Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor Kazanır

1 7.14%
  • Berabere biter

4 28.57%
  • Fenerbahçe Kazanır

9 64.29%
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: [17.Hafta] Antalyaspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Berk ve diğer gençler A2'de gol atamadıkları için Aykut Hoca A takımda denemiyor onları.
    A2'de gol kralı olup A takıma yükselemeyen gençler hatırlıyorum.
    Şimdi sen Gökay olsan, Bu takımda gençlere karşı böyle bir tablonun olduğu bilinci içinde ayrıyeten her türlü kazmalığına rağmen Selçuk, Cristian gibi adamların her halükarda bu takımda oynadığı şu tabloda kendini A2 maçlarına ne kadar verirsin ? Takımın mevcut tablosu gençlerin şevkini kıracak şekilde dizayn edilmemesi lazım. Sen takıma 1--2 adam monte etmedikten sonra oradaki performans üzerinden beklentide olmak yanlış olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    A2'de gol kralı olup A takıma yükselemeyen gençler hatırlıyorum.
    Şimdi sen Gökay olsan, Bu takımda gençlere karşı böyle bir tablonun olduğu bilinci içinde ayrıyeten her türlü kazmalığına rağmen Selçuk, Cristian gibi adamların her halükarda bu takımda oynadığı şu tabloda kendini A2 maçlarına ne kadar verirsin ? Takımın mevcut tablosu gençlerin şevkini kıracak şekilde dizayn edilmemesi lazım. Sen takıma 1--2 adam monte etmedikten sonra oradaki performans üzerinden beklentide olmak yanlış olur.
    Boş kale top kaçıran Bienvenu'yu izlemektense Berk'i izlemeyi bende isterim. Hatta çeşitli forum sitelerinde geçen hafta bununla alakalı bir yazıda yazdım. Fakat üstte dediğim gibi iyi oynayan adamı kesiyor Aykut Kocaman.

Mesaj Yetkileri