Ama bu da kartlık bir hareket değil ki, hakem hakikaten ilginç... Manisaspor 10 kişi, Yiğit İncedemir ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.
Ama bu da kartlık bir hareket değil ki, hakem hakikaten ilginç... Manisaspor 10 kişi, Yiğit İncedemir ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.
%96562 el var hakem penaltımızı yedi.
Elmanderin kafasini cok iyi cikartti ilker
Maç bitti. Çok iyi oynadık bugün maç farkada gidebilirdi tebrikler GALATASARAYIM. YENİLMEZ ARMADA
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kral Tahtında Devam ...
Pozisyon vermiyoruz , Cok iyi pas yapiyoruz ceviriyoruz ve kazanmaya devam ediyoruz TEBRIKLER GALATASARAYIM.
Bence iyi oynamadan kazandık. Manisaspor futbol oynamaya gelmemiş zaten. Sürekli yan pas yaparak zaman öldürdüler. Doğal sonuç.
Yahu maçlarda pozisyon bulamayız 2-3 tane atarız şu maçta pozisyon bulduk sadece 1 tane attıkKupon yattı kupooon
Neyse her zaman ki gibi hak ettik,iyi oynadık ve kazandık.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İlk yarı kötü,ikinci yarı iyi bir ortaya koyduk.Selçuk çok kritik bir anda kalitesini konuşturdu.Çok önemli maçtan 3 puan almayı bildik.Melo reyizde çıldırdı bugün.İBB maçında cezalı duruma düştü.Öyle basit kartlar görmemesi lazım.
sonraki maçımız ne zaman yav ? bu kadar iyi giderken keşke ara girmeseydi![]()
Manisaspor'da futbol oynamıyorsa sen Eskişehir'i, Antalya'yı izleyince ne dersin düşünemiyorumGolü yiyene kadar çok iyi oynadılar, eksikte kaldıktan sonra tamamen Galatasaray aldı kontrolü eline. Gol pozisyonlarında bariz üstünlüğü olmasına rağmen o frikik gol olmasa sonuç değişir miydi bilemiyorum.
Eboue kendisine yapılan o kadar sertliğe rağmen hep oyun içinde kaldı, çok iyi oynadı. Kazım'ın yerine de oynadı. O şutu gol olsa iki kat fazla sevinecektim fantezi futbol takımımın değişilmez ismi![]()
Tebrikler Galatasaray, hem maç hem de ligin ilk yarısı için.
...
Maçı hakeden bizdik. Yine haklı bir şekilde kazandık. Tebrikler Aslanlar.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tebrikler aslanlar.hakeme rağmen 11 kişi ve galip tamamladık.manisa'lılar kesinlikle artniyetli davrandılar çoğu pozisyonda.hocaları vurun kırın bu maçı vermeyin demiş herhalde.çok ayıptı yani yaptıkları ama hakem de onlara fırsat verdi...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
sakin olun cocuklar...melonun o diline hastayim
![]()
![]()
Ben en çok 4-5 kişinin arasında tekme tokat dalmalarına rağmen çıkınca taraftara yaptıgına güldüm dün gece![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Melo'yla Engin'e bak
Dünkü maçta Melo hakeme kızıp topu tribünlere abandı. Sonra hemen farkına varıp tribünlerden özür diledi. O sinirle yaptığı hareketin yanlış olduğunu anlaması güzel bir olaydı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Melo'nun stili bu sanırım. Galatasaray'a gelmeden önce böylemiydi orasını bilmiyorum. Kötü niyeti olmadığını bilmeme rağmen, kendi sahamızda olmasına rağmen dil, el, kol çok kullanıyor. Tabi ki yaptığınız elin, kolun hangi olay sonunda geldiği, yapılış şekli, yapıldığı yer anlamını değiştirecektir ama böyle bir olayın içine girmezse birşey kaybetmez.
Arena'da Galatasaray'ı durdurmak zor gözüküyor. Hakemlere gelince sertliğe hep müsade ediyorlar bu ligde, bir istatistik tutulsa dünya üzerinde sarı kart ile ilgili.Uzak ara türkiye faullerde değil itirazlarda kart kullanan hakemlere sahiptir çıkar. İnsanlar resmen dayak yerden maçı idare eden hakemler,o insanların sinirlenmesine çekinmeden kart çıkartıyorlar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly