Rudnevs dışında kadrodaki tüm oyuncularımı sattım ve yepyeni bir takım kurdum.

GK : Kaleye bedelsiz olarak 23 yaşında bir ispanyol ve 26 yaşında 5.5 mn sterline bir hollandalı kaleci aldım.Hollandalı büyük ihtimal kiralık gidecek.İspanyol kaleci tüm kariyeri boyunca İspanyada kalmış ve gelecekte İspanyanın en iyi kalecilerinden biri olması bekleniyor.Hollandalı kaleci ise tüm hayatını Hollandada ve 1 sezon haricinde tek takımda geçirdi.

DR : Defansın sağına 24 yaşında Fransız solbek transfer ettim 5.5 MNye.Oyuncu aynı zamanda zor durumlarda DC WBR ve DMC mevkiinde de düşünülebilir.

DC : Defansın ortasına 25 yaşında italyan ve 27 yaşında alman stoper transfer ettim.İtalyan oyuncuyu bedelsiz aldım Alman stopere ise 5,75 MN ödedim.Alman stoper kafa toplarında etkili , İtalyan ise daha çok yerde etkili.

DMC : 23 yaşında hollandalı ön libero aldım 3.3 MNye..aynı zamanda bu oyuncu dl , mc , dr , wbl ve wbr de de zorunlu durumda görev alabilir.Ön liberoya aldığım ikinci isim ise genç bir norveçli. 22 yaşındaki futbolcunun ana mevkisi önlibero ama aynı zamanda dc ve mc de de alternatif olabilir.Ayrıca Norveçli çok hızlı aynı zamanda da uzun taç atışları kullanabiliyo.Bu futbolcu da 5 mn ye Blakpool kadrosunda

MC : Fransadan transfer ettiğim 26 yaşındaki Portekizli aynı zamanda ml ve mr de de oynayabiliyo.Oyuncu 6 mn karşılığında Blacpool un yolunu tuttu.Bu mevkiye aldığım bir diğer oyuncunun bonservisine ise sadece 2,7 MN ödedik.Bu futbolcu hayatı boyunca İspanyada futbol İspanyol bir ortasaha ama aynı zamanada dmc ve amc mevkilerinde de oynuyo ve 26 yaşında.Bize gelmeden önce bonservisi İspanyanın iyi kulüplerinden birinin elindeydi.

AML : Bu bölgeye transfer ettiğim 23 yaşındaki fransız futbolcumuzu ise Fransadan MCdeki portekizli futbolcuyla aynı takımdan transfer ettik ve oyuncuya 7 MN ödedik.

ST : Bu mevkide Rudnevs i yedek bırakacak forveti çok aradık ve sonunda bulduk. 9.25 MN ödediğimiz 27 yaşındaki forvet oyuncusundan beklentim çok büyük. Afrikalı forvet afrikanın en iyi forvetlerinden biri.Ayrıca hızlı ve fizik gücü yüksek

Şimdi de tahminleri alalım