ibrahimseten İBRAHİM SETEN
Emre kimseye vurmuyor.. Aksine Emre'yi itekleyen Aykut Hoca.. Bu şartlar altında Emre'yi affetmesi imkansız.. Yani Emre "süresiz" kadrodışı!
ibrahimseten İBRAHİM SETEN
Emre kimseye vurmuyor.. Aksine Emre'yi itekleyen Aykut Hoca.. Bu şartlar altında Emre'yi affetmesi imkansız.. Yani Emre "süresiz" kadrodışı!
eto'o bitmiş.
Feridun Niğdelioğlu Nobel ödüllü yalancı Fenerbahçe muhabiridir. Yanılmıyorsam kendisine tesislere girişte yasak bile uygulanıyordu. Türkiye'nin başkenti Ankara'dır dese inanmamak gerek. Emre'nin Aykut hocaya yumruk atmayı düşünmesi bile mümkün değil. Çocukluğumda Rıdvan Dilmen'in, Aykut Kocaman'ın posterleri odamı süslüyordu diyen adam Aykut hocaya nasıl yumruk atsın ? Zaten diğer tüm muhabirler de yalanlıyor yumruk meselesini.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre'nin kadro dışı olmasının sebebi dün Baroni'yle olan tartışmasıymış sanırım.Emre kendini durdurmasını bilmiyor ve hem kendine hem takımına zarar veriyor.Fenerbahçe Emre'ye şu durumda muhtaç.O olmadan orta saha kanser eder tüm Fenerlileri.Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe için çok kötü olmuş.
ersinduzen Ersin Düzen
yer: samandıra... aykut hoca takımın önde gelen oyuncularıyla toplantı yapar ama o toplantıda emre yok. çünkü hoca çağırmamış.
ersinduzen Ersin Düzen
aykut hoca'nın toplantıya damga vuran cümlesi şu : "yerli oyuncular sorumluluk almıyor. yabancı arkadaşlarınıza bakın, onlardan örnek alın"
ersinduzen Ersin Düzen
emre hem toplantıya çağrılmadığı için hem de aykut hoca'nın yerli futbolcularla ilgili sözleri üzerine tavır koyuyor.
ersinduzen Ersin Düzen
galatasaray derbisinin dev arasında oyundan alınması tuz biber oluyor. ve fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyuyor.
ersinduzen Ersin Düzen
dünkü maçtan sonra yaşananlarda kesinlikle yumruklaşma veya fiziki bir şiddet yok. ama ciddi tartışmalar olduğu doğru...
eto'o bitmiş.
AltanTanrikulu Altan Tanrıkulu
bu takım bilicayı en büyük yanlışları yaparken kadro dışı bırakmadı. emre ikinci kaptan. baroni onun tepkisi üzerine bir tepki veriyor.
emre dışında da bu takımda çok bağıma-çağıma oldu. emrenin geçen yıl takım dip yapmışken gerçek kaptanlık yaptığını bilen bilir..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Geçen sezon başında Emre'nin saha içindeki gereksiz agresiflikleri üzerine Alex'i bile yedek bırakıyorsunuz Emre bu şekilde yedek kalır mı sorusuna, Emre'nin agresifliğini topa yoğunlaştırmasını sağlayacağız zaten Emre eğer ki kendine çeki düzen vermezse ben de kendisiyle çalışmam demişti Aykut Kocaman. Üzerinden 1,5 yıl geçti, Emre'nin saha içinde gösterdiği katkı tartışılmaz, Emre'nin olmadığı maçlarda orta sahanın hiç çalışmadığı gerçeği tartışılmaz Emre'nin bu agresifliğini düzeltmek için çabalaması da tartışılmaz ama yeterli olmamış anlaşılan.
Kulüp, oyuncular çok zor günler geçiriyor. Sahaya çıkıp oynuyorlar ama şampiyon olsalar bile belki bu şampiyonlukları da elinden alınacak çıkacak karara göre, böyle bir ortamda oyuncuları motive etmek, onları kazanmaya şartlandırmak çok zor. Bu sebeple kimsenin kolay kolay yapamayacağı bir işi yürütüyor Aykut Kocaman.
Oyuncular da bu süreçte önlerini net görememenin vermiş olduğu huzursuzlukla anlık sinir patlamaları yaşayabiliyorlar. Emre'nin sezon sonu sözleşmesi sona eriyor, şu anda iyi bir para alıyor ama sözleşme yenilendiğinde şimdikinden çok daha az alacağını düşünüyorum. Henüz karar verilmemiş olması da, gelecek adına sözleşmesi sona erecek oyuncuları ikilemde bırakıyordur, bu nedenle kendilerinin kaybettikleri anlar da oluyor.
Rıdvan Dilmen'in bir lafı vardı 3-4 hafta önce, aslında oyuncu dışarıda çok iyi, melek gibi sahada değişiyor lafına katılmıyorum, iyi olan adam maçta da iyidir dışarda da iyidir demişti. Orada aslında o dönemde Emre için söylüyor diye düşünmüştüm ama şimdi gelişmele bakınca Aykut Kocamanla demek ki aralarında böyle bir konuşma geçti ki Rıdvan programda üstü kapalı bahsetti.
Olayın detaylarını bilmiyoruz elbette ama Emre büyük kayıp. İyimser tabloda yapacağım yorum, Emre'nin özür dilemesi ve yeni sözleşme imzalanarak Emre'nin takıma dönmesi olur önümüzdeki haftalarda. Diğer bir olasılık da, devre arasında satılması.
Yerini dolduramayacağımızı/doldurmayacağımızı düşündüğümde Emre mutlaka geri kazanılmalı ve kaptana katılıyorum eğer ki Aziz Yıldırım dışarıda olsaydı tüm bu olaylar yaşanmazdı. Aykut Kocaman'a bıraktı tüm futbol şubesini neredeyse yönetim hatta bir ara dava ile alakalı sorulara bile Aykut Kocaman yanıt veriyordu. Birisinin çıkıp Aykut Kocaman üzerindeki yükü de hafifletmesi gerekiyor, orta yolu bulması gerekiyor.
Kazanım ya da kaybedim, kazanım ne olur, Aykut Kocaman'ın disiplinsizliğe taviz vermemesi ve diğer oyuncuların buna bağlı olarak sorun çıkarma ihtimallerinin düşmesi, aksi ise oyuncuların hocaya olan inancının azalması, takımın huzurunun bozulması ve birlik ortamının dağılması olur.
Devre arasında konuşulur tatlıya bağlanır.. Ancak yeni sözleşme yapılacağını pek sanmıyorum bu saatten sonra.. Hatta teklif varken bile satılabilir devre arasında..
Bende Emre'nin her pozisyonda her olayda aşırı sinirli olduğunu ve gereğinden fazla tepki verdiğini gözlemliyorum. En ufak pozisyonda bile bağırıp çağırıyor. Tamam agresif olabilirsin anca bunu belli bir seviyeye kadar anlayabiliriz. Kaç maçtır artık takım arkadaşlarıyla bile bağrışıyor. En kritik dakikada bakıyoruzki Emre birileriyle ağız dalaşında. Bir hoca ister istemez bu tür durumlarda birden fazla kalınca sinirlenir. Bir kez olmadı bu olaylar. Aykut hocaya hak veririm bu konuda. Eğerki disiplin için bir kaç maç kadro dışı bırakıldıysa anlarım. Yerini dolduracak iyi bir adam alınırsa bunu süresiz anlayışa bile dönüştürürüm. Herkes kendine çeki düzen verecek.
Emre gibi formasını gerçekten terleten bi oyuncuyu kadro dışı bırakmak gerçekten benim için hayal kırıklığı. kaç tane futbolcu var ki bu forma için gerçekten azimle ter döküyor bir avucun parkalarını geçemez. andre dossantosun geçen seneki yaptıkları kazımın falan rezillikleri bilicanın malum hareketleri
hırsına yenik düştüğü için emreyi kadro dıı bırakmak yanlış çok yanlış umarım bu hatadan bian önce döner yönetim bize huzur ve sükunet lazım gerginlik bölücülük değil
Emre çok iyi oyuncu ama kadro dışı kalma sebebi başka performans başka.Bir oyuncunun yetenekleri kısıtlı diye kadro dışı kalması etik dışıdır ama kötü niyetli tavırları için kadro dışı kalması anlaşılabilir.
Bunun yanında kadro dışı kalma muhabbetinin en yoğun yaşandığı dönemlerin oyuncusu Aykut Kocaman.O zamandan bir alışkanlık olabilir bu keza günümüzde kadro dışı kalmasını bir oyuncunun doğru bulmuyorum ben.
Barışırlar mı yeri dolar mı muhabbetine girmeyeceğim, gerekirse Mehmet Topuz'u orada oynatır hoca bir şekilde yama yapılır ama haftalardır Aykut Kocaman kenarda çılgına dönüyor Emre'nın agresifliklerine. Birikmişlik de bu sonucu doğurdu demekki.
Alper Potuk'u alırsak Emre'nın yeri dolar. Emre'de hakikaten A.Madrid'e gider belki.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hadi herkesin gözü aydın![]()
Kesimal mı o ? Valla olmamış sakallı iyiydi ya![]()
Bir Dost
Hellbells
ersinduzen Ersin Düzen
sicak bilgi 1: emre belözoglu'na, fenerbahçe yönetimi tarafindan kadro disi birakildigina dair su ana kadar resmi bilgi iletilmedi...
sicak bilgi 2 : emre'nin özür dileyerek, mevzunun tatliya baglanmasi ve muhtemel kadro disi kalma durumunun ortadan kalkma ihtimali yüksek
İnşallah Ersin Düzen'in duyumu doğrudur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İnsallah doğrudur. Emre siz olmaz...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer iyi bir teklif varsa satılsın yerine Alper Potuk gelsin.
Alper Potuk gelse Emre'nin yeri falan dolmaz bununla kandırmayalım kendimizi. Bi Aurelio'nun boşluğunu 5 senede dolduramadık. Emre gibi bi değer kaybedilmemelidir. Emre , Baroni'ye bağırdı diye falanda silinecek bi topçu değildir. Gökhanla tartışma mevzusunda bile Aykut Kocaman böyle şeyler saha içindeki enerjimizi , agresifliğimizi gösterir falan demişti.
Bazı topçular vardır yeri dolmaz işte Emre Belözoğlu'da Fenerbahçe için öyledir. Eğer bi yanlış yapmışsa bile özürünü diler tatlıya bağlanır. Her büyük maçtan önce kamuoyuna kaos ortamına , sürekli gergin bir ortama çekilmeye çalışıyor Fenerbahçemiz. Kimsenin oltasına gelmemek gerek öyle abartıldığı gibi büyük bi mevzu olduğuna inanmıyorum, inanmakta istemiyorum.
@Alex10combr
emre ve cristian hic problem..
emre'nin işinin tatlıya bağlanması bana gerrard transferi gibi gelir![]()
OmerTemelli Omer Temelli
Emre kadro disi diye alinmis bir karar yok yarin yonetim kurulu toplantisi var bir problem var ise orada gorusulecektir
ersinduzen Ersin Düzen
3.5 saat önce yazdigim sicak bilgi gerçeklesti. emre'nin kadro disi karari iptal, su an para cezasi da yok. emre yarin aciklama yapacak...
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tüh Serdar niye kestiki saklları öyle iyiydi ya.
Emre olayı tatlıya bağlanmış. Yarın çıkıp açıklama yapacakmış.
Emre her çıktığı programda Aykut Kocaman'ı ne kadar çok sevdiğini, onun ne kadar iyi bir insan olduğunu anlatır. Ona karşı herhang bir terbiyesizlik yapacağını sanmıyorum zaten. En fazla Aykut Kocaman ona kızabilir agresif tavırları yüzünden. Bu da kadro dışı kalmasını gerektirmez.
Serdar, sakalları yine de tam kestirmemiş, sadece makineyle incelttirmiş o kadar.Ama bu uzunluk iyi, yakışıyor. Önceki hali, tam bir felaketti.
![]()
Emre'yi kadro dışı bırakmak, onu bu forma altında hazımsız bir şekilde izleyenlerin ekmeğine yağ sürmeye eş değerdir.
Emre bu takımın kaptanlarından biridir ve ona göre hareket eder, bir kaç hafta önce maç içinde Gökhan Gönül'e kızmıştı, 2-3 pozisyonda musait olmasına rağmen pas vermek yerine gereksiz çalıma girince ve topu kaptırınca doğal olarak kaptandan fırçayı yemişti ama sanki Emre daha dünkü çocukmuş da Gökhan'a kızmış diye acımasızca eleştirildi.
Dün Fenerbahçe topu sahasından çıkarmak için canla başla mücadele ediyor, Cristian efendi sanki o dakika'ya kadar başka maç izliyor pat oyuna girip alakasız bir şekilde topu rakibe veriyor o pozisyonda kalede tehlike yaratınca yine kaptan tepkiyi koyuyor.
Yani bir takımın kaptanlarından biri bunu yapmayacak da kim yapacak?
Ben sadece tek bir görüşe katılabilirim "Aykut Kocaman varken ona düşmez" evet doğrudur ama Aykut Kocaman maç oynanırken yok ki ? iki eli birbirine bağlı put gibi yandan maçı izliyor ne oyuncuları uyarma ne herhangi bir tepki ne oyuna bir müdahale...
Bilica geçen maçı daha dk 15 iken katletti ne bir uyarma ne bir müdahale
Dün Selçuk ortasahayda çok kötü mücadele etti 85 dakika o eziyete katlandık yine bir müdahale yok
Emre topu alıp ileri çıkarken Cristian Selçuk gibi adamlar onunla gideceğine yürüyerek ortasahayı geçiyor izleyin görün.
Aykut Kocaman olması gereken yerlerde olmadığı için bu yük Emre'ye kalıyor, kan ter içinde mücadele eden ve bu savaşı veren Emre'ye bu denli bir yaklaşım sergilemeyi nasıl kendimize yakıştırıyoruz anlamıyorum ? Emre de diğerleri gibi pasif korkak pısırık vurdumduymaz mı olsun illa ? Yanlışı sahipleniyoruz hem de çok.
Last edited by DisCo : 14.Aralık.2011 at 03:20 Reason: Kahve değil burası
...
Geçmişte Arda ve Semih muhabbetini de biliriz. Maçta birbirlerine girdiler. Sevme, sayma ayrı konular ama o an ki gelişmeler farklı olabilir. Sinir hali gibi. Belki Emre maç içerisinde koyduğu tepkilerden de şimdi pişmandır. Arkadaşın ne kadar hata yaparsa yapsın onu dışarıya yem olarak atma hakkı sende değildir. Emre hiç mi hata yapmadı.
Ahmet bey yazmış..
Peki dün gece ne oldu?
Net bir biçimde yazalım ki sağdan soldan duyduklarınıza inanmayın.
1- Saha içinde olanları herkes biliyor zaten...
2- Cristian yapı olarak kindar ve kolay kolay sineye çekmeyen biridir.
3- Emre‚ Alex´e yüksek sesle İngilizce olarak bağırıyor koridorda.Yaşananlarda haklı olduğunu söylüyor. Tartışıyor yani...
4- Aykut Kocaman‚ Emre´yi soyunma odasına itiyor. Yeter ulan yeter diyor...
5- Emre soyunma odasında Aykut Kocaman´a bağırıyor. Neden hep ben suçlanıyorum diyor. Neden hep ben haksızım diyor.
6- Soyunma odasında devam eden tartışma Emre ve Cristian arasında kavga dönüşüyor.
7- Yobo kazandığımız maçta neden kavga ediyorsunuz diye bağırıyor.
8- Mehmet Topuz ve Volkan da yüksek sesle bağırarak kavgayı ayırmaya çalışıyor.
9- Alex‚ konuşalım‚ neden konuşmuyoruz diye bağırıyor.
Ve 10 dakika süren bu karmaşa sona eriyor...
Şöyle bir yazı gördüm. Ne kadar doğrudur bilemem.
Serdar'ın sakallar karizmaydı yahu kötü olmuş böyle.![]()