Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 594 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Geri Dönüşü | Şampiyonlar Ligi Macerası | 3. Sezon

Quote Originally Posted by yigit32 View Post
    Transfer Sezonunda Müthiş Takviyeler Az Sonra ...
    çok gzl transferler bekliyorm senden takıma faydalı oyuncular olucakdır kesin

birde senin personeller kimler personellerin bir fotosunu koyarmısın rica etsem

Rasmus Elm

Başarılı oyuncu ile 2.400.000 € yıllık ücretle 5 yıllık sözleşme imzaladık.. Az Alkmaar' a ise 7.750.000 € Bonservis Bedeli ödedik..

Jonathan Dos Santos

Jonathan Dos Santos u hiçbir bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık. Dos Santos'la da yıllığı 1.776.000 € olmak üzere 5 yıllık anlaşma sağladık..

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    çok gzl transferler bekliyorm senden takıma faydalı oyuncular olucakdır kesin

birde senin personeller kimler personellerin bir fotosunu koyarmısın rica etsem

Bütçemize uygun ligde ve Şampiyonlar Liginde başarıya taşıyacak oyuncuları alıcam

Fotolar 1. sayfada var dostum

2. Sezon Hazırlık Kampı Maçlarımız

Yeni Oyuncular Büyüledi!!!

İNGİLTERE DEVİ KARŞISINDA İYİ BİR OYUN OYNADIK...

Maça bocalayarak başladık ve 25. dakikada 1-0 geriye düştük.İlk yarıyı geride tamamladık fakat 47. dakikada Vidic in kendi kalesine gönderdiği topla umutlarımız tekrar oluştu. Fakat geçen sezonun yıldızı Servet Çetin 55. dakikada kendi kalesine attığı golle sevincimiz kursağımızda kaldı... Roma dan transferimiz Okaka 86. dakikada 20 metreden öldürücü bir vuruşla beraberliği getirdi ve maç böyle tamamlandı...

YILIN BOMBASI PATLADI!!!!

CARLOS VELA GALATASARAY'DA

Bütçemize uygun ligde ve Şampiyonlar Liginde başarıya taşıyacak oyuncuları alıcam

Fotolar 1. sayfada var dostum
    hmm tamam atlamışım demek senin bu yapdıgın transferleri taksitle fln yapıyorsan onuda yazarmısın misal carlos vela 100 peşin 6.00taksitle gibi peşindegildir herhalde carlos velanın kıvraklıgınıda çokseverm

hmm tamam atlamışım demek senin bu yapdıgın transferleri taksitle fln yapıyorsan onuda yazarmısın misal carlos vela 100 peşin 6.00taksitle gibi peşindegildir herhalde carlos velanın kıvraklıgınıda çokseverm
    Hemen hemen bütün oyuncuları 48 ay taksitle alıyorum o yüzden pek gerek duymuyorum ama senin için bundan sonra yazarım

CARLOS VELA

Vela ile 4 yıllık anlaşma imzaladık.. Oyuncu yıllık 2.304.000 € alacak.. Ek ücret olarak maç başına 5.000 € ve atacağı her gol için ise de 5.000 € alacak...

Arsenal e bonservis bedeli olarak 48 ay taksitle 5.500.000 € ödenmiştir...

Vela üzerinden şimdiden kar yapmaya başladık.. 5.500.000 € ya aldık 2 gün sonra değeri 5.750.000 e çıktı

Dev Maç Öncesi İlk 11 Ler

BARÇALANDIK!!!

Messi Ve Villa Formundaydı... 2-1 öne geçtik fakat 2 tane kontra ataktan gol yedik ve maçı bir daha lehimize çeviremedik..

Hemen hemen bütün oyuncuları 48 ay taksitle alıyorum o yüzden pek gerek duymuyorum ama senin için bundan sonra yazarım
    he sagolasın barca maçını elinden kaçırmışsın ya )

Ağustos un 10 unda Arsenal ile hazırlık maçımız var 12 sinde ise Trazonspor ile Türkiye Süper Kupa Finali maçımız var

he sagolasın barca maçını elinden kaçırmışsın ya )
    Aynen ya 2-1 den 3-2 yaptılar... Attıkları goller güzel olsa bari 2 side kontra ataktan. Messi Villa ya pas kaleci ile karşı karşıya

Anfield Road da Farklı Galibiyet!!!

Aynen ya 2-1 den 3-2 yaptılar... Attıkları goller güzel olsa bari 2 side kontra ataktan. Messi Villa ya pas kaleci ile karşı karşıya
    evet elinden kaçmış barca liverpool maçındada renkler çokuyumlu olmuş fotoya bakdıgında sarı kırmızı heryeri fotonun skorda süper firikleri korneri kimlere kullandırıyorsun

evet elinden kaçmış barca liverpool maçındada renkler çokuyumlu olmuş fotoya bakdıgında sarı kırmızı heryeri fotonun skorda süper firikleri korneri kimlere kullandırıyorsun
    Renkleri yeni fark ettim ilginç olmuş Daha deneme sürecindeyim her maç değiştiriyorum kim daha iyi kullanıyorsa ona kullandıracam.. Frikikleri büyük ihtimalle Belaid kullanacak. Kornerleri ise Selçuk veya Rasmus Elm kullanacak..

Renkleri yeni fark ettim ilginç olmuş Daha deneme sürecindeyim her maç değiştiriyorum kim daha iyi kullanıyorsa ona kullandıracam.. Frikikleri büyük ihtimalle Belaid kullanacak. Kornerleri ise Selçuk veya Rasmus Elm kullanacak..

evet çokgzl bir anbians olmuş liverpol maç fotosunda frikik gollerine hasret kaldık ya çokgzl frikik golleri bekliyoruz benm bolu sporda cafercan çoksüper 35metreden falsolu atmışdı

evet çokgzl bir anbians olmuş liverpol maç fotosunda frikik gollerine hasret kaldık ya çokgzl frikik golleri bekliyoruz benm bolu sporda cafercan çoksüper 35metreden falsolu atmışdı
    Frikik golü de atacağız inşallah Belaid i frikikten gol atsın diye aldım

Takımdan Ayrılan İsimler

Gökhan Zan'ı sonunda satmayı başardık Gençlerbirliği Gökhan için 400.000 € ödedi. Yeni takımında başarılar dileriz...

Verbauwhede yi 1 yıllığına İngiliz ekibi Liverpool a kiralık olarak yolladık...

Yekta' yı anlaşmalı kulüplerimiz arasında olan Sivasspor a kiralık gönderdik..

Semir Stilic

Genç oyuncuyu 2.400.000 € karşılığında transfer ettik (Ödeme Şekli 48 ay)..

Kerlon

Hiç bir bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık.

Fabiano Santacroce

Sözleşmesinin bittiğini görünce havada kaptık

Alexandros Tziolis

Adilson'un yedeği.. Bonservis bedelsiz kadromuza kattık..

Anthony Forde

Gelecek planlarımız içinde.Bonservis bedeli ödemedik.
    Last edited by yigit32 : 17.Aralık.2011 at 20:26

Galatasaray 4-0 Sporting

2000 deki maçın rövanşında Arsenal i elimizden kaçırdık

SÜPER KUPA MAÇI İLK 11 LERİ

Süper Kupa Bizim!!!

Bu kupayı da alarak sezonu 3 kupa ile tamamladık..

Elmander Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Hazırlık döneminde verim alamadığım için bu sezon Braga ya yolladım. Braga kiralama bedeli olarak 250.000 € ödeyecek.

Avine nin yerine bedelsiz durumda bulunan Santiago Garcia yı renklemize bağladık..

bu oyuncunun ve semir in performansını merak ettim dogrusu

Tatsız tuzsuz bir maçtı.. Maçı güzel yapan tek şey galibiyeti..

Sayfa 8 / 20 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri