Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 207 sonuç

Konu: Bir menajer eski günlerini arıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Blackpool un rengine dikkat çekmek istiyorum Başlıkta ilginç olmuş ideal gaz denklemini akıllara getiriyor Premier ligde başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Blackpool un rengine dikkat çekmek istiyorum Başlıkta ilginç olmuş ideal gaz denklemini akıllara getiriyor Premier ligde başarılar dilerim.
    Evet yaa lanet olsun Turuncu-Beyaz'ı sonra gördüm kaderin cilvesi işte :P Teşekkürler iyi kadro kurduk inşallah iyi bir yer ediniriz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

TRANSFERLER

BONSERVİSİ İLE GELEN-GİDENLER

BONSERVİSİ ALINAN-SATILANLAR

Paramızı iyi kullandığımızı düşünüyorum.AMR ve DL bölgelerine iyi oyuncular alamadık çünkü o bölgeye aradığımız kalitede oyuncu bulamadık.Bu sene belli bi hedefimiz yok ligde.Zor olsa da ilk 10 iyi olurdu ama gerçekten çok zor.Çünkü Rudnevs dışındaki tüm futbolcularımızı sattık.Geçen seneden kalma tek oyuncumuz yedek forvetimiz.
    Eğer herhangi bir futbolcunun SSini isterseniz koyarım ama ilgi az olduğu için öyle uzun uzun bu kadar futbolcunun SSini koymayı düşünmüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Kötü Başlangıç

1. HAFTA

Başabaş oynuyorduk ama kırmızı kart tüm oyun planımızı bozdu.Yine de Arsenal karşısında beklediğimden daha bir oyun ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim.

2. HAFTA

Yine 10 kişi kaldık ve yine güçlü bir takıma yenildik.

3. HAFTA

Blackburn maçından puan beklemiyorduk ve formsuz takımımızla 3te 0 yaptık

4. HAFTA

İşte bu maçta ilk galibiyetimizi almak istiyorduk.İlk 3 maç zordu ama bu maçta kazanabilirdik ama 85te yediğimiz golle 2 puan bıraktık.Üzgünüz.

5. HAFTA

Fulham çok güçlü bir rakipti zaten puan almamız çok zordu ve puan alamadık.

GENEL DEĞERLENDİRME

İlk 5 haftadaki maçlar gerçekten çok zordu.Evimizde belki Liverpooldan puan alırız Aston Villayı da belki yenebiliriz diyoduk.Hedefimiz ilk 5 maçta 4 puandı ama 1 puan toplayabildik.Yine de çok çok kötü sonuçlar değil bence çünkü güçlü takımlarla oynadık.Umarım daha zayıf takımlara karşı iyi sonuçlar alıp ligi ilk 10 içerisinde bitiririz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

5. - 18. HAFTALAR

PUAN DURUMU

FUTBOLCULARIMIZIN PREMIER LİG PERFORMANSLARI

CHELSEA MAÇI

NOTTS MAÇI

2. TUR

3. TUR

4. TUR

GENEL DEĞERLENDİRME

İlk 5 maçtan sonra yer yer takım saç baş yoldursa da son 5 dakikada sürekli gol yesek te kötü gittiğimizi düşünmüyorum. Takım tam oturmadı ve her mevkide alternatif oyuncular yok. O nedenle bu sene hazırlık evresi olacak takım için. FA Cupta ise Leicester önünde çok üstün oynamamıza rağmen tek pozisyonları gol oldu.Yapacak bişey yok.Geçen sene yarı final oynadığımız kupadan erken elendik. Gitgide daha da iyi olucaz inşallah.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

5 maçta 1 puan alınca dedim ne oluyo sonradan takım biraz toparlanmış gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    5 maçta 1 puan alınca dedim ne oluyo sonradan takım biraz toparlanmış gibi
    Ya normal aslında rakipler çok güçlüydü merak etme küme düşmeyle uzaktan yakından alakamız yok seneye daha iyi olacaz inşallah

Küme yükseldikten sonra önemli olan o sezon kümede kalabilmek zaten kalıcı olabilmek.Bidahaki sene iyi transferlerle Avrupa Liginin yolunu tutacağını düşünüyorum Yada bu sezon kolay yoldan Fa Cup tan veya Lig Kupasından ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Küme yükseldikten sonra önemli olan o sezon kümede kalabilmek zaten kalıcı olabilmek.Bidahaki sene iyi transferlerle Avrupa Liginin yolunu tutacağını düşünüyorum Yada bu sezon kolay yoldan Fa Cup tan veya Lig Kupasından ..
    Lig Kupasından elendik FAda da işimiz zor ama dediğin gibi gelecek sene daha iddialı bir kadro kuracağız

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

PREMIER LEAGUE 19. HAFTA

İyi direndik fakat 10 kişilik Manuya boyun eğmekten kurtulamadık

PREMIER LEAGUE 20. HAFTA

Maçın başında 10 kişi kalınca oyun Arsenalin kontrolünde geçti ve penaltı golüyle yenildik.Sağlık olsun zaten büyük takımlarla mücadele edebilecek bir kadromuz olmadığının farkındayız

FA CUP 3. ROUND

Championship takımı olan Leeds'i 1-0 olsa da skor rahat geçtik.Bir sonraki turdaki rakibimiz başka bir Championship ekibi Burnley.

TRANSFER SEZONU

*Scoutlarımızın yıldızları doğrultusunda Tenconi ile gelecek sezon için sözleşme imzaladık.Scoutlar şu an 1,5 yıldız verdikleri Tenconi'nin ilerde 4,5 yıldıza çıkacaklarını rapor ettiler.

* Aradığımız mevkilere bir türlü oyuncu bulamıyoruz.AMR başta olmak üzere DL ve daha birçok mevkiye oyuncu lazım ama gelmek isteyenler arasında istediğimiz kalitede futbolcu yok! Bu nedenle büyük ihtimalle başka transfer yapmayacağız.Jack Rodwell için ise 30 MN Sterlin istenmesi nedeniyle geri adım atıldı.Şu andaki bütçemiz 20 mn sterlin olsa da taksitlerle falan 30-40 mn kadar paramız var ama oyuncu yok maalesef.Sanırım gelecek sezonu bekliycem transfer için.

2.Ligde Süperdin Şimdi EPL'de Süper Olma Zamanınıdır Bu Arada Sene Başı Transferleri Süper

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

granero ve gagoyu almalımıyım sizce ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    2.Ligde Süperdin Şimdi EPL'de Süper Olma Zamanınıdır Bu Arada Sene Başı Transferleri Süper
    EPLye daha zaman var ama yavaş yavaş süper kadro yapıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

FERNANDO GAGO BLACKPOOLDA

Gelecek sezon kontratı bitecek olan Gago Blackpool ile sözleşme imzaladı. Blackpool taraftarları bu transfere sevinirken Ömer Gelebek ise " Gago çok iyi bir futbolcu.Bedavaya almak ayrıca güzel ama Gago için zaten her türlü para verilirdi. " Bu arada Blackpoolun sezon sonunda kadrosuna katmak istediği bir başka isim olan Granero gelecek sezon Palermo forması giyeceğini açıkladı. Ömer Gelebek bu oyuncuyu transfer edemediği için çok üzgün değil.Sorulan bir soru üzerine Gelebek " Granero büyük bir futbolcu ama taktiğimizde AMCye yer yok.Eğer onu transfer etseydik ona gre bir taktik uyurmak zorunda kalacaktık.Bu nedenle zaten alıp almama konusunda kararsızdık" dedi. Ayrıca Granero Real Madridli taraftarlara el sallarken Real Madrid formasını giydi ve başka takıma gitse bile vefalı bir futbolcu olduğunu gösterdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

LİVERPOOL YIKILIYOR!!!

Çok zor maçtı. 1-0 yenik duruma düşsek te mücadeleyi bırakmadık. 1-1den sonra rakip 10 kişi kalınca yine kontrollü oynadık ve 2 gol daha bularak sonuca gittik.Bu galibiyet iyi oldu

Ayrıca maçtan sonra kıza sulansam da yendiğimiz için sinirlendi ve bana yüz vermek ne kelime üzerime saldırdı Bu taraftarlar da çok fanatik oluyor yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

EPL 22. HAFTA

Blackburn'ü eze eze yendik.Fazla söze gerek yok

EPL 23. HAFTA

Aston Villa'ya farklı yenilsek te lige yavaş yavaş alışıyoruz.Biraz daha iyi defans yapmak lazım deplasmanlarda.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

REZİLLİK!!!

FA Cup tan da elendik.Maçtan önce Burnley favori gösterilmişti ve ben de gülmüştüm ama Championship takımı olan Burnley'e deplasmanda 2-1 yenildik.Gerçekten inanılmaz!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Çıldıracam cidden çıldıracam yaa!!! Deplasmanda dandik dandik takımlara yenilmekten bıktım usandım.Her türlü taktik denedim ama deplasmandaki yenilgilere çözüm yok!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ZORLANDIK AMA DEVİRDİK!!

Son haftalarda kaybeden takımım Fulham karşısında da 2 kez yenik duruma düştü ama genç regenimiz Khedda'yla Fulham gibi güçlü bir rakibi devirmeyi başardık

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

LİGE ALIŞIYORUZ

3 puan istiyorduk ve aldık!!

İyi oynadığımız maçta 10 kişi kalınca bir anda maç Bolton'a döndü ama yine de 1 puan çıkarmayı başardık

BİR DEV DAHA YIKILIYOR!!!

Deplasmanda yendiğimiz Chelsea'yi evimizde de yeniyoruz

Lidere deplasmanda yenilmek çok ta koymadı

GELECEĞE YATIRIM YAPTIK!!!

19 yaşındaki genç ve yetenekli Regeni transfer ettik ve diğer 2 iyi genç regen de ab statüsü engeline takıldı.Ama sağlık olsun bu da hiç yoktan iyidir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

TOTTENHAM'I ELİMİZDEN KAÇIRDIK

Ligin güçlü ekiplerinden Tottenham'ı resmen elimizden kaçırdık.

Şu an 9. sıradayız.Umarım ligi böyle bitirriz.Zaten bu sene hedefimiz ilk 10du

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Toparlamışsın hocam Chelsea galibiyetleri de çok iyi olmuş
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Toparlamışsın hocam Chelsea galibiyetleri de çok iyi olmuş
    Evet dostum.Notts Forest yenilgisinden sonra hazır bir taktik vardı.Ona dndüm ve oyuncular iyi oynamaya başladı keşke sene başından beri onla oynasaymışım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

MAÇLAR ( 31.-34. HAFTA)

PUAN DURUMU

GENEL DEĞERLENDİRME

Everton maçında galibiyet beklemiyorduk ama sonraki 6 maçı kazanırız dedik 3 maçta sadece 5 puan toplayabildik.Şu an Fulham ve Evertonla 7. lik mücadelesi yapıyoruz umarım 7. biz oluruz.

Kalan Maçlarım

Wolves
    Wigan(D)
    QPR
    Man Utd(D)

Kalan 4 maçtan 9 puan çıkarmaya çalışacaz.Man Utd maçında zaten yeniliriz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

8. BİTİRDİK

MAÇLAR

Ayrıntılar yarın..

Bi dahaki sezon ilk 5 tesin gerisini kabul etmeyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by umudily View Post
    Bi dahaki sezon ilk 5 tesin gerisini kabul etmeyiz
    Benim de hedefim avrupa kupaları zaten ama ilk 6 daki takımlar çok güçlü tırsıyorum açıkçası

sende az çok kafa tutmuşsun onlara bi kaç yerinde transferle ilk 5 hayal değil

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by umudily View Post
    sende az çok kafa tutmuşsun onlara bi kaç yerinde transferle ilk 5 hayal değil
    Doğru sylüyosun.Ligin ilk yarısında çok puan kaybettik ama sonradan anca bu kadar telafi edebildik. Saçmasapan puan kayıpları yapmazsak neden olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

İyi yerde bitirmişsin seneye daha da iyi olur
    malatyAdana!

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri