Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 68.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
  • Trabzonspor kazanır

4 16.00%
1 ile 30 arası toplam 192 sonuç

Konu: [16.Hafta] Fenerbahçe - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor'da şampiyonluk kaybedilince ; Selçuk, Ceyhun, Jaja, Umut, Egemen gibi kulüp başarısında önemli pay sahibi olan kaliteli futbolcular gitti.
    Buna kesinlikle katılmıyorum. Ne yani Trabzonspor şampiyon olsa hepsi kalacakmıydı?

"Günahların takımı" diye pankart açan takımı da sevmem, taraftarını da sevmem. Hiç kimse de sevdiremez bana zorla.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Buna kesinlikle katılmıyorum. Ne yani Trabzonspor şampiyon olsa hepsi kalacakmıydı?

"Günahların takımı" diye pankart açan takımı da sevmem, taraftarını da sevmem. Hiç kimse de sevdiremez bana zorla.
    Sevmeni bekleyen mi var ki?

Yalnız bu oyuncuların gidip gelme muhabbeti saçma olmuş.Bunlar tamamen yönetimsel hamlelerdir.Tartışma yeride burası değildir.

Fenerbahçedeki t.drektör bu maçla geçen yılın şampiyonunun kim olduğunu gösterecez demiş.Birisi gidip ona şampiyon kimin ilan edildiğini açıklasın yazıktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

Yalnız bu oyuncuların gidip gelme muhabbeti saçma olmuş.Bunlar tamamen yönetimsel hamlelerdir.Tartışma yeride burası değildir.

Fenerbahçedeki t.drektör bu maçla geçen yılın şampiyonunun kim olduğunu gösterecez demiş.Birisi gidip ona şampiyon kimin ilan edildiğini açıklasın yazıktır.
    Maçta olay çıkmaması falan isteniyorya onun için yazdım. Zira ben stadda olsam 90 dakika boyunca küfür edecektim. Ceza alırsak sorun değil bizim erkekler kadar bayan ve çocuklarımız var. O stad her türlü dolar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Mustafa abi daha 2-3 hafta önce sadri şener konuşmadı mı şampiyon biziz diye. onun söylediklerine susup, Aykut Kocaman'a takılmak yanlış.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Mustafa abi daha 2-3 hafta önce sadri şener konuşmadı mı şampiyon biziz diye. onun söylediklerine susup, Aykut Kocaman'a takılmak yanlış.
    Sadri Şener yaşanan olaylardan sonra bu tarz bir açıklama yapar,ki bu açıklama şampiyonu değiştirmez.Ancak takımını şampiyon yapmış birisini bunu kanıtlamak için bu maçı bekliyorsa orda bir sorun vadır yada onun görüşünce bakşında bir sorun vardır ben ondan dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadri Şener yaşanan olaylardan sonra bu tarz bir açıklama yapar,ki bu açıklama şampiyonu değiştirmez.Ancak takımını şampiyon yapmış birisini bunu kanıtlamak için bu maçı bekliyorsa orda bir sorun vadır yada onun görüşünce bakşında bir sorun vardır ben ondan dedim.
    Aykut Kocaman böyle bir laf demez bence. Ağzından duymadan inanmam. Şayet demiş ise Sabri Şener'in açıklaması için demiştir bunu. "Madem laf yapıyorsunuz bu maçın sonunda anlarsınız kim geçen senenin şampiyonu" demek istemiştir.

Mesaj Yetkileri