1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Kırmızı Şimşekler Avrupa Yolunda (2.sezon)

Hybrid View

Eskişehir adına müthiş yerlere gelmişsin fakat ilk haftalara bakıldığında takım şimdi toparlanmış daha iyi yerlere gelebileceğinden eminim.

Quote Originally Posted by alpaykartal View Post
    Eskişehir adına müthiş yerlere gelmişsin fakat ilk haftalara bakıldığında takım şimdi toparlanmış daha iyi yerlere gelebileceğinden eminim.
    Teşekkür ederim kardeşim takipte kalmanı umarım ilk haftalar takımı oturtamadım açıkcası onun sıkıntısını bir hayli çektim ama iyi toparlandık şampiyon olamasak da avrupa kupasına gidicem bu sefer umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eskişehirspor Takımında Bir Transfer Daha Brezilyalı Ofansif Ortasaha oyuncusu Renatinho ile anlaşıldı
    Bence takımına göre vasat bir oyuncu, eğer database genişse gözlemci gönder Brezilya'ya aynı fiyata daha kalitelilerini bulma imkanın olur, hatta daha iyisi brezilya ligini ekle inan alt liglerde muhteşem oyuncular mevcut.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bence takımına göre vasat bir oyuncu, eğer database genişse gözlemci gönder Brezilya'ya aynı fiyata daha kalitelilerini bulma imkanın olur, hatta daha iyisi brezilya ligini ekle inan alt liglerde muhteşem oyuncular mevcut.
    doğrudur kardeşim de oyuncu esasen çok kaliteli gözlemcilerin girişimcileri ile buldum. 1 sezon sonra da burda ol paylayacak bence eheh

Mesaj Yetkileri