Teşekkürler. Şu anda 2 tane yabancı buldum, birisi forvet birisi kanat ve ikisi de mükemmel oyuncular. 3. oyuncuyu bulamıyorum bir türlü.
Şu anda bir tane sağ kanat bir tane de forvet transferi yaptım. fakat kaliteli bir orta saha malesef bulamıyorum.
Hızlı forvet olarak kadromda İlhan Parlak mevcut. Yanına Kanadalı pivot santrafor getireceğiz.
Verilmişti diye hatırlıyorum da tam emin değilim. Verildiyse de eminim ki 100K bile yoktu.
Öncelikle teşekkürler. Yaptığım transferlere gelince, İlhan Parlak ve Barış Ataş satılık listesindelerdi ve bu yüzden geldiklerini düşünüyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaştan gelen oyuncular ise sezon başında gelmediler, fakat devre arasında geldiler. Yalnız şu anda yine sıkıntı var. Sezon ortasında gelebileceğini söyleyen oyuncular şu anda gelmiyorlar. Bir üst lige çıkmış olmama rağmen böyle bir durumla karşı karşıyayım. Açıkcası çok saçma işler dönüyor.
Saçma olan işlere bir örnek de şöyle getireyim; ben ilk sezonumda genelde deneme kontratlı oyuncularla başarı yakaladım. TFF 2. ligde yabancı oyuncu oynatmak yasak, fakat deneme kontratı olan yabancı oyuncular oynayabiliyor, bu sanıyorum 1. Ligde de böyle olacak diye tahmin ediyorum. 3 kişilik yabancı kontenjanımız var, ve 23 yaşından büyük oyuncularla sözleşme imzalayamıyoruz. Öyle tahmin ediyorum ki ben herhangi bir maça çıktığımda 3 yabancımı da oynatırken ayrıca 30 yaşındaki deneme kontratlı bir yabancıyı da oynatabileceğim. Bu oyunda büyük bir açık diye düşünüyorum, e böyle bir açık olursa ben de kullanırım elbette
Ayrıca oyunda Dardanelspor bildiğiniz gibi 3. ligde olduğu için hiç bir ligde başlayamıyor. Bu sezon Dardanelspor 2. Lige çıkmış olarak görünüyor. Yine zannediyorum ki daha önce ligde olmayıp, bu sezon lige yükseldiği için yeni regen oyuncular çıktı takımda. Hepsi seri üretim olarak 86 ve 87 doğumlu oyuncular. İnanın özellikleri öyle iyi ki, bırakın süper ligi A milli takımı, avrupanın iyi liglerindeki orta sıra takımlarda sırıtmadan oynayabilecek kapasitede oyuncular. Ben de şu anda tamamen Dardanelspor'a odaklanmış durumdayım. O oyuncuları transfer etmeye çalışıyorum. 3-4 tane süper oyuncuları var gerçekten.
Şu preseason bitsin de ss larla örneklendirmeye başlayacağım. Bu sezon şımardık ve yönetime şampiyon olacağımızı söyledik. Çetin bir sezon bizi bekliyor...

çünkü takip ediyorum hep yeniliyordu. Tebrikler qüzel ve istikrarlı bir Kocaeli yarattınız.