1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: [12.0.0] Emre Çolak

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Creativity konusunda yapilan yoruma kesinlikel katilamiyorum. Emre 16 yasindan beri saha ici vizyonunu konusturan bir oyuncu hep kendisi hakkinda gelecegin oyun kurucusu dedirtmis birisi. A takimda bu ozeligini pek konusturamamis olusunun ana sebebi abesk fantezi islere bulasmasidir. Bence 14 simdilik dogru bir deger.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Creativity konusunda yapilan yoruma kesinlikel katilamiyorum. Emre 16 yasindan beri saha ici vizyonunu konusturan bir oyuncu hep kendisi hakkinda gelecegin oyun kurucusu dedirtmis birisi. A takimda bu ozeligini pek konusturamamis olusunun ana sebebi abesk fantezi islere bulasmasidir. Bence 14 simdilik dogru bir deger.

bir mlada boleslav maçındaki arda turan a hatırlıyorum bir de 3 senedir a takımda maçlarda süre alıp 1 gram top oynamayan emre'ye bakıyorum. siz de bakın bence. emre çolak maalesef "sıfır" bir oyuncu. çoooooook abartılıyor. biraz teknik bir oyuncu, o kadar. başka hiçbir özelliği yok. salt teknik de kusura bakmayın ama bir halt etmiyor artık halı saha sınırlarının dışında.

Mesaj Yetkileri