Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Kocaelispor | Körfez efsanesi geri dönecek... | Sezon-I

Cevat Kelle Yılın Menajeri Ödülünü Kazandı

TFF 2. Ligden çıkan son takım Bozüyükspor

1. Lig Şampiyonu Denizlispor

Süper Lig Tablosu

Play off sistemi ilk sezon için Galatasaray'ın başını yaktı

Kocaelispor Hakkında

- 31.05.2019 tarihine kadar ayda 67K borç ödemeye devam edeceğiz. Şu anda bu durum bize büyük sıkıntı yaratsa da süper lige çıktıktan 1 sene sonra bu para bize koymaz.

- Transfer sezonunun açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. 3 tane yabancı oyuncu alma hakkımız olacak, şu anda regen oyuncu taramasındayız, Afrika olsun Amerika olsun çok sayıda futbolcu izliyoruz, çok iyi 3 tane genç yetenek alacağımıza inanıyoruz.

- 3 yabancı transferinin dışında belki 1-2 tane Türk oyuncu transferi yaparız. Geri kalan takımı komple kiralık oyunculardan oluşturmayı düşünüyoruz.

- Bu sezon hedefimiz bir üst lige çıkmak olacak.

- Türkiye kupasında da elle tutulur bir başarı yakalayıp daha çok para kazanmak istiyoruz.

Kocaelispor'un Menajer Cevat Kelle önderliğinde önü çok açık görünüyor

Nesil
    2008
    Yer
    Samsun

Tebrikler. Güzel başarı elde etmişsin. Bank Asya için yapacağın 3 tane yabancı transferi gerçekten çok önemli. Merakla bekliyorum transferleri

Aynen serdar abiye katılıyorum 3 yabancı transferin çok önemli orta sahaya güçlü bir oyuncu bulmaya bak bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

3 yabancı transferinin dışında belki 1-2 tane Türk oyuncu transferi yaparız. Geri kalan takımı komple kiralık oyunculardan oluşturmayı düşünüyoruz.
    Yabancı transferlerinden iki tanesi mutlaka hücum diğerini orta saha için kullanmaya bak derim, özellikle hızlı forvetler ligin tozunu kaldırır, başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Kocaelisporu normaldede takip eder çokda sempati duyduğum bir takımdır başarılarının devamını bekliyoruz bide ayıptır sorması banka asyaya yükseldiğinde federasyon tarafından herhangi bir ücret verildimi kulübe ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yaptığın transferler çok ilginç. O Oyuncular nasıl geldi Kocaeli'ye şunu biliyordum ki.. Kocaeli'nin başına İnsan geçmeli çünkü takip ediyorum hep yeniliyordu. Tebrikler qüzel ve istikrarlı bir Kocaeli yarattınız.

Quote Originally Posted by serdarakyol View Post
    Tebrikler. Güzel başarı elde etmişsin. Bank Asya için yapacağın 3 tane yabancı transferi gerçekten çok önemli. Merakla bekliyorum transferleri
    Teşekkürler. Şu anda 2 tane yabancı buldum, birisi forvet birisi kanat ve ikisi de mükemmel oyuncular. 3. oyuncuyu bulamıyorum bir türlü.

Quote Originally Posted by AndreLuizBahia3 View Post
    Aynen serdar abiye katılıyorum 3 yabancı transferin çok önemli orta sahaya güçlü bir oyuncu bulmaya bak bence
    Şu anda bir tane sağ kanat bir tane de forvet transferi yaptım. fakat kaliteli bir orta saha malesef bulamıyorum.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yabancı transferlerinden iki tanesi mutlaka hücum diğerini orta saha için kullanmaya bak derim, özellikle hızlı forvetler ligin tozunu kaldırır, başarılar.
    Hızlı forvet olarak kadromda İlhan Parlak mevcut. Yanına Kanadalı pivot santrafor getireceğiz.

Quote Originally Posted by advaldo View Post
    Kocaelisporu normaldede takip eder çokda sempati duyduğum bir takımdır başarılarının devamını bekliyoruz bide ayıptır sorması banka asyaya yükseldiğinde federasyon tarafından herhangi bir ücret verildimi kulübe ?
    Verilmişti diye hatırlıyorum da tam emin değilim. Verildiyse de eminim ki 100K bile yoktu.

Quote Originally Posted by EmReLie View Post
    Yaptığın transferler çok ilginç. O Oyuncular nasıl geldi Kocaeli'ye şunu biliyordum ki.. Kocaeli'nin başına İnsan geçmeli çünkü takip ediyorum hep yeniliyordu. Tebrikler qüzel ve istikrarlı bir Kocaeli yarattınız.
    Öncelikle teşekkürler. Yaptığım transferlere gelince, İlhan Parlak ve Barış Ataş satılık listesindelerdi ve bu yüzden geldiklerini düşünüyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaştan gelen oyuncular ise sezon başında gelmediler, fakat devre arasında geldiler. Yalnız şu anda yine sıkıntı var. Sezon ortasında gelebileceğini söyleyen oyuncular şu anda gelmiyorlar. Bir üst lige çıkmış olmama rağmen böyle bir durumla karşı karşıyayım. Açıkcası çok saçma işler dönüyor.

Saçma olan işlere bir örnek de şöyle getireyim; ben ilk sezonumda genelde deneme kontratlı oyuncularla başarı yakaladım. TFF 2. ligde yabancı oyuncu oynatmak yasak, fakat deneme kontratı olan yabancı oyuncular oynayabiliyor, bu sanıyorum 1. Ligde de böyle olacak diye tahmin ediyorum. 3 kişilik yabancı kontenjanımız var, ve 23 yaşından büyük oyuncularla sözleşme imzalayamıyoruz. Öyle tahmin ediyorum ki ben herhangi bir maça çıktığımda 3 yabancımı da oynatırken ayrıca 30 yaşındaki deneme kontratlı bir yabancıyı da oynatabileceğim. Bu oyunda büyük bir açık diye düşünüyorum, e böyle bir açık olursa ben de kullanırım elbette

Ayrıca oyunda Dardanelspor bildiğiniz gibi 3. ligde olduğu için hiç bir ligde başlayamıyor. Bu sezon Dardanelspor 2. Lige çıkmış olarak görünüyor. Yine zannediyorum ki daha önce ligde olmayıp, bu sezon lige yükseldiği için yeni regen oyuncular çıktı takımda. Hepsi seri üretim olarak 86 ve 87 doğumlu oyuncular. İnanın özellikleri öyle iyi ki, bırakın süper ligi A milli takımı, avrupanın iyi liglerindeki orta sıra takımlarda sırıtmadan oynayabilecek kapasitede oyuncular. Ben de şu anda tamamen Dardanelspor'a odaklanmış durumdayım. O oyuncuları transfer etmeye çalışıyorum. 3-4 tane süper oyuncuları var gerçekten.

Şu preseason bitsin de ss larla örneklendirmeye başlayacağım. Bu sezon şımardık ve yönetime şampiyon olacağımızı söyledik. Çetin bir sezon bizi bekliyor...

Sabah trial açığından bahsetmiştim, az önce oyunu açtım ve update olduğunu gördüm. Yeni update ile bu sorun düzeltilmiş.

12.1.0 Patch

Turkey
    - Correct teams now in the Turkish Second Division groups.
    - Fixed European qualification from the 2011/12 Turkish Premier Division and changed it back to a single league format for 2012/13.
    - Fixed Wednesday Premiership matches not being televised.
    - Stopped trialists being able to play in competitive matches.

Bu arada daha dün İrfan Başaran gelebileceğini belirtirken bugünkü update itibariyle gelmeyeceğini söylüyor. Bu update bana büyük zarar verecek gibi görünüyor

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri