gibi alayım almayayım mı diye makara yapıyorsun.Ama senin gibi ağlarsam adam değilim ! Zenke'ye , Murat Yıldırım'a da teklif at onlarıda al ; Ezilmektense benim elimdeki iyi oyuncuları alarak bu açığı belki biraz kaparasın.

*** Samsunspor Rep : 5400

>>>> Aradaki Fark : 6750 - 5400 = 1350

İşin özü dün akşam msn'de idda ettiğin gibi 2 takım arasındaki rep farkı 100 - 500 değil hatta ben dediğin rakamların üstüne çıkıyorum 750 bile değil Her neyse bunlar çok önemli değil.Sadece dün gece yine hemen savunma mekanızmasına geçtin diye bunları bu şekilde açıkladım.He son olarakda istersen sayfalarca cevap yaz , istersen sadece gülücük koy.Cevap verip konuyu uzatmaya niyetim yok.Çünkü her zamanki gibi savunma mekanizman ön plana çıkacak ve asla doğru olan birşeyi kabul etmiceksin.

...
    Kanka eline salık güzel yazı yazmışsında.Bu kadar uğraşmana luzüm yoktu.Kasmana da gerek yoktu.Böyle bir kariyeri ben değil sen istedin ve türk stoperler arasında alabileceğimizin en iyisi bu adam iken sırf senin oyuncun diye vazgececek değilim.Madem bunlar ozruna gideekti hiç bana hava atıp gel yiyorsa Samsun-Trabzon yapalım demeseydin.

Ayrıca ben sen gibi bahane uydurmayacam diyordun ama bu belheler yazılar falan senin ne kadar sızlandıının bir göstergesidir.Öyle olmasaydı.'Ben satmak istemedim başkan parayı görünce sattı.'der susradın.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Benim zoruma giden en ufak bir durum yok , sıkıntı da yok.Dün akşam idda ettiğin olayı gösterdim ben sana sadece.Aradaki Rep farkı 100 bile değildir ama Fenerle Trabzon arasında uçurum var dediydin bende sana olmadığını gösterdim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben başarısız değilim ki bahane uydurayım sen gibi

Bahane uydurmuyoruz farkındaysan senin ağladığın konu vardı 2011 de ben de sana 2012 de aynısını yaşadığımı ama senin gibi bahaneler arkasına sığınmadığımı gösteriyorum.

Yoksa Kemal gider , Oğuzhan gelir sıkıntı yok yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Uefa Kupası

Uefa'ya erken başladık birsürü maç oynadık.Bu maçların hepsinde etkili olan taraftık.Son Metalist maçını kaybettik ama ordada Burak Kolbein Zokora falan kadroda değildi.Neyse güzel bir eleme sürecinden sonra guruplara kaldık ama şasnız bir kura çektik.Guruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben başarısız değilim ki bahane uydurayım sen gibi

Bahane uydurmuyoruz farkındaysan senin ağladığın konu vardı 2011 de ben de sana 2012 de aynısını yaşadığımı ama senin gibi bahaneler arkasına sığınmadığımı gösteriyorum.

Yoksa Kemal gider , Oğuzhan gelir sıkıntı yok yani.
    Hangisinde başarısızdım lan ben senle oynadığımız oyunların?TS,FB,BJK oynarken sen 6 kupa almıştın ben 4 hemde Uefa'da yarı finale çıkmıştık.Avrupadaki kariyerleri saymıyorum zaten.Senle oynayıpta yarıda bıraktığım tek kariyer vardı oda 2008'demi ne .

Ayrıca ne yazarsan yaz cevap vermicem diyorsun mesajların arka arkaya geliyor.Halal benim zoruma gitmiyor sorun yok diyorsun ayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Samsunspor Maçı Hakkında Açıklama

Samsunspor'u ilk önce tebrik etmek istiyorum ancak açıklamalarını duyunca gerçekten şoke oldum diyebilirim.

Kadrolar konusunda oldukça yazılmış çizilmiş, ben de birkaç birşey söylemek istiyorum. Maçtan önce kalecimiz Hakan Arıkan 7-8 hafta sakatlandı ve kaleyi Bank asya kalecimiz olan Soner'le çıkmak zorunda kaldık. Savunmaya aldığımız en önemli isim olan Mahmut Boz Milli takımda olduğu için yine burada Bank asya'da forma giyen stoperimiz Onur'la mücadele ettik. Aynı şekilde sağ bekte forma giyen Galler'li Nicholson, orta sahada forma giyen Aliyev milli takımlarındaydı. Ayrıca hazırlık maçlarında çok formda olduğunu gösteren sol açığımız Rumen Stoian'da sakattı.

Tüm bunlara rağmen maça başladık ve daha ilk dakikalarda sağ bekimiz sakatlandı ve yerine oyuna alacak en mevcut oyuncu sol bekti. O da elinden geleni yaptı sahada.

Maç içi istatistikleri herşeyin göstergesi bir yerde. Rakibin bulduğu goller ortada 2 tane korner golü atmasına birşey demiyorum biz de attık 1 tane kornerden ancak 87. dakikada gelince 2.Korner golü insan haketmediği bir durumla karşılaşıyor.

Maçın yorumunu ben seyircilere bırakıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper lig 1. Hafta

Deplasmanda forvetsiz oynadık 4-6-0 ile çıktığımız maçta 3 gol atıp kazandık.Oyuncuları tebrik ederim.Bu arada Sercan kaya çok iyi oynadı onuda ayrıca kutlarım.Kendisine işim düştüğünde görevini başarıyla yapıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

@ Musti ; Tamam moruk daha bişey demiyorum.

@ Muro ; Şoke olmana gerek yokki kanka , savunma zaaflarımız maçı o hale getirdi.Ama seni de maçtan sonra tebrik ettim zaten eğer bizim kadro o şekilde olmasaydı maçı daha rahat kazanabilirdik kaldı ki bunu hazırlık maçında gördük zaten.Yinede ilk senende ve ilk maçında çok iyi mücadele ettin ve maçı kazanmayı hak ettin.Fakat yine söylüyorum 2mizde tam kadro olsaydık bu maç böyle bitmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

@ Muro ; Şoke olmana gerek yokki kanka , savunma zaaflarımız maçı o hale getirdi.Ama seni de maçtan sonra tebrik ettim zaten eğer bizim kadro o şekilde olmasaydı maçı daha rahat kazanabilirdik kaldı ki bunu hazırlık maçında gördük zaten.Yinede ilk senende ve ilk maçında çok iyi mücadele ettin ve maçı kazanmayı hak ettin.Fakat yine söylüyorum 2mizde tam kadro olsaydık bu maç böyle bitmezdi.

Tabii ki de tam kadro olsaydı iki ekipte ne olacağını bilemezdik. Belki yine yenilecektim ama son dakikalarda yediğim 2.korner golüyle olmayacaktı ve bende sinir olmayacaktım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sizin kariyerlere bayılıyorum cidden
    eto'o bitmiş.

Kariyerde kriz var

Ama gerçekten bile bile Kemal'e böyle bir teklif yapmak oyuna dengesizlik getirmiş trabzonlu kardeş şimdi biri gelip senin burağa teklif yapıp şak diye alsa mutlumu olursun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by AndreLuizBahia3 View Post
    Ama gerçekten bile bile Kemal'e böyle bir teklif yapmak oyuna dengesizlik getirmiş trabzonlu kardeş şimdi biri gelip senin burağa teklif yapıp şak diye alsa mutlumu olursun
    Ben başkanının teklifi kabul edeceğini nerden bileyim müneccim miyim?Fener,Bjk teklif yapıyordu bende teklif yaptım kabul oldu.Almıyım mı?Ayrıca Burak şuan 7 m € değerinde ona 4 katı olan 28 m €'yu birisi versin seve seve gitmesini isterim tabiki.Kemailn değeri 500 bin € iken biz ona 4 katı para ödedik aldık.Transferde hiçbir etik dışı hareket görmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Sizin kariyerlere bayılıyorum cidden
    Bizi biliyosun dostum hep böyleyiz

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Kariyerde kriz var
    Kriz bize teğet geçer

Yoo ne alakası var parasını veren gelsin alsın der.Ne de olsa o her zaman haklıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben başkanının teklifi kabul edeceğini nerden bileyim müneccim miyim?
    Sen sürekli teklif attın ben reddettim en son ücreti 6 trilyona çıkardın baktın başkan kabul etti daha ucuza kaçmaya çalıştın ve sürekli 4.5 trilyondn aşşaya düşerek teklif attın.En son başkan kabul edilnce olayı bitirdin.Ama sen bunuda inkar edersin şimdi.

Neyse Samsunspor herzamanki gibi bu sezonda Trabzonspordan kat kat daha başarılı olucaktır

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben başkanının teklifi kabul edeceğini nerden bileyim müneccim miyim?Fener,Bjk teklif yapıyordu bende teklif yaptım kabul oldu.Almıyım mı?Ayrıca Burak şuan 7 m € değerinde ona 4 katı olan 28 m €'yu birisi versin seve seve gitmesini isterim tabiki.Kemailn değeri 500 bin € iken biz ona 4 katı para ödedik aldık.Transferde hiçbir etik dışı hareket görmüyorum.
    Sen Kemal'in 500 bin € olduğuna bakmıyacaksın Türk kontenjanının olduğu bir ligde en az Burak kadar değerli Bir oyuncu Kemal Tokak biraz devam ettirin sezonu servet egemen emekli olunca milli takıma as olarak kim çağrılıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sen sürekli teklif attın ben reddettim en son ücreti 6 trilyona çıkardın baktın başkan kabul etti daha ucuza kaçmaya çalıştın ve sürekli 4.5 trilyondn aşşaya düşerek teklif attın.En son başkan kabul edilnce olayı bitirdin.Ama sen bunuda inkar edersin şimdi.
    Yoo haklısın ben sen kabul edersin diye vermiştim o 3 milyonu ama başkan kabul etti daha iyi işte.

Neyse Samsunspor herzamanki gibi bu sezonda Trabzonspordan kat kat daha başarılı olucaktır
    Umarım öyle olur.Buna ihtiyacı var.

Sen Kemal'in 500 bin € olduğuna bakmıyacaksın Türk kontenjanının olduğu bir ligde en az Burak kadar değerli Bir oyuncu Kemal Tokak biraz devam ettirin sezonu servet egemen emekli olunca milli takıma as olarak kim çağrılıyor
    Hiç oynamadığım için bu sezon Türkiye ligini öyle uzun süre bilmiyorum.2 sezon oynadım ondada Kemali yerli olduğu için almıştım iyi oynamıştı.İyi derekn o kadar ahım şahım bir defans değil oda kornerden attırdığı için lazımdı ona ya neyse.Oyunu uzun oynamadım dediğim gibi burdada arkadaşları kırmamak için oynuyorum.

Neyse Konuyu uzuatmaya luzum yok.Madem Samsun çok ıyı menejeride çok iyi bir oyuncuya bel bağlamamlılar dimi ama?

Nesil
    2008
    Yer
    Samsun

Madem ortak kariyer yapıyorsunuz madem rakipsiniz, bana göre isteyen istediğini alır. oyunun zevki burada

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by serdarakyol View Post
    Madem ortak kariyer yapıyorsunuz madem rakipsiniz, bana göre isteyen istediğini alır. oyunun zevki burada
    Valla biz senelerdir yapıyoruz bu işi , o yüzden pek sıkıntı yok.Bizim Mustiyle atışmamızın sebebi farklı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımdan ayrılan oyuncular

Takımda birçok isimle yolları ayırdık.Oyuncularımıza verdikleri emekten dolayı teşekkür ederiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

2.Hafta

Vallahi Rezalet Billahi Rezalet .. Sizin be Milli takımlarınıza tüküreyim !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper Lig 2.Hafta

As kadrodan 4 eksikle oynadığımız maçta iyi oynadık ve kazandık daha da çok atabilirdik ama olmadı.Youla harika bir gol attı resmen şapka çıkarılır o gole.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımda her maçtan sonra bir oyuncu bana isyan ediyor.Takım konuşması yapmadığım halde takım konuşmalarımla ilgili yorum yapıyorlar.Herkes'in morla bozuk takımda buna bir çare önerisi olan var mı?

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri