1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O tarz düşüncelerle sen de biz Fenerbahçe taraftarlarını zorda bırakmıyorsun ki zaten , bizler de farkındayız ki Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla puan kazandığı oluyor , bugün de dün de 5 sene önce de oldu...Ancak siz gelip bunların hata değil kasıtlı olduğu şeklinde saldırıya geçerseniz o arkadaşın yaptığı gibi sizin tarzınızla cevap alırsınız..

Kaldı ki en büyük hakemler bile hata yapıyor , ama yine tekrarlıyorum hata değil de bilerek yapıldığını ima ettiğinizde bu şekilde cevaplar almanız çok normal.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Farkında olduğun şeyle ilgili savunmaya geçmezsin. Bu renk kırmızıysa kırmızıdır. Birisi ona kırmızı dediğinde ağrıma gitmez. Çünkü olan anlatılmaktadır. Alıntı yapıp kırmızılığıyla ilgili olayı başka yerlere çekerek cevap verme ihtiyacı hissetmem. Konuya iyi kötü her yönden bakmaya çalışan biriyim. Olan bir durumun anlatılması da rahatsızlık verebilir. Saygım sonsuzdur ancak problemin benden kaynaklanmadığını belirtecek kadar da açık sözlü olmalıyım. Yani hayat normaller üzerinde örgütlenir, anormaller üzerinde değil.

Benim sözlerimin %90'ında Fenerbahçe'nin yaşadıklarına rağmen kafa kafaya gitmesinde hakem hatalarının payı yüksektir anlamı vardır. Bu yorumu da takip ettiğim Fenerbahçe yazarlarının sanki bunlar hiç olmamış gibi olayı anlatmaları üzerine yazmıştım. Hakeminde iki farklı maçta Gökhan Gönül'ü atmamasını keşke açıklasa dedim. Böyle durumlarda insan evladı olsa oyundan atardı diye yaklaşıyor. Hakemin o an atmama nedenini merak ediyorum. Sadece bu kısım hakemlerin bilerek kolladığı anlamını doğurabilir. Böyle bir anlamın çıkarılmasın da da haklılık payı vardır. Yazdıklarımın tekrar okunması gerektiğine inanıyorum. http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=168

Tüm bunlara rağmen ben farklı bir konudan bahsediyorum, fikir çarpıştırmak isteyen arkadaşımız başka bir konuyu somut diye önüme koyuyor. Evet o somut ama benim dediğim somut değil. Yani anlamı olmayan bir cevap olduğu gerçeğini hiçbir şey değişmeyecektir.

Mesaj Yetkileri