Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
Mahkeme günü gelir doğru yanlış suçlu suçsuz herkes ve herşey bu sürecin sonunda belli olur daha leb demeden leblebiye atlarsanız vay halinize.
Ayıptır beyler, Ortaçağ'da yaşamıyoruz bunun farkına varın Lütfen!
Bu tarz yaklaşımları doğru bulmuyorum. Çünkü burada iddianamede yer alanları okuduktan sonra insanların söylediklerine ortaçağ deniyorsa daha soruşturmanın ilk gününde olayın ne olduğunu bilmeden Aziz Yıldırım'ı suçsuzdur diyenler İlkçağda mı kalmışlardır.

O günde bugünde olan birşey var. Şike yapmışlardır dendiğinde suçu ispat edilene kadar herkes suçsuzdur dendi. Vay efendim mahkeme oldunuz hemen astınız dendi.

Peki suçlandığı iddiaları çürütmemişken kesin suçsuzdur demek hangi mantıkla açıklanabilir. Bunu söyleyenler mahkeme yerine leblebiye atlamış olmuyorlar mı?

Aziz Yıldırım bana göre suçsuzdur eğer suçlu çıkarsa tepki mi koyarım ile Aziz Yıldırım şikecidir aksi çıkarsa özür dilerim arasında hiçbir fark yoktur. Birine tepki koyup ortaçağ diye nitelendirirken diğerine sessiz kalmak hatta desteklemeninde bir adı olmalıdır. Bu ikinci anlattığımı ayıpladığınız ya da adlandırdığınız bir yorumunuz geçmişte kaldıysa ben gözden kaçırdığım için o da benim ayıbımdır.