Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 207 sonuç

Konu: Bir menajer eski günlerini arıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bugünlük bu kadar..Devamı yarın..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Chelsea'ye karşı beklediğimiz bir yenilgi aldık ama 4.lüğümüzü koruduk.Önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar almak lazım.Ayrıca bu maçta yenileceğimizi tahmin etsem de bu kadar kötü bir futbol beklemiyordum.Çok kötü oynadık.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Son 4 maça girilirken 5 maçta aldığımız 4 yenilgiden sonra 6 maçta 16 puan topladık.Önümüzde 3 zorlu maç var diğer maçı kazanmamız da garanti gibi.Şu an 3. sıradayız.Hedefimiz avrupa kupalarına katılmaktı sezon başında.Eğer ilk 5e girersek avrupa kupalarında olacaz.FA Cup finali de Everton ve Sunderland arasında.Onu Everton kazanırsa eğer Evertonun bizi geçmesi de etkilemeyecek bizi.Arsenal ve Everton deplasmanları çok kritik olacak.Diğer maçların aksine defansif bi taktikle çıkacam o maçlara.Bu arada ilk beraberliğimi de aldım Birminghama karşı Bu hafta Arsenal deplasmanda Man City'i 3-2 yenmeseydi Arsenal'i de geçtik sayabilirdik ama City galibiyeti herşeyi zorlaştırdı.Umarım ilk 5te yer alırız.Hele bir de ilk 4 olsa tadından yenmez

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İYİ DAYANDIK FAKAT SONUNU GETİREMEDİK

Arsenal karşısında defansif oyunu çok iyi oynadık.2-2yi de yakaladık ama sakatlanan Dentinhonun yerine yanlışlıkla yedek kaleciyi aldığım için bir sürü top kaybettik ve son 10 dakikada yediğimiz gollerle güçlü Arsenal'e boyun eğdik.Beklediğimiz bir yenilgiydi.Artık kalan 3 maç çok büyük önem kazandı

Şu anki puanlama(3-8 arası)

Liverpool-67
    Blackpool-67
    Arsenal-66
    Everton-66
    Tottenham-61
    Chelsea-61

İlk 6 garanti gibi.Everton FA Cup'ı alırsa kesin kupalara gidiyoruz ama kazanamazsa 6. olmamak lazım
    Last edited by omersal : 22.Aralık.2011 at 18:08

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

West Bromwich'i mağlup etmeyi başardık.Son 2 maç çok çok önemli artık.Everton deplasmanında ve Manuyla oynayacaz.Son 2 haftaya girilirken 3-8 arası puanlama şu şekilde :

Blackpool 70
    Arsenal 69
    Liverpool 67
    Everton 67
    Chelsea 64
    Tottenham 64

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tek söyleyeceğim şey : Welliton Allah senin belanı versin ****** ***** ****** ............. :@

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

BLACKPOOL CHAMPIONS LEAGUE'DE

Son haftaya 6. sırada girdik.İlk 4 için aynı puanda olduğumuz Liverpool ve Everton'un puan kaybetmesi gerekiyordu ve de öyle oldu Liverpool evinde Blackburnle(hiç beklemiyordu) , Everton da deplasmanda Sunderlandle berabere kaldılar ve bana dördüncülüğü resmen hediye ettiler.

Manu maçına gelince İlk yarıda 8-0 yenildiğimiz Manuyu bu sefer evimizde 5-0la geçtik.İlk yarı 5 gol attık , sonra da 8-0 olur mu acaba dedik ama olmadı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2. Senende 4. olmak büyük başarı..ŞL'de gruplara kalman dileğiyle...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    2. Senende 4. olmak büyük başarı..ŞL'de gruplara kalman dileğiyle...
    Teşekkür ederim.Premier Ligde eğer paran varsa güçsüz takım olsan bile iyi bir taktikle başarı çok çabuk yakalanıyor.Bu ligin en sevdiğim yanı da bu zaten Aslında UEFA istiyordum ben kazanabilirim diye ama ŞLde de para gelecek o yüzden gruplara kalırım inşallah

Rio Ferdinand,Evans,Everton,Liverpool resmen zar zor 4. yapmışlar seni

- Şimdi önümüz daha çok açıldı tabi. Elemelerde dişine göre takım gelirse bence yolun daha uzun. Şampiyonlar arenasında ilk hedefin UEFA'ya kalmak olmalı diyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Rio Ferdinand,Evans,Everton,Liverpool resmen zar zor 4. yapmışlar seni

- Şimdi önümüz daha çok açıldı tabi. Elemelerde dişine göre takım gelirse bence yolun daha uzun. Şampiyonlar arenasında ilk hedefin UEFA'ya kalmak olmalı diyorum ben.
    Cidden yaa çok sinirliydim kesin 6. oldum diye ama hiç beklemediğim bir son haftayla karşılaştım Elemedeki rakibim OM yani Marseille..Çekişmeli maçlar olacak umarım turu geçeriz.ŞLde de 2. torbadan gelecek takım çok önemli.Eğer güçlü takım gelirse işimiz zor.Gerçi Arsenal , Liverpool gibi takımları evimizde yeniyoruz ama..UEFAyı istiyorum aslında ama ŞLnin parasını da istiyorum bu yüzden gruplara kalıp 3. olmak en iyisi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Şampiyonlar Ligi hevesimiz başlamadan bitti..Marseille'ye ilk maçta 4-0 yenildik..Zamanım olmadığı için SSleri sonra koyacam artık ama ŞLyi çok istiyodum :/ Peki biz şimdi elenince UEFAya gidebiliyor muyuz ?

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Şampiyonlar Ligi hevesimiz başlamadan bitti..Marseille'ye ilk maçta 4-0 yenildik..Zamanım olmadığı için SSleri sonra koyacam artık ama ŞLyi çok istiyodum :/ Peki biz şimdi elenince UEFAya gidebiliyor muyuz ?
    Son eleme turundaysan gidersinde daha öncesi ise elenirsin tamamen.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Son eleme turundaysan gidersinde daha öncesi ise elenirsin tamamen.
    Heralde son.İngiltere ekibiyiz inşallah sondur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

GENEL DEĞERLENDİRME

Şampiyonlar Ligine katılmayı çok istiyorduk ama olmadı. Avrupa tecrübemiz olmadığı için ön eleme turunda en güçlü takımlardan biri olan Marseille geldi.Aslında biraz da küçümsedim o yüzden deplasmanda ofansif oynadım.Ofansif oynamak bize pahalıya patladı.Daha sonra ligde Tottenham maçında defansif bir taktik denedim ve işe yaradı.Asenjo olsa yenerdik belki de ama Mario çok saçma bir gol yiyerek bizi 2 puandan etti ama deplasmanda Tottenhamdan alınan 1 puan bizim için çok güzel birşeydi. Marseille maçına dönsek belki taktik değiştirip kazanabilirdik ama iş işten geçti.Evimizde de zorunlu olarak ofansif oynamak zorunda kaldık ve 4 tane de evimizde yedik. Parasal yönden kötü oldu yoksa UEFA zaten istediğimiz kulvardı.Grubumuza bakarsak ta çok berbat bir kura çektiğimizi düşünüyorum.PSVyi geçmemiz gerekecek üst tur için.Atletico Madrid grubun en güçlü takımı.Elimizden geleni yapıcaz.Umarım güzel bir sezon geçirriz.Bu arada bu seneki hedeflerimiz :

* Ligde ilk 4e girerek bir kez daha ŞL bileti almak
    * UEFA kupasında iyi mücadele sergileyerek tecrübe kazanmak

Bu sene fazla hedefimiz yok zaten transfer de yapmadım.Sadece genç regenleri transfer ettik.Çünkü takımımız oturdu ve yedeklerimi de genç regenlerden oluşturmayı düşünüyorum. Ayrıca 2,5 yıldıza ulaşan ilk regenimiz Torrisi oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İŞTE GELECEĞİN YILDIZI GENÇ OYUNCULARIMIZ

ANDREA TORRİSİ(2,5/4,5)

GERMAN TORRES(2/4,5)

MARKUS MILLER(2/4,5)

ALBERTO TENCONI(2/4)

MIRKO KOLAR(2/3,5)

DANIELE ALOISO(2/3,5)

LORENZO CRISETIG(2/3,5)

Parantez içindekiler yıldız sayılarıdır.Şu anda 2,5 yıldızlı yeteneğe sahip Torrisi var. 2 yıldızlı da 6 futbolcumuz var. Ayrıca buraya yazmadığım 10 tane de 1,5 yıldızlı oyuncumuz var.Ama hepsinin de potansiyel yıldızı 3,5+ . Gelecekte oyuncularımızı kendimiz yetiştirmek istiyoruz. Youth Facilities i de geliştirdik.İnşallah altyapımızdan da iyi futbolcular çıkar ve kontenjan sıkıntısı çekmeyiz. Bu saatten sonra oyuncu transfer etmek yerine daha çok kendimiz yetiştirmek istiyoruz.Umarım başarılı oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ligin kralına karşı iyi dirensek te kornerden son 10 dakikada yediğimiz golle puan alamadık. Puan beklemiyordum çünkü oyuncuların çoğu abysmal di.Heralde şl den elendiğimiz için.Şu büyük takımlarla böyle dezavantajlı durumlarda oynamayı hiç sevmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Berbat ötesi bir sezon geçiriyoruz.Avrupada ve ligde iddiamız daha ilk maçlarda hemen hemen bitti. Çift forvet oynadığım takımımda 3 tane forvetim ve 1 tane amr m varken 4ü de sakatlandı. Transfer yapmadım takıma güvendim ama devre arasında transfer artık şart oldu. Ama eğer futbolcu alırsam takım kalitesinin üstünde futbolcular alacam ki takımı sürükleyebilsin.Bu sezon fazla SS koymayacağım çünkü gerçekten berbat bir sezon oluyor. Keşke Tevez'i alsaydım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Barbat Bir Sezon

İşte berbat ötesi sezon başlangıcı :

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

DEVRE ARASINDA TAKIMA KATILACAK OYUNCULAR :

Alberto Paloschi 11,25 MN Sterlin karşılığında takımımıza katıldı. Parayı ileriki günlerde kullanmak istiyordum ama 2 forvetimizden başka üst düzey forvetimiz yoktu ve sakatlanabiliyorlar.Bu nedenle Paloschi transfer edildi.Paloschiyi ilk 11de oynatmayı düşünüyorum.Dentinho veya Wellitondan biri yedek kalacak

Manga da 9 MN karşılığında Blackpool forması giyecek.Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen defans hatalarından bıkan takımımız için yerinde bir transfer oldu.Huth kornerden bol gol atsa da yaptığı hatalarla saç baş yolduruyordu.

Son olarak ta Alex Teixeira'nın peşindeyiz.MR mevkiinde kullanmak istiyoruz bu oyuncuyu.Yerine göre mevkii de değiştirebilir. 13 MN karşılığında takımımıza katılacak transfer izninin çıkmasını bekliyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gerçekten kötü gidiyorsun toparlanman şart...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maçlarda aldığımız sonuçlar bunlardı.Man City maçında tatile gitmiştim ama bu yenilgiyle ve evimdeki psv beraberliğiyle birlikte iyice sinirlerim tepeme çıktı.Zaten kupadan da elenecektik Chelsea deplasmanında oynayacaktık ve o arada Chelsea teklifi geldi ve ben de kabul ettim Yeni takımım Chelsea.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Gerçekten kötü gidiyorsun toparlanman şart...
    Ben kolay yolu seçtim Chelsea'ye geçtim

ben olsam gitmezdim Ama Senin Kararın Sonucta.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Rules View Post
    ben olsam gitmezdim Ama Senin Kararın Sonucta.
    Herkes öyle diyo ya bu takımda 4.lükten yukarısı zordu biraz da sıkıldım ve sinirlendim o yüzden gittim. Zaten 1,5 sene sonra başka bir takım yönetecem büyük bir ihtimal. Blackpooldan sıkıldığım için ve de başka lig açık olmadığı için böyle bişe yapiim dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar sezon sonu büyük ihtimalle istifa edecem Chelsea'den..ingiltereden sıkıldım..yeni ligler ekleyip başka bir ülkede şansımı deneyeyim diyorum.Daha çok orta düzey ülkelerin en üst liglerini düşünüyorum ama sizce hangi ligleri ekleyeyim ? ve nasıl bir takım seçmeliyim..yorumlarınız benim için önemli..

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Slovenya Ligini seçebilirsin eğer zor olsun istiyorsan Lüksemburg'u seç.
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Slovenya Ligini seçebilirsin eğer zor olsun istiyorsan Lüksemburg'u seç.
    Senin bu Slovenya hayranlığın nerden geliyo slovenya seçebileceğim ligler arasında mevcut ama lüksemburg çok zor olur

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Olimpija Ljubljana kariyeri yapmıştım bi ara çok zevkli oluyo renkleride güzel
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Slovenya biraz fazla küçük bir lig gibi ama sen istediğin için ekledim bunun yanında Yunanistan , Belçika , Romanya ve İskoçya'yı ekledim.Diğer ligler benim sevebileceğim ligler gibi gelmedi umarım iyi bir takım boşa düşer

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri