1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Bir menajer eski günlerini arıyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dostum , başarılar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Rules View Post
    başarılar güzel gidiyosun inş davamı gelir
    Çıkışımızı sürdürüyoruz.SSler yarın gelecek şu anda yatmam gerek 3 futbolcu transfer etsem de ekstra bi katkı gelmedi transferlerimden ama takımın geri kalanı gerçekten çok iyi oynuyor. Açıkçası bu kadar iyi oynayacağımızı hiç beklemiyordum

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Dostum , başarılar
    Teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

5. HAFTA

6. HAFTA

7. HAFTA

GENEL YORUM

Neredeyse tek kale oynadığım Hull maçında son vuruşlardaki beceriksizliğim sebebiyle 2 puan bıraktım.Ama böyle maçlar her zaman olacaktır.Benim için önemli olan güzel oyundu ve oyuncularım iyi oynuyolar.Şimdilik iyi gidiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

2. TUR

Kolay bi maç olarak görmüştük ama oldukça zorlandık tek kale oynamamıza rağmen.Neyse ki Rudnevs ilk golünü attı

3. TUR

Premier Lig'deki rakibimizi kolay geçtik.Daha zor bi maç bekliyordum açıkçası

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gerek fazla ilgi olmadığı için gerekse kariyerimde hızlı ilerlediğim için 20. haftaya kadarki sonuçları fikstürden koyuyum dedim

8.-20. HAFTALAR

Çok iyi gidiyorduk Nottingham maçına kadar.Peterbrough deplasmanında da 90+3te yedik ve berabere kaldık.Nottingham maçında da 80de yedik ve yenildik.Bu yenilgiden sonra 6 puan alacağımız 2 maçtan 1 puan çıkardık ve bunun sonucunda taktik değişikliğine gittik.

21. HAFTA

Yeni taktikle oynadığımız ilk maçta ligin güçlü ekiplerinden Birminghamı deplasmanda farklı geçtik(ligdeki durumu kötü ama oyuncuları gerçekten iyi).

22. HAFTA

Birmingham maçından sonra ligin açıkara en güçlü takımı West Ham'ı da net bir skorla yenmeyi başardık. 12. haftada oturduğumuz liderlik koltuğunu 22. haftaya kadar korumayı başardık böylece

PUAN DURUMU

CHAMPIONSHIP OYUNCU VERİLERİ

OYUNCULARIMIZIN SEZON PERFORMANSI

Genel olarak baktığımızda takımın gol yükünü santraforlar çekmiyo.2 santraforumuz Rudnevs ve Fletcher'ın toplam gol sayısı sadece 16.Buna karşın Ferrarinin(DC) 13 ve Grandinin(MC/AMRL) de 12 golü var.Forvetlerimiz iyi olmasa bile takımımız ligin en çok gol atan takımı şu anda. Son 2 maçta tekrar formumuzu yakaladık.Umarım 11 haftadır oturduğumuz liderlik koltuğunu sezon sonuna kadar bırakmayız.Ama Notts , Leicester ve özellikle de West Ham bizi sene sonuna kadar çok zorlayacağa benziyor.

Yorumlarınızı eksik etmeyin..Herkese teşekkürler..

Mesaj Yetkileri