Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının 370 sayfada adı geçtiği iddianamede, 2 sayfada adı geçen kanıt gösterilmeden sadece iddialardan oluşan muhtemelen beraat edecek adam için yasa çıkarıldıgını söylemek..Sahi biz yargısız infaz ve komplo kuruyorduk değil mi..İyi günler..
Ben sizin yaptığınız yöntemi göstermek için o şekilde yazdım yani istenildikten sonra her türlü anlam çıkarılabilir, zor değil. Baktığımda değişiklikle Aziz Yıldırım tutuksuz yargılanmıyor, 150 sene alacakmış 150 sene almayacak da 50 sene alacak, müebbeten bir farkı var mı ikisinin de? Ama kimlerin işine yarayabilir diye düşündüğümde, tek maçla yargılananlar, teşvik verenler bunlar için faydalı, para cezasına çevirme olayı da var, tutuksuz yargılama kararı çıkarsa bir daha içeri girmez bu şahıslar ve teşvikle alakalı tüm suçlamalar düşer.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
Açıklasa kendi kalesine gol atan oyuncuyla görüştünüz mü derken eleğe harç atan inşaat işçisini kastetmiştim diyecektir. Çünkü haberi olan birşeyle ilgili haberim yok diyorsa bunuda beklemek lazım.

Yasa olayıyla ilgili olarak sanırım Galatasaray'a laf söylemek istedin. Galatasaray çok temizdir demiyorum ki. Kim şike yapmışsa cezasını çeksin ve Galatasaray'da ligden düşsün. Bizim geçmişimizde çok temiz değil.

Ancak şundan kesinlikle ve kesinlikle eminim. Bugüne kadar Galatasaray olarak temiz değildik. Bugünden sonra yasa ısrarla dayatıldı ve federasyon ısrarla takımları koruyorsa önümüzdeki yıllarda en temiz takım Galatasaray'dır ve artık ligde 10. da olsa benim için şampiyondur.
Galatasaray'ı kastedmemiştim, zaten senin düşüncelerini biliyorum. Galatasaray yapmış veya yapmamış bunun hakkında bir fikrim yok yani bu aşamada.