Kariyeri başından beri takip ediyorum.Ben de Blyth Spartans takımı ile sizinki kadar zor olmasa da bir maceraya başladım.Spartans'ın FC United kadar büyük bir davası olmasa da bildiğim kadarıyla Blyth kasabasının takımı ve Sparans ünvanı takımın başkanının oyuncuları Spartalılara benzetmesinden kaynaklanıyor.
Neyse çok uzattım,biz de Blue Square Bet North'tan BSB Premier'e çıktık.Önce gözüm bir korkmadı değil Premier falan ama bizim ligden bi fazlasını göremedim.Tek çekincem Luton Town.9 bin-10 bin kişiye oynuyor adamlar ve nPower League 2 belki de 1 kalitesinde oyuncuları var.
Jamil Adam'ı kariyere başlar başlamaz takibe aldım ancak ne yaptıysam ikna olmadı ve İskoçya'nın Cowdenbeath takımına transfer oldu şuan 50 K'lık bir değeri var ve almak zor oluyor.İlk senemde beni taşıyan 3 isim vardı ; Gauthier Mahoto,Ismael Fofana ve Michael Uwezu.Oyuncular çok yetenekli olmadığı için egzantrik formasyonlar üzerinde kafa yormadım açıkçası.4-4-2'ye alıştırdım yavaştan ve senenin sonlarına doğru herşeyiyle taktik oturmuştu.Mahoto'yu internetten yaptığım "Lower Leagues" araştırmalarımda bulmuştum ama bu kadar iyi bir oyuncu beklemiyordum.DMC olarak geçiyordu ancak özelliklerine baktığımda Advanced Playmaker için biçilmiş kaftan olduğunu gördüm ve o rolde MC pozisyonunda yaklaşık 36 maçta 7 gol 23 asistlik performansı ile değerini bir ara 100 K ' ya kadar çıkartmıştı.Zaten takımın finansını düzeltmek uğruna istemeye istemeye B.Jerusalem takımına 130 K'ya sattık.Fofana da aynı şekilde internetten bulduğum bir oyuncuydu.AML/ST olmasında rağmen ML oynamaya hemen alıştı ve o da değerini baya katladı.Onu da para uğruna Willem II takımına 85 K gibi bir paraya sattık.
Uwezu da aslında yedek bekletmeyi düşündüğüm bir isimdi teknik özelliklerinin yetersizliği nedeniyle ancak 14 olan strength özelliği sayesinde deep lying forward'daki yerini aldı.Uzaktan attığı goller ve Younghusband'a attırdığı goller sayesinde gözüme girdi.Bu 3 oyuncuyu da şiddetle öneriyorum "Lower League Manager"lerine.Artist artist Lower League diyorum anlayın işte yabancı forumlardan kalan ağız alışkanlığı.
Younghusband demişken, o da 13 pace ve 13 acceleration'uyla alt liglerin en iyi poacherlarından bence.Ancak onu ikinci sezonumda 12-13 aylık bir sakatlığa kurban verdim ve şuan 4 ayı kaldı çok şükür.Tek sorun Pace ve Acceleration'ının 12 ye düşmesi.Neyse o da Filipinler milli takımında oynuyor ve Filipinler'in en iyi oyuncusu.Zaten milli maçta sakatlandı.
İkinci sezona Younghusband'ın sakatlığı ve Mahoto-Fofana ikilisinin olmayışıyla açtık.Bütçeyi sarsmadan yerlerini doldurmaya çalıştık ve Eksi 260.000 Pound larda olan ve her geçen gün çöken finansımızı Artı 7.000 lere çıkartmayı başardık.Transferlerden ve büyük takımlarla yaptığımız hazırlık maçlarından elde ettiğimiz gelirlerle çok şükür yıkılmadık ayaktayız.Lige fırtına gibi girmeyi çok isterdik ancak geçen senenin 7.si Wrexham'a 2-1 kaybederek başladık.Ben de sizin gibi 4 maçlık periyotlara ayırıp her periyottan 7 puan alma hedefi koymuştum ancak.şuan 7 maçta 1 galibiyetimiz 1 mağlubiyetimiz ve 5 beraberliğimizle aldığımız 8 puanımız var ve 13.sıradayız.
Aslında hiç duraklamak istemiyorum ve artık nPower yazısını görmek istiyorum ama durum iç açıcı değil çünkü sakatlık sorunları ve takımdaki düşük "determination"dan dolayı son dakikalarda yediğimiz goller veya geriye düşünce yaşadığımız sıkıntılar can sıkıyor.Neyse çok konuştum galiba

Kusura bakmayın yalnızlıktan çenem düşüyor bazen.
Başarılar diliyorum şuan aynı ligdeyiz umarım ikimiz de çıkarız