Oyunu 6 sezondur oynuyorum ve o kadar çok ilginç olay geldi ki başıma anlatamamBundan sonrasını paylaşacağım burada... Şimdi şu anda aklımda olanları sizler ile paylaşmak, görüşlerinizi veya yardımlarınızı almak istiyorum...
- 6 sezondur Galatasaray ile kariyerime devam ediyorum. Ve 6 sezondur şampiyon oluyorum yanılmıyorsam 4-5 defa da kupayı aldım. Avrupa da ise 2 defa şampiyonlar ligi yarı finali bi çeyrek final, uefa da bi yarı final oynadım. Yani anlayacağınız takım başarı bakımından ihya olmuş halde ama adım legends listesi bir yana icon kısmını da hadi geçiyorum favori listesinde bile yok. Takıma gelip 1 sezon iyi oynayan oyuncular favori kısmına giriyor ben hala yokum. Bir de o kadar takımın teklifini reddetmeme rağmen... Var ise bir yolu öğrenmek isterim tek gayem bu şu an
- Oyuna ilk başladığım zaman ilk 2 yıl alt yapı seçmelerinde hep 1 tane 3,5 yıldızlı oyuncu geliyordu. Ben ne zaman alt yapıyı yükseltmeye başladım oyuncuların kalitesi düşmeye başladı... Aşağı yukarı 4 upgrade yaptım alt yapıya son 2 senedir seçmelere 2 yıldızlı oyuncular bile gelmiyor?!?! Bundan daha ilginci var mı bilmiyorum!
- Bir de oyuncu alırken takıma kesinlikle selfish olanları veya sakatlıklar ile problemleri olan oyuncuları almıyorum... Hatta hiç bir şekilde negatif özelliği olmayan oyuncuları seçmeye özen gösteriyorum. 1 tane oyuncu aldım adını hatırlamıyorum ama tam bir orta saha tacklingi 15+ long shot 15+ yani skilleri v.s çok iyi aha dedim tamam... Bu arada bu adamın da scout raporunda negatif özelliğinin olmadığını da belirtmek isterim. Ondan sonra başladı ligler sabırsızlanıyorum adam nasıl oynayacak diye daha ilk maçta 1. dakika dasakatlandı 2-3 hafta tamam dedim olur ondan sonra sakatlığı geçti yine oynattım adam yine sakatlandı o da geçti ondan sonra antremanda sakatlandı 3-4 ay filandı zannedersem sonra yine geldi ve 5-6 ay sakatlandı bu sefer yine antremanda adam koca sezon 2 maç oynadı o da toplasan 10 dakika değildir... Bu da ilginç olsa gerek