1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Emre her çıktığı programda Aykut Kocaman'ı ne kadar çok sevdiğini, onun ne kadar iyi bir insan olduğunu anlatır. Ona karşı herhang bir terbiyesizlik yapacağını sanmıyorum zaten. En fazla Aykut Kocaman ona kızabilir agresif tavırları yüzünden. Bu da kadro dışı kalmasını gerektirmez.
    Geçmişte Arda ve Semih muhabbetini de biliriz. Maçta birbirlerine girdiler. Sevme, sayma ayrı konular ama o an ki gelişmeler farklı olabilir. Sinir hali gibi. Belki Emre maç içerisinde koyduğu tepkilerden de şimdi pişmandır. Arkadaşın ne kadar hata yaparsa yapsın onu dışarıya yem olarak atma hakkı sende değildir. Emre hiç mi hata yapmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Geçmişte Arda ve Semih muhabbetini de biliriz. Maçta birbirlerine girdiler. Sevme, sayma ayrı konular ama o an ki gelişmeler farklı olabilir. Sinir hali gibi. Belki Emre maç içerisinde koyduğu tepkilerden de şimdi pişmandır. Arkadaşın ne kadar hata yaparsa yapsın onu dışarıya yem olarak atma hakkı sende değildir. Emre hiç mi hata yapmadı.
    Ahmet bey yazmış..

Peki dün gece ne oldu?
    Net bir biçimde yazalım ki sağdan soldan duyduklarınıza inanmayın.
    1- Saha içinde olanları herkes biliyor zaten...
    2- Cristian yapı olarak kindar ve kolay kolay sineye çekmeyen biridir.
    3- Emre‚ Alex´e yüksek sesle İngilizce olarak bağırıyor koridorda.Yaşananlarda haklı olduğunu söylüyor. Tartışıyor yani...
    4- Aykut Kocaman‚ Emre´yi soyunma odasına itiyor. Yeter ulan yeter diyor...
    5- Emre soyunma odasında Aykut Kocaman´a bağırıyor. Neden hep ben suçlanıyorum diyor. Neden hep ben haksızım diyor.
    6- Soyunma odasında devam eden tartışma Emre ve Cristian arasında kavga dönüşüyor.
    7- Yobo kazandığımız maçta neden kavga ediyorsunuz diye bağırıyor.
    8- Mehmet Topuz ve Volkan da yüksek sesle bağırarak kavgayı ayırmaya çalışıyor.
    9- Alex‚ konuşalım‚ neden konuşmuyoruz diye bağırıyor.

Ve 10 dakika süren bu karmaşa sona eriyor...

Şöyle bir yazı gördüm. Ne kadar doğrudur bilemem.

Mesaj Yetkileri