Aykut Kocaman çeşitli fantezilere kaçmazsa galip gelme şansımız yüksek bu maçta yine Serdar oynamayacaktır. Neden ? daha hazır değil. Rakiplerin stoperlere 18-19 yaşındaki adamlar monte etsin Serdar daha hazır değil, Dia sakatlıktan çıkar çıkmaz oynasın Serdar daha hazır değil. Bu gidişle ligin ilk yarısı oynaması imkansız (umarım yanılırım) ama koskoca Bilica Bekir Selçuk Özer gibi dünya starlarımız varken Serdar,Sezer,Gökay,Stoch gibi oyuncuları oynatmak kimin haddine ?
...
Kötü gidişatımıza dur diyeceğimiz maç geldi çattı.Bursamız bu maçı kazandığı halde camiadaki kara bulutlar dağılır.Eğer Sestak ve Turgay oynamazsa bu maçtaki kazanabiltemiz çok yüksek.
iki takiminda puana ihtiyaci var ve iyide oynamiyorlar kardes payi 1"er puan alir iki takimda.
Bursa çıkış arıyor ve tam istedikleri maç bu. Son maçta derbi kaybetmiş ve moralleri düşük olan Fenerbahçe'yi yenip bekledikleri çıkışı yapabilirler. Bursaspor kazanır ya da maç berabere biter(0-0). Onun dışında kazabileceğimizi düşünmüyorum.
Fenerbahçe alır.
Ankette Bursapor-Beşiktaş yazıyor.![]()
Ben beşiktaşa verdim oyumu..
Her derbi kaybeden moralini bozup sonraki maçlarında puan kaybetse bunun akabinde 2 maç üst üste puan kaybettiği için 3. maçta da moralini bozup puan kaybederdi, bu böyle uzayıp giderdi ve tüm büyükler küme düşerdi.
Aykut Kocaman'ın ağır bir yenilgiye ihtiyacı vardı uzun süredir yaptığı hataları fark etmesi için ve bu Galatasaray maçıyla olmuştur diye düşünüyorum. İddaa'da çok tatlı bir oran var fenerbahçeye verilmiş,taraflı tarafsız kaçırmayın bunu derim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bursaspor'un acilen toparlanmaya ihtiyacı var. Fenerbahçe'yi böyle bulmuşken affetmezler. Affetmemeleri lazım yani. Başka türlü işleri zor. Fenerbahçe'yi yenerek kötü gidişe dur demek ayrı bir motivasyon sebebi.
Bursaspor 1-0 ya da 2-1 gibi bir skorla alır bence.
Fenerbahçe çok kötü gidiyor ama liderle aynı puanda vurdun tamamda öldürme bari...
Maça gitmeyi düşünüyorum umarım iyi bir futbol izletir iki takımda.
Fenerbahçe'nin acilen toparlanmaya ihtiyacı var. Bursaspor'u böyle bulmuşken affetmezler. Affetmemeleri lazım yani. Başka türlü işleri zor. Bursaspor'u yenerek derbi mağlubiyetini unutturmak demek ayrı bir motivasyon sebebi.
Fenerbahçe 1-0 ya da 2-1 gibi bir skorla alır bence.
![]()
bu maçı mutlak kazanmak zorundayız. maç için kadro vermiyorum artık. çünkü; her seferinde Kocaman beni ter köşeye yatırıyor. ama kızamıyoruz ona KOCAMAN gururumuz o bizim
kadro için iyi haber: Bilica kadroda yok. Sürpriz olmazsa Serdar oynayacak..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bursa'da organizasyon sıfır . Fenerbahçe şoku atlatıp farklı galip gelecektir .
Serdar oynayacaksa umarım Bekir henüz tam olarak iyileşmemiştir.Çünkü Bekir hazırsa yine oynatmaz Serdar'ı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
19 kişilik kadroda yok. Henüz iyileşmemiş.
19 Kişilik kadromuz: Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Issiar Dia, Miroslav Stoch, Özer Hurmacı, Henri Bienvenu, Alex de Souza ve Semih Şentürk
O zaman çıkacağımız kadroyu tahmin edeyim:
Volkan-GG-Serdar-Yobo-Ziegler-Mehmet(Dia)-Cristian-Emre-Stoch-Alex-Semih
Desenize yarına Serdar sakalları kesip futbolcuya benzeyecek![]()
Umarım GS maçı bu yılın bizim için Yeni Malatyaspor maçı olur.. Kazanmaya ihtiyacımız var, kazanırız umarım.
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Emre-Stoch
Alex-Henri
Bu maçı çok rahat çıkarır.
...
Aman vazgeçme Özer'inden Aykut Hoca.
Spor Toto Süper Lig`in 15. hafta mücadelesinde deplasmanda Bursaspor ile karşılaşıcak olan Fenerbahçemiz sahaya şu onbir ile çıkıyor:
Volkan, Gökhan, Yobo, Serdar, Ziegler, Özer, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Semih.
Sağ kanatta Dia oynasa şu maçta ne güzel olurdu.
Topuz tam iyileşmemiş olabilir. Sakatlığım tam geçmeden oynamak istemiyorum sonra daha ciddi sakatlanıyorum diye bir açıklaması vardı. 2. yarı oyuna sürecektir.
Özer bugün tek bir hata bile yaparsa o formaya ihanet etmiştir benim gözümde. Yeter artık biz bu adamı geleceğin yıldızı diye aldık.
Fakat; Cristian ve Dia'nın olmayışına anlam veremiyorum.Bu maç dediğim gibi Bursa kazanacaktır. Kadroyu görünce artık tamamen inanıyorum buna.
Özer yerine Dia başlasaydı ne olurdu sanki ? Yada kötü bi Bienvenu'yu bile tercih edebilirdim Semih yerine Semih ancak 60-70 civarı girerek skora ve oyuna katkı yapabilir bundan sonra .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kesimal ve Stoch oynuyor en azından direk 11de bu kez .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Semih 2 tane yazar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!