çok iyi gidiyorsun bu yılda avrupaya gitme hakkı kazanırsan helal olsun 2 yılda zaten süper ligdesin![]()
böyle bir takımı ancak böyle bir menejer yönetir, beşiktaş ve fener galibiyeti müthiş olmuş seneye birincilik için yarışacağına inanıyorum, bu arada bu kadar iyi regenleri nas buldun
Teşekkürler düşüncelerin için. Regen'lere gelince; ben her hangi bir oyun açtığım zaman bilinmiş yıldız oyuncuları almayı sevmiyorum (imkanım olsa bile). O yüzden sezon boyunca gözlemcilere 18-19 yaş altı oyuncuları araştırmaları için gönderirim. İllaki 2-3 tane güzel regen bulurum uygun fiyata. Şu anda bir tane daha buldum ama alamıyorum. Çünkü türkamacım onu almak ama bakalım Ankaragücü verecek mi?
Bu arada bugün biraz yoğun olduğum için kariyere akşam 9 gibi devam edecem
Zaten ucuz regenler olmasa büyüklerle bu kadar mucadeleci şekilde rekabet etmek çok zor.
Transfer konusunda başarılı olduğun gerçek, tebrikler...
Evinde maç kazanma alışkanlığını yavaş yavaş kazanmaya başladık bu iyi bir haber bence
Teşekkürler. Sadece taktikler konusunda biraz sıkıntım. Sıkıntı derken çok kurcalıyorum. İnş onuda oturtacam
Evet ev performansım fena değil. Deplasmanlarda biraz sıkıntım var. O da dediğim gibi taktik çok kurcalıyorum. Teşekkürler takibin için
Atahanda disiplin problemi yaşıyorsun herhalde 2 hafta maaşını kesmeni öneririm sürekli
Evet takımın rating'i artmaya başladı haklısın şansın yaver giderse euro cup play off u ile seneye avrupa bileti alabiliriz
inş Avrupa Ligine katılacaz