fm 2011 i finallerim yüzünden silmiştim. tadı hala damağımda amaoynayamıyorumda. 2012 yi almadım daha. ancak oyunda düzeltilebilecek çok ufak hatalar vardı
1- adam 50 metre yürüye yürüye serbest vuruş noktasına geliyor. 30 saniye geriliyor sonra oyun pozisyonu göstermeden ilerliyordu....... yaklaşık 1 dakika boşuna bekliyorduk.
2- oyuncu sakatlanırdı , değiştirirdikten 2 saniye sonra bi ekran gelirdi. bi bakmışız yerine giren oyuncu da sakatlanmış. Bre arkadaş rakipler düşman mı 2 saniyede aynı mevkideki 2 oyuncuyu sakatlasın .
3- o kadar çalış didin , mutlu sona ulaş şampiyonlar liginde ama çıkan basit bi yazı olsun . arkadaş pc nin en basit oyunlarından mahjond titans da bile havai fişek varşampiyonlar ligi maçı nasıl 3d ise , nasıl oyunda 3d şut çekiliyor kaleci reflex ile kurtarıyorsa , 3d tören yapılsın. maç bitsin madalya törenleri vs. bizde sırtımızı yaslayarak keyif kahvemizle sevinsek
zor bir şey değil
4- korner bugu hakkında pek bir şey söylemeye gerek yok kaç yıldır var ama kısıtlandırılmadı.
5- boşta olan bir oyuncu seninle haftalık 40bin e anlaşmazken başka bir takımla 7bin e felan anlaşıyor. keza kendi takım oyuncunda öyle. 30bin haftalık ile anlaşırsın ayda 3 kez mutsuz olup para artışı isterdi kapıyı da 170bin den açardılar. yıl sonu kontratı uzatmazlar. başka bir takımdan 3de 1 fiyata anlaşırlar.
6- finans ın biraz iyi olsun anında tüm oyuncular mutsuz olup biriktirdiğin parayı tüketirlerdi.
7- Türkiye deki vergi düşüklüğü dolayısıyla yabancılar için daha cazip olma kısmı yıllardır oyuna yansıtılmıyor. ülkelerin karakteristik yönleri oyunculara yansıyorda bu neden yansıtılmıyor
8- Türkiye de bir takımla 4-5 yıl şampiyonlar liginde yarı finale çıkıp kupalara kupa demiyorsun. ülke puanı vs. yükseliyor ama sana ayak uyduracak hiç bir takım olmuyor. ligin kalitesi artmıyor. reklamlardan vs. o kadar para geliyor ama beşiktaş - trabzon vs. bu paraları bank asya oyuncularına dağıtıyor. 10milyon avrolar dandik oyunculara aktarılıyor.
oyunda bunun gibi basit çok şeyler var. basit diyorum düzeltilmesi çok kolay olan şeyler , ama basit olduğu kadar oyundan zevk alınmasını kısıtlayan şeyler. Mükemmel bir kadron var ama rakibi yine de korner takdiği ile yeniyorsun. rakip sana çok kolay goller atıyor senin mükemmel kadron gol vs. atamıyor. anca korner olduğu zaman hadi bi gol diyebiliyorsun. sen yeni tesis geliştirip bir şeyler yaparken diğerleri hep yerinde duruyor.

oynayamıyorumda. 2012 yi almadım daha. ancak oyunda düzeltilebilecek çok ufak hatalar vardı
Alıntılı Yanıtla