Quaresma nın frikik ve Mustafa Pektemek in harika goLLeri iLe iLk yarıyı 2-0 önde kapattık. Q7 sakatLandı. Çok önemLi oLmasada ikinci yarı çıkarıLıp, riske ediLmemeLi.
Quaresma nın frikik ve Mustafa Pektemek in harika goLLeri iLe iLk yarıyı 2-0 önde kapattık. Q7 sakatLandı. Çok önemLi oLmasada ikinci yarı çıkarıLıp, riske ediLmemeLi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Q7 çok formda bu aralar![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fernandes'in golünden sonra kalecinin ettiği küfürü duydunuz mu![]()
FM Gazetesi
Tebrikler Kartalım. Kazanmamız gerekiyordu ve ligin en az gol yiyen takımına 4 gol atarak kazandık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Haftayı İBB yi yenersek beLki de Lider oLacağız. Bu formumuzu iLk yarı sonuna kadar sürdürmemiz gerekiyor. Arka arkaya maç oynamaya da aLıştık. Oyundan artık koLay kopmuyoruz. Q7, Fernandes ve HiLbert parLamaya devam ediyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İkinci yarıda Quaresma yokken de goller bulabildik. Bu da önemli bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Q7 İBB maçında yokmuş malesef.
eto'o bitmiş.
ilk 13 haftada yalnızca 8 gol yemiş bir takıma 1 maçta 4 gol atmak gerçekten çok güzel. Her geçen hafta daha iyi ve sağlam bir takım olma yolunda büyük adımlar atıyoruz. Bunda oyuncusundan malzemecisine doktorundan teknik ekibine kadar herkesin payı var hepsini içten tebrik ediyorum.
Oyunumuzu her hafta daha yukarı çekiyoruz ancak belki hala istenilen seviyede değiliz. Ancak şunu atlamamak gerekir ki bu takım 3 günde 1 maç yapıyor ve buna rağmen kazanma alışkanlığı takıma neredeyse tamamen yerleşmiş durumda. Bu mükemmel bir olay.
İnşallah Q7'nin ciddi bir durumu yoktur. İBB maçında oynaması çok zormuş. Onu bir şekilde atlatırız ama Stoke maçında mutlak suretle bizimle olmalı.
Ve son olarak ; Aferin takım !
Bu takım yoğun maç temposuna rağmen bu kadar diri kalabiliyorsa kondisyoner Roland Koch'un hakkını vermek lazım![]()
Yorum yazmak için konuya girdiğimde aklımdaydı ama yazmamışım. Burası çok önemli bir nokta. Takımda ortalamanın altında kalan oyuncu yok. Necip insanüstü koşuyor, Ernst yaşına rağmen bildiğimiz gibi ve en önemlisi de Fernandes. Sahada rahat takılmasıyla tanınan bir oyuncu olarak bilinir Fernandes ama bu akşam adeta bir Yaya Toure'den farksız oynadı. Basmadık yer bırakmadı sahada. Attığı goldeki deparı da bunu kanıtlar nitelikte. Tabi arkadan Allah'ına sığınarak koşan Almeida da cabası
Koch'a da teşekkürleri sunmak gerek.
Carvalhal takımın başına geldiğinde, iyi yönetemez başarısız olur demiştim ama beni yanılttı. Beşiktaş'ı ve Carvalhal'ı tebrik ediyorum. Gerektiğinde Fernandes, Guti Q7 gibi adamları yedek bırakıp disiplininden ödün vermedi, şimdide meyvesini alıyor.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Takim gerçekten iyi gidiyor. Carvalhal her maç üstüne koyuyor. umarim böyle devam ederiz.
Şaka maka Pektemek ne gol attı öyle. Stadda ağzım açık kaldı.