1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Ne düşünüyor Fenerli arkadaşlar iddianamenin tamamını okudum bence yapılması gereken başkan tişörtleri falan giymek değil bu adamı bu klübün yakınından bile geçirmemek..Bırakın şikeyi,teşviği falan adam kendisine muhalefet olanlar için ''döverek klüpten uzaklaştırın'' diyor..
    403 sayfayı okuduysan bu kadar cabuk seni tebrik ediyorum dostum..

hiçbiri daha tatmin edici değil. iddianame bu daha.. bekleyin bir bakalım savunmalarını.. ama nerde sizde o sabır.. bir şey görmeyin hemen karalama kampanyaları...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    403 sayfayı okuduysan bu kadar cabuk seni tebrik ediyorum dostum..

hiçbiri daha tatmin edici değil. iddianame bu daha.. bekleyin bir bakalım savunmalarını.. ama nerde sizde o sabır.. bir şey görmeyin hemen karalama kampanyaları...
    teşekkür ederim..

Dogru bu iddianame..Fakat iddianameyi mahkeme kabul ederken dedillerde sunuluyor ve sonrasında kabul ediliyor delillere bakılarak iddianame..Önce gizlilik şimdi savunma..Takdir ediyorum..

Bu bağlamda; Aziz Yıldırım’ın talimatıyla Fenerbahçe klubü yöneticisi Serkan Acar ile Altyapı sorumlusu Cemil Turhan’ın Manisaspor teknik direktörü Hikmet Karaman ile görüşerek şahsa Trabzonspor müsabakasının sonucunu Fenerbahçe lehine etkileyebilmek için teşvik primi vermeyi teklif ettikleri, bu amaçla maçtan 3 gün önce Manisa’ya Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yanına gittikleri, Hikmet Karaman’ın bu teklifi kabul ettiği, örgütün Hikmet Karaman vasıtasıyla bazı Manisasporlu futbolculara da teşvik primi vermeyi planladığı, bu görüşmede Hikmet Karaman’ın, Aziz Yıldırım’ın Manisaspor kulübü başkanı Kenan Yaralı ile de görüşmesi gerektiğini belirttiği, Aziz Yıldırım’ın da bunu kabul ederek Kenan Yaralı ile teşvik pirimi verilmesi amaçlı irtibat kurup 500.000 dolar karşılığında anlaşma yaptığı, anlaşma uyarınca bu meblağın 10.02.2011 günü Kenan Şehirli isimli üçüncü şahıs tarafından banka yoluyla Kenan Yaralı’ya gönderildiği,
    21.02.2011 günü oynanan müsabakanın Manisaspor: 1 – Trabzonspor: 2 şeklinde sonuçlandığı, Manisasporun mağlup olduğu bu müsabakanın hemen akabinde Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe klubü yöneticisi İlhan Yüksel Ekşioğlu’nu arayarak, Manisasporlu futbolcuların teşvik priminden haberlerinin olmadığını öğrendiğini aktardığı, İ.Ekşioğlu’nun da bu durumu onaylayarak kendisinin irtibatlı olduğu şahsın da aynı bilgiyi verdiğini söylediği, şahısların kendi aralarında Manisasporlu futbolcuların ne kadar kötü oynadıklarını konuştukları, İ.Eşioğlu’nun “Ne zaman böyle dikim yapsak olmuyor” diyerek son dönemdeki faaliyetlerinin sürekli boşa gittiğini belirttiği,

o değilde şu blodladığım kısmın savunmasını merak etmiyor değilim o yüzden bekliyorum merakla savunmayı..

Mesaj Yetkileri