Sayfa 9 / 48 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1411 sonuç

Konu: Finallerin Kaybedeni FCUM İlk Kez Avrupa'da + Arjantin | Sezon 9 |

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçlarımız TV de yayınlanıyor artık. İnşallah iyi getirisi olur sene sonunda.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam o ligde nasıl yayınlıyorlar ya
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu an ki maçı statta 964 kişi izliyor. Bi o kadar da evinden izleyen olsa Heralde takımın kanalından filan yayınlanıyordur maç
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Puan tablosunda son durum nedir hocam
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yedek stoper Westley'de 5 hafta sakat.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Puan tablosunda son durum nedir hocam
    Sene başlangıcı için normal. Her sene 27-35 arası düşüş yaşıyoruz. O zamana kadar 9-10 puan fark yaparsak bitti bu iş deriz.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ligin en çok gol atan takımı ve en az gol yiyen 3.takımısın hocam lige yeni yükselmiş bir takım olarak çok iyisin
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

nPower Liglerine çıkana kadar takımlar arasında çok fark yok. 1-2 oyuncu değiştiriyor herşeyi
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oyun kurucumuz Reed ve sol bek Blackman 2 ay sakatlar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Rakibini yenmişsin şimdi puan farkı iyice açıldı takım rahat
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arka arkaya 4 gol
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yedek Naylor'da sakatlandı. Orta sahada adam kalmadı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Rakibini yenmişsin şimdi puan farkı iyice açıldı takım rahat
    Valla ben rahat değilim. Kötü oyun başladı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Matty'nin son şansıydı iyi değerlendi. Ayrıca takımı için 100.golü attı
    eto'o bitmiş.

Çift dikiş yapmadan Lig 1'e kadar gitmek çok iyi olur sonrasında biraz zorlanabilirsin ama klubün reputationu arttıktan sonra yine kolaylaşır.Bu arada ASD Cape Town diye bir takım var Afrika'da çıkarttığı regenlerinin çoğunda İngiliz vatandaşlığı oluyor bakmanı tavsiye ederim.Beni oradan bulduğum 2 regen sırtlayıp götürüyor şu an Solihull Moors'ta.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Çift dikiş yapmadan Lig 1'e kadar gitmek çok iyi olur sonrasında biraz zorlanabilirsin ama klubün reputationu arttıktan sonra yine kolaylaşır.Bu arada ASD Cape Town diye bir takım var Afrika'da çıkarttığı regenlerinin çoğunda İngiliz vatandaşlığı oluyor bakmanı tavsiye ederim.Beni oradan bulduğum 2 regen sırtlayıp götürüyor şu an Solihull Moors'ta.
    Aynısını düşünüyorum bende. nPowerlara kadar takılmadan gidersem yani bu sezonu kayıpsız atlatsam yeter.

ASD Cape Town takımına bakacağım şimdi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

sen işini bilir kötü gidişi toparlarsı o önemli değilde eğer yoksa alternatif 2-3 taktik hazırlamaya başlaman gerek artık

Hocam yine sizin kariyeri takibime aldım, AFC Liverpool yolları gözüktü bana o zaman

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Kariyeri başından beri takip ediyorum.Ben de Blyth Spartans takımı ile sizinki kadar zor olmasa da bir maceraya başladım.Spartans'ın FC United kadar büyük bir davası olmasa da bildiğim kadarıyla Blyth kasabasının takımı ve Sparans ünvanı takımın başkanının oyuncuları Spartalılara benzetmesinden kaynaklanıyor.

Neyse çok uzattım,biz de Blue Square Bet North'tan BSB Premier'e çıktık.Önce gözüm bir korkmadı değil Premier falan ama bizim ligden bi fazlasını göremedim.Tek çekincem Luton Town.9 bin-10 bin kişiye oynuyor adamlar ve nPower League 2 belki de 1 kalitesinde oyuncuları var.

Jamil Adam'ı kariyere başlar başlamaz takibe aldım ancak ne yaptıysam ikna olmadı ve İskoçya'nın Cowdenbeath takımına transfer oldu şuan 50 K'lık bir değeri var ve almak zor oluyor.İlk senemde beni taşıyan 3 isim vardı ; Gauthier Mahoto,Ismael Fofana ve Michael Uwezu.Oyuncular çok yetenekli olmadığı için egzantrik formasyonlar üzerinde kafa yormadım açıkçası.4-4-2'ye alıştırdım yavaştan ve senenin sonlarına doğru herşeyiyle taktik oturmuştu.Mahoto'yu internetten yaptığım "Lower Leagues" araştırmalarımda bulmuştum ama bu kadar iyi bir oyuncu beklemiyordum.DMC olarak geçiyordu ancak özelliklerine baktığımda Advanced Playmaker için biçilmiş kaftan olduğunu gördüm ve o rolde MC pozisyonunda yaklaşık 36 maçta 7 gol 23 asistlik performansı ile değerini bir ara 100 K ' ya kadar çıkartmıştı.Zaten takımın finansını düzeltmek uğruna istemeye istemeye B.Jerusalem takımına 130 K'ya sattık.Fofana da aynı şekilde internetten bulduğum bir oyuncuydu.AML/ST olmasında rağmen ML oynamaya hemen alıştı ve o da değerini baya katladı.Onu da para uğruna Willem II takımına 85 K gibi bir paraya sattık.

Uwezu da aslında yedek bekletmeyi düşündüğüm bir isimdi teknik özelliklerinin yetersizliği nedeniyle ancak 14 olan strength özelliği sayesinde deep lying forward'daki yerini aldı.Uzaktan attığı goller ve Younghusband'a attırdığı goller sayesinde gözüme girdi.Bu 3 oyuncuyu da şiddetle öneriyorum "Lower League Manager"lerine.Artist artist Lower League diyorum anlayın işte yabancı forumlardan kalan ağız alışkanlığı.

Younghusband demişken, o da 13 pace ve 13 acceleration'uyla alt liglerin en iyi poacherlarından bence.Ancak onu ikinci sezonumda 12-13 aylık bir sakatlığa kurban verdim ve şuan 4 ayı kaldı çok şükür.Tek sorun Pace ve Acceleration'ının 12 ye düşmesi.Neyse o da Filipinler milli takımında oynuyor ve Filipinler'in en iyi oyuncusu.Zaten milli maçta sakatlandı.

İkinci sezona Younghusband'ın sakatlığı ve Mahoto-Fofana ikilisinin olmayışıyla açtık.Bütçeyi sarsmadan yerlerini doldurmaya çalıştık ve Eksi 260.000 Pound larda olan ve her geçen gün çöken finansımızı Artı 7.000 lere çıkartmayı başardık.Transferlerden ve büyük takımlarla yaptığımız hazırlık maçlarından elde ettiğimiz gelirlerle çok şükür yıkılmadık ayaktayız.Lige fırtına gibi girmeyi çok isterdik ancak geçen senenin 7.si Wrexham'a 2-1 kaybederek başladık.Ben de sizin gibi 4 maçlık periyotlara ayırıp her periyottan 7 puan alma hedefi koymuştum ancak.şuan 7 maçta 1 galibiyetimiz 1 mağlubiyetimiz ve 5 beraberliğimizle aldığımız 8 puanımız var ve 13.sıradayız.

Aslında hiç duraklamak istemiyorum ve artık nPower yazısını görmek istiyorum ama durum iç açıcı değil çünkü sakatlık sorunları ve takımdaki düşük "determination"dan dolayı son dakikalarda yediğimiz goller veya geriye düşünce yaşadığımız sıkıntılar can sıkıyor.Neyse çok konuştum galiba Kusura bakmayın yalnızlıktan çenem düşüyor bazen.

Başarılar diliyorum şuan aynı ligdeyiz umarım ikimiz de çıkarız

Playoff'tan çıkarız dedik ama direk çıkıcaz gibi gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    sen işini bilir kötü gidişi toparlarsı o önemli değilde eğer yoksa alternatif 2-3 taktik hazırlamaya başlaman gerek artık
    Eyvallah abi ama çözdüm sıkıntıyı. Biz kötü gitmiyoruz. Rakibimizde çok iyi gidiyor Puan farkı 3. ile neredeyse 12 oldu

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Hocam yine sizin kariyeri takibime aldım, AFC Liverpool yolları gözüktü bana o zaman
    Aç dostum. AFC de zevkli olur. Eğer bu sene FCUM ile hedeflere ulaşırsam 2013te AFC deyim bende
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Kariyeri başından beri takip ediyorum.Ben de Blyth Spartans takımı ile sizinki kadar zor olmasa da bir maceraya başladım.Spartans'ın FC United kadar büyük bir davası olmasa da bildiğim kadarıyla Blyth kasabasının takımı ve Sparans ünvanı takımın başkanının oyuncuları Spartalılara benzetmesinden kaynaklanıyor.

Neyse çok uzattım,biz de Blue Square Bet North'tan BSB Premier'e çıktık.Önce gözüm bir korkmadı değil Premier falan ama bizim ligden bi fazlasını göremedim.Tek çekincem Luton Town.9 bin-10 bin kişiye oynuyor adamlar ve nPower League 2 belki de 1 kalitesinde oyuncuları var.

Jamil Adam'ı kariyere başlar başlamaz takibe aldım ancak ne yaptıysam ikna olmadı ve İskoçya'nın Cowdenbeath takımına transfer oldu şuan 50 K'lık bir değeri var ve almak zor oluyor.İlk senemde beni taşıyan 3 isim vardı ; Gauthier Mahoto,Ismael Fofana ve Michael Uwezu.Oyuncular çok yetenekli olmadığı için egzantrik formasyonlar üzerinde kafa yormadım açıkçası.4-4-2'ye alıştırdım yavaştan ve senenin sonlarına doğru herşeyiyle taktik oturmuştu.Mahoto'yu internetten yaptığım "Lower Leagues" araştırmalarımda bulmuştum ama bu kadar iyi bir oyuncu beklemiyordum.DMC olarak geçiyordu ancak özelliklerine baktığımda Advanced Playmaker için biçilmiş kaftan olduğunu gördüm ve o rolde MC pozisyonunda yaklaşık 36 maçta 7 gol 23 asistlik performansı ile değerini bir ara 100 K ' ya kadar çıkartmıştı.Zaten takımın finansını düzeltmek uğruna istemeye istemeye B.Jerusalem takımına 130 K'ya sattık.Fofana da aynı şekilde internetten bulduğum bir oyuncuydu.AML/ST olmasında rağmen ML oynamaya hemen alıştı ve o da değerini baya katladı.Onu da para uğruna Willem II takımına 85 K gibi bir paraya sattık.

Uwezu da aslında yedek bekletmeyi düşündüğüm bir isimdi teknik özelliklerinin yetersizliği nedeniyle ancak 14 olan strength özelliği sayesinde deep lying forward'daki yerini aldı.Uzaktan attığı goller ve Younghusband'a attırdığı goller sayesinde gözüme girdi.Bu 3 oyuncuyu da şiddetle öneriyorum "Lower League Manager"lerine.Artist artist Lower League diyorum anlayın işte yabancı forumlardan kalan ağız alışkanlığı.

Younghusband demişken, o da 13 pace ve 13 acceleration'uyla alt liglerin en iyi poacherlarından bence.Ancak onu ikinci sezonumda 12-13 aylık bir sakatlığa kurban verdim ve şuan 4 ayı kaldı çok şükür.Tek sorun Pace ve Acceleration'ının 12 ye düşmesi.Neyse o da Filipinler milli takımında oynuyor ve Filipinler'in en iyi oyuncusu.Zaten milli maçta sakatlandı.

İkinci sezona Younghusband'ın sakatlığı ve Mahoto-Fofana ikilisinin olmayışıyla açtık.Bütçeyi sarsmadan yerlerini doldurmaya çalıştık ve Eksi 260.000 Pound larda olan ve her geçen gün çöken finansımızı Artı 7.000 lere çıkartmayı başardık.Transferlerden ve büyük takımlarla yaptığımız hazırlık maçlarından elde ettiğimiz gelirlerle çok şükür yıkılmadık ayaktayız.Lige fırtına gibi girmeyi çok isterdik ancak geçen senenin 7.si Wrexham'a 2-1 kaybederek başladık.Ben de sizin gibi 4 maçlık periyotlara ayırıp her periyottan 7 puan alma hedefi koymuştum ancak.şuan 7 maçta 1 galibiyetimiz 1 mağlubiyetimiz ve 5 beraberliğimizle aldığımız 8 puanımız var ve 13.sıradayız.

Aslında hiç duraklamak istemiyorum ve artık nPower yazısını görmek istiyorum ama durum iç açıcı değil çünkü sakatlık sorunları ve takımdaki düşük "determination"dan dolayı son dakikalarda yediğimiz goller veya geriye düşünce yaşadığımız sıkıntılar can sıkıyor.Neyse çok konuştum galiba Kusura bakmayın yalnızlıktan çenem düşüyor bazen.

Başarılar diliyorum şuan aynı ligdeyiz umarım ikimiz de çıkarız
    Öncelikle uzun mesajın ve başarı dileklerin için teşekkürler.

Dediğin oyunculardan Uwezu dışındakiler çıkmadı malesef. Uwezu'yu geçen seneden biliyorum. Bu seneki profili ikna etmedi beni. Birde forvette Adam faktörü var. Matty Wolfenden de mükemmel oynuyor. Profili kötü olmasına rağmen. Daha 3.sezonun başında 100 golü geçti Önceki sayfalarda bi shortlist paylaşmıştım. Ona bir bak derim. Oradaki bütün oyunculara teker teker kefilim.

Finansa gelince; sürekli bir sıkıntı yaşıyorum o konuda. Maaşın sonuna kadar kullanıyorum. Bu sene ona önlem aldım. Maaşta 200.000 £ açığım var. Saklayacağım. Büyük takımlar hazırlık maçı kabul etmiyor benimle malesef. Rep çok çok düşük olduğu için olabilir diye düşünüyorum.

Blue Square liglerinin tek esprisi fiziksel güçlü oyuncuların yanına bir tane teknik oyuncu. O zaman kimse durduramıyor takımı. nPowerlara gelince sudan çıkmış gibi oluyorsun. Matty o kadar golü 7 bitiricilikle attı Son dakika gollerine bende bir çözüm bulamadım. Altıda atsam muhakkak 1 gol kalemde son dakikada.

Sanada kariyerinde başarılar. İnşallah en kısa sürede nPower da olursun sende. Tekrar teşekkür ediyorum. Her zaman kariyerime beklerim

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    Playoff'tan çıkarız dedik ama direk çıkıcaz gibi gözüküyor.
    İşler biraz karıştı. En kısa sürede puan durumu koyacağım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FA Cup'ta zor da olsa tur atladık

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Matty büyüksün vallahi. Son şansın dedim attın aga yine.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adam şov yapıyor maçlarda.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gitmeyeceğiz arkadaşım Yılmaz Vural gibi olduk. Biri kovuluyor direk bizim adımız geçiyor. Ayrıca bu hafta maçımız TV'de 7.000 £ para gelecek

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FA Cup'tan nPower Lig 1 lideriyle karşılaştık güzel bi oyun ortaya koyduk. İlk defa bu kadar zorlu bi rakip ile karşılaştık.

eto'o bitmiş.

Sayfa 9 / 48 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri