Sayfa 215 / 483 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon
6,421 ile 6,450 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gerçekler şu an için fenerbahçe'nin suçlu olmasıdır(mahkeme karar vermemişken.)

Gerçekler geçen ay fenerbahçe'nin suçlu olduğuydu.(iddianame belli değildi.)

Gerçekler 3 temmuz'da fenerbahçe'nin suçlu olduğuydu.(konunun içeriği bile belli değildi.)

Gerçekler 3 temmuz'dan önce de fenerbahçe'nin suçlu olduğuydu.(çünkü aziz yıldırım mafya/nerden biliyosunuz?/ Bilmeyen mi var oğlum )

Gerçekleriniz sizin olsun ama böyle büyük bir sitede yöneticiyseniz de biraz hukuktan anlamak zorundasınız.Temmuz'un başından beri yöneticilerden bir kısmı sıradan üye gibi saçma sapan hareket edip duruyorlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

En basitinden iddianamedeki telefon konuşmaları buraya koyuluyor. Üzerine tartışıyoruz. Alınıp güceniyorsunuz. Saldırı diyorsunuz.

O zaman bu başlığı niye açtık. Kimse olaylar üzerinden yorum getirmeyecekse, tartışmayacaksa bu konuyu kapatalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

telefon konuşmaları üzere gidip başkanımıza laf söylüyorsanız alınırız elbette.. savunmaları bekleyin dememize gerek yok heralde. bilmem kaç defa yazdık zaten.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Savunmayı bekleyin deniliyor da bu adamlar çıkıp biz yaptık diyecek halleri yokya.Neler denileceğini az çok tahmin edebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Karakola bir olaya istemeden de olsa karışıp polis tarafından götürülen herkesi dövüp sövmek lazım bu mantıkla... (ki o adam en azından karışmış)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Savunmayı bekleyin deniliyor da bu adamlar çıkıp biz yaptık diyecek halleri yokya.Neler denileceğini az çok tahmin edebilirsiniz.
    neler denileceğini o kadar biliyorsanız yazarsanız biz de bilgilenmiş oluruz. savunma kavramı; biz yaptık ya da yapmadıktan ibaretse sizin yanınızda artık zaten tartışmaya hiç gerek yok.

cidden savunmayı beklemek bu kadar mı zor merak ediyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

alınıp konduğunda saldırı demedik, tabii ki alınıp koyulacak.. daha sonrasında yorumlara bizim lafımız..

Bu arada konuya girmeyebilirsiniz diyosunuz, fenerbahçe forumlarına gidebilirsiniz diyosunuz da, sağolun hepiniz ki orası da istila edilmiş durumda, yok hakem hatasıydı yok maç kadrosu konuşmasıydı.. Pardon biz nereye gidelim?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

savunmada ''vallahi de, billahi de biz birşey yapmadık'' demeyecekler herhalde. el insaf.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bende onu diyorum. Savunmayı bekleyeceksek bu konuyu kapatalım. Kimse olayları konuşmasın. Böyle bir yaklaşımı ben doğru bulmuyorum.

Biz iddia üzerindekileri konuşuyoruz. Şuan beğensende beğenmesende süreç budur. Yarın söz savunmaya geçer. Bu kez savunmanın dedikleri üzerinden toplamı değerlendiririz. Karar çıkar. İddianameyi, savunmayı, kararı komple değerlendiririz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    alınıp konduğunda saldırı demedik, tabii ki alınıp koyulacak.. daha sonrasında yorumlara bizim lafımız..

Bu arada konuya girmeyebilirsiniz diyosunuz, fenerbahçe forumlarına gidebilirsiniz diyosunuz da, sağolun hepiniz ki orası da istila edilmiş durumda, yok hakem hatasıydı yok maç kadrosu konuşmasıydı.. Pardon biz nereye gidelim?
    ben fenerbahçe forumu denilince taraftar forumu olarak düşünmüştüm

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İddiaları konuşmak vardır, iddiaları konuşuyormuş gibi yapıp bir takımın tarihinde aldığı şampiyonluklara dil uzatıp onun tüm başarılarına gölge düşürme maksadı taşıyan yorumlar vardır. İkisi ayrıdır. Maalesef ikinci saydığım bu forumda sıradan hale geldi.

TSI seviyesi gitgide düşüyor. Kimse ile ikili tartışma yapmayım diyorum, sadece okuyum diyorum ancak olmuyor. Ne yazık ki durum bu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

iddiaları tartışmak çıkıp da başkana hakaret etmek ya da şampiyonluklar şaibeli falan demekse artık tartışmamak daha sağlıklı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben fenerbahçe forumu denilince taraftar forumu olarak düşünmüştüm
    Doğru düşünmüşsün. Bundan da yanlış bir mana çıkarmayın. Galatasaray taraftar forumunda da Galatasaray'a laf ettirmezler. Orada takıldığımız zaman hiçbir kötü şey duymayız. Doğruluk payı var ya da yok.

Benim ne kişisel ne farklı bir derdim olabilir. Bir konuşma koyuluyor. Normalde koyulsa nerden duydun deriz. Savcı telefondaki konuşmaları koymuş biriside iddianameden buraya bırakmış. Yeri geldiğinde bu konuşmaların ne işi varsa diye savcıyı da eleştiriyorum. Siyasi tarafı da var diyorum. Geçen Serkan tüm takımları dinleseler ve sadece Fenerbahçe yöneticisi takılsa anlarız diyor. Buna da hak veriyorum. Bunları söylerken takdir görmüyorum. Tüm bunlar var ama yöneticilerin yaptıkları da var diyince savunmayı bekle deniyor, saldırmayın deniyor.

Mahkeme kararı çıkmadan iddianameyi de eleştirmeyin o zaman. Hepiniz tek tek üye olarak yönetici olarak Serkan defalarca iddianamenin anormalliklerini tartıştınız. Bırakın iddianame anormal mi değil mi mahkeme sonucu karar versin. Biraz hukuk öğrenin. Bana bunlar söylendi ama ben bunu diyemem. Çünkü bu başlık bunların konuşulması için var.

Fenerbahçe açıklaması koyulunca da sinirlenmiyorum, iddianamedekiler de koyulunca sinirlenmiyorum, Galatasaray'ın 1 milyon doları kasadan uçtu mu diyene de kızmıyorum. Evet nerede o para.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

zaten iddianameden bölümler konulur. tartışılır. ona kimsenin itirazı yok. ama bu benim gözümde direkt hakarettir başka bir şey olamaz.

oda futbolu bu hale getirdiği için koltuk sevdasına bırakamayan bir başkanı vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sen iddianamede yazanları farklı yorumluyorsun. Bu nedenle suçsuz olduğunu düşünüyorsun. Bende iddianamede yazanlarla suçlu olduğunu düşünüyorum. Eğer bu kısımda bir anormallik varsa söyleyebilirsin.

Sen eğer suçlu çıkarsa özür dilerim diyorsun. Bende suçsuz çıkarsa özür dilerim diyorum. Ben iddianamede yer alanları gördüğüm için yapıyorum sen daha savunmayı dinlemeden kesin hüküm veriyorsun. Bu işin sonunda suçlu çıkarsa suçsuz birini suçlu gibi göstermiş oluyorum, sen de suçluyu suçsuz gibi lanse etmiş olacaksın. Ne fark var.

Dönem dönem Fenerbahçe taraftarıda eleştirdi. Bırakıp gitmesi istendi. Gün geldi aşırı sahip çıkıldı. Fenerbahçe taraftarının bu yaklaşımları yaşandı. Bende koltuk sevdası diye Fenerbahçe'ye yeni başkanların gelmesini önledi diye düşünüyorum. İddianamedeki telefon konuşmaları da az çok haklı çıkarıyor beni.

Şimdi sen bize hakaret ediyorsan bende ettiğimi kabul ederim. O konuda özürde dilerim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Seni bu kanıya geri getiren şey neydi ?

Bir diğer sorum da suçlu olduğunuzu kabullenen şeyler nelerdi ?

Açıkcası senin nezdinde tüm Fenerbahçe'lileri merak ediyorum da sen buraya çıkıp bunları söylediğin için sana sorma ihtiyacı duydum yanlış anlamayın.
    Beni bu kanıya getiren o kadar çok şey varki ek klasörlerdeki Delil leri okusan hak verirsin

Suç konusunda da medyada cıkan tapelerden sonra bi ara pisliğe bulaşmısız gibi geldi sonra birkaç avukat abilerle görüştüm ondan sonra da ek deliller klasörler açıklanınca herşeyin savcının KANISIYLA olduğunu fark ettim savcı hep olasılıkla suçlamış şike olduğuna inansa suç üstü yapardı ayrıca ben hiç bir adamın hem şike yapıp hem takımına 14 milyon $ prim ayrıyetten de sampiyon olursak kurban kesicem diye adak adamasını (delil klasörlerinde var ve bunun gibi daha niceleri var) anlayamıyorum birde dinlemeler neden acaba tek aziz yıldırıma olmuş diğerlerini neden dinlememişler olgun pekerden aziz yıldırıma nasıl bağladın olayı örgüt nerde burda devlet nerde adalet nerde

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kulübe bir şey katmadan kalan adamın koltuk sevdası vardır ama Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye neler verdiği ortada. o yüzden koltuk sevdası falan hikayedir onun için. ki taraftar da onu istiyor başkasını istemiyor orada.

sadece koltuk sevdası olan bir başkan başkalarının başkan olmasını engelledi deseniz eyvallah. ama o yorumunuz direkt şike olaylarına bağlanıyor. futbol zevkimizi aldı götürdü falan.. suçlu ilan ettiniz.
    şunu da deseniz kızmam, kızmayız; Aziz Yıldırım'ın şike yaptığını düşünüyorum. bence suçludur falan deseniz kendi fikrinizdir saygı duyarım. ama direkt, genel-geçer doğru gibi evet; o şike yaptı, futbol zevkimizi aldı demek hakarettir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aziz Yıldırım'a hakaret ediliyor diye alıntı yapıyorsunuz ama Fenerbahçe taraftarı bir arkadaş direk benim şahsıma hakaret ettiğinde DisCo mesajı silene kadar hepiniz sustunuz ? Demekki iğneden önce çuvaldız lazım... Bu davada Fenerbahçe'nin üzerine diğer kulüplerden daha fazla gidildiğine kimse itiraz etmiyor zaten fakat Fenerbahçe camiası içerisinden buna ortam hazırlayan kişileri de savunmak zorunda mıyız biz? Siz kendinize bunu bir görev olarak kabul ettirdiyseniz ona da saygı duyarız ama bunu yaparken bizlerin görüşlerine de "saldırıyorsunuz" olarak yaklaşmayın...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başkanı Fenerbahçe'lilerden daha iyi tanıdığını sananlar çok yanılıyor o kadar çok ki...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Aziz Yıldırım'a hakaret ediliyor diye alıntı yapıyorsunuz ama Fenerbahçe taraftarı bir arkadaş direk benim şahsıma hakaret ettiğinde DisCo mesajı silene kadar hepiniz sustunuz ? Demekki iğneden önce çuvaldız lazım... Bu davada Fenerbahçe'nin üzerine diğer kulüplerden daha fazla gidildiğine kimse itiraz etmiyor zaten fakat Fenerbahçe camiası içerisinden buna ortam hazırlayan kişileri de savunmak zorunda mıyız biz? Siz kendinize bunu bir görev olarak kabul ettirdiyseniz ona da saygı duyarız ama bunu yaparken bizlerin görüşlerine de "saldırıyorsunuz" olarak yaklaşmayın...
    merak etmeyin onu da yanlış buldum tıpkı sizin Aziz Yıldırıma saygı duymuyorum lu mesajınızı yanlış bulduğum gibi. o mesaja bilerek bir şey yazmadım, zaten silinecekti. ki hemen silindi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

kulübe bir şey katmadan kalan adamın koltuk sevdası vardır ama Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye neler verdiği ortada. o yüzden koltuk sevdası falan hikayedir onun için. ki taraftar da onu istiyor başkasını istemiyor orada.

sadece koltuk sevdası olan bir başkan başkalarının başkan olmasını engelledi deseniz eyvallah. ama o yorumunuz direkt şike olaylarına bağlanıyor. futbol zevkimizi aldı götürdü falan.. suçlu ilan ettiniz.
    şunu da deseniz kızmam, kızmayız; Aziz Yıldırım'ın şike yaptığını düşünüyorum. bence suçludur falan deseniz kendi fikrinizdir saygı duyarım. ama direkt, genel-geçer doğru gibi evet; o şike yaptı, futbol zevkimizi aldı demek hakarettir.
    Katılıyorum, Aziz Yıldırım zamanında istifa ettiğinde taraftarından yöneticilerine herkes kampanyalar başlatmadı mı, yalvarmadılar mı dön diye. Demek ki kulübüne birşeyler katmış bir başkan olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında hakaret etmemişsin demek bu kadar zor olmamalı.

Suçlu olduğunu düşünüyorsam soruşturmanın haklılığını da kabul etmiş sayılırım. Futbolda bu kadar sıkış tıkış maç trafiği, sürekli güvensiz bir ortam neden oluştu. Bu soruşturma yüzünden. Soruşturma neden çıktı, suçlu olduğunu düşündüğüm Aziz Yıldırım'dan, İbrahim Akın'dan, Tayfur Havutçu'dan vs.

Sadece Aziz Yıldırım'ı neden vurguladın diyeceksin. Ben bir konuya yorum getiriyorum. Bana Fenerbahçe'yi kıskanma deniyor. Bir daha yorum getiriyorum. Fenerbahçe mağdurlarına Allah sabır versin diye yorum görüyorum. Bende mağdur olduysak diye durumu anlatıyorum. İBB'li birisi bana mağdurlara Allah sabır versin deseydi ona da İbrahim Akın yeterince mağdur etti derdim.

Koltuk sevdası da mevki sahibinin makamlarına olan bağlılığıdır. Başarılı, başarısız olmuş farketmez. Zamanının dolduğuna bir türlü kanaat getiremiyor ve başkanlığı bırakmadı. Bana göre zamanı dolmuştu. Sana göre dolmamıştır. Ben sana saygı duyuyorum seninde bana duyman gerekir.

Hala hakaret etmemişsin demek zor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

o yazdığına hakaret etmemiş demek evet cidden zor. dediğim gibi; bence böyledir demekle kesin yargıya varılmış gibi konuşmak farklı şeyler. bence Aziz Yıldırım suçlu denmesine saygı duyarım ama yok futbol zevkimizi aldı götürdü denmesine saygı duymamı beklemeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

o yazdığına hakaret etmemiş demek evet cidden zor. dediğim gibi; bence böyledir demekle kesin yargıya varılmış gibi konuşmak farklı şeyler. bence Aziz Yıldırım suçlu denmesine saygı duyarım ama yok futbol zevkimizi aldı götürdü denmesine saygı duymamı beklemeyin.
    Saygı duyma ama hakaret ediyor diye de beni gösterme. Çok net şekilde anlattığıma inanıyorum. Suçlu buluyorum lafını şahsın olarak anormal karşılamıyorsan bana göre suçlu olmasından ötürü oluşan bir soruşturmanın futbol zevkimi öldürmesi simetrikliktir. Ali Veliden Veli Mehmet'ten uzunsa Ali'de Mehmet'ten uzundur. Aziz Yıldırım yüzünden soruşturma varsa soruşturma benim zevkimi kaçırdıysa Aziz Yıldırım'da kaçırmış demektir. Bunu da durup dururken yazmadım ve nedenini yukarda sana açıkladım.

Bana 5 kelime yazacağına 2 kelime daha eksik yaz dersen ona bakarım. Yapmadığım, demediğim şeylerle ikidir itham ediyorsun. Arkadan gelen benim ne yazdığıma bakmadan renkdaşlık mantığı senin dediklerinden yorum getiriyor.

Tabi ki tartışmaktan yana çekincem bulunmuyor. Tartışıyorum ve fikirlerim uyuşmuyor olabilir. O kişi için bana düşmanlık ediyor diye düşünmem, kin bağlamam. Bunu yapacak varsa umrumda olmamakla beraber kontrol panelinde yasaklı listesine beni ekleyebilir. Yazdıklarımı görmez boşu boşuna sinirlenmez. Son paragrafın benbenim'le ilgisi yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olaya tarafsızmış gibi yaklaşıp, için için Fenerbahçe'nin bakın koyu da yazayım, şahısların değil Fenerbahçe'nin ceza alması için bekleyen, belki bunun için dua edenleri gördükçe elbette FENERBAHÇE'mizi savunacağız. Ha buna savunma denirse, ben savunma yapanı görmedim, bunları yapmadık diyeni görmedim, sadece sürecin başından beri bekleyelim diyenleri gördüm.

Savcı eğer bu kadar kapsamlı çalışmış ve bunu ödüllendirmek istiyorsa, bu kadar dinlemiş, izlemişse suç üstü yapacaktı. Nasılsa 1 maçta yaptığını düşünüyorsun, elinde kendince kanıt toplamışsın, yap suç üstü, işte o zaman bu kadar uzamasın olay, hemen kesilsin cezalar. Ama yok, biz bunlara kafa yormayız, yalandan yazarız süreçte aslında yanlışlar da gariplikler de var ama düşsün Fenerbahçe kesin suçlu diye.

Aziz Yıldırım'ı taraftar bırakacak, Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacak sanıyorlardı, eğer olay öyle olsaydı bence bu kadar da uzamayacaktı iş. Ama camia kenetlendi, başkanını yalnız bırakmadı, başkanına inandı.

Aratıp bulabilirsiniz, Aziz Yıldırım adil yargılama sonucunda suçlu bulunursa, Fenerbahçe cezalandırılırsa, Aziz Yıldırım'a mahkemenin vereceği cezanın çok ağırını taraftar verir, bu suçun sorumlularının hepsine cezayı keser. Küme de düşsek aşkımız devam eder ama bunları yapanlar artık rahat edemezler.

Aksi olursa, yine arattığımda bulunur, şu anda öyle bir durum olmamasına rağmen, Aziz Yıldırım yasası değişikliği (hani Aziz Yıldırım için çıkıyordu değişiklik, hani nerede Aziz Yıldırım?), Aziz Yıldırım talimat değişikliği ki değişikliğin yapılmamasını istediğini avukatı defalarca söyledi, bazı kesimler tarafından önümüze sunulup sunulup duruyor. Eğer aklanırlarsa, bu sefer de yine yaptı Aziz Yıldırım yapacağını, bir şekilde çıktı diyecekler, şikeci Fenerbahçe diyecekler, bundan da yüzde 100 eminim, kimse çıkıp da özür falan dilemeyecek. Neden eminim, daha şimdiden bu tarz konuşuluyor çünkü.

Böyle bir ortamda zaten sağlıklı yorum yapılmaz, insanın sinirlerini germek çok kolay, sonra da aslında yanlışlar var, şöyle böyle deyip de sonunda lafı sokmak kolay olanı ve bundan keyif alanlar olduğu müddetçe de bu tartışmalar bitmez, sonra seninki mi büyük, benimki mi diye çocukça şeylere döner.

Soruşturmayı çok daha netleştirecek şeylerle alakalı fikir yürüttüğümüzde, neden böyle olmamış dediğimizde nedense sorularımız cevapsız kalıyor sonra bir gelişme olduğunda ya da Fenerbahçe kötülenecek olduğunda mesajlar artıyor. Bunu artık garipsemediğimi söylemiştim.

Fenerbahçe camiası büyük bir camiadır, öyle kolay kolay yıkılmaz, birileri çok iyi dönemdeyiz derken en kötü dönemimizde sadece 2 puanlık fark onları rahatsız ediyor olabilir, hadi biz gerginiz onlar da bu nedenle gergin olabilir. Camiaya, taraftara bu dönemde takımına sahip çıktığı için, sahada oynayan oyunculara da formasına, armasına sahip çıktığı için sonsuz teşekkürler. Tarih, bu kara günlerde takımına daha çok sahip çıkan, iç çekişmeleri bırakıp kenetlenen bu camiayı da unutmayacaktır. Kişilerin önemli olmadığını, sadece ve sadece Fenerbahçe için birleşildiğini, çıkacak sonuç ne olursa olsun taraftarın takımına olan sadece takımına, Fenerbahçe'ye olan bağlılığının daha da artacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Kişiler gelip geçiçidir, baki olan Fenerbahçe sevdasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Olaya tarafsızmış gibi yaklaşıp, için için Fenerbahçe'nin bakın koyu da yazayım, şahısların değil Fenerbahçe'nin ceza alması için bekleyen, belki bunun için dua edenleri gördükçe elbette FENERBAHÇE'mizi savunacağız. Ha buna savunma denirse, ben savunma yapanı görmedim, bunları yapmadık diyeni görmedim, sadece sürecin başından beri bekleyelim diyenleri gördüm.
    Bizzat senin savunma yaptığın, bunları yapmadık dediğin mesajları koyarsam forumu bırakacakmısın. Arama motoru bende de var. O yüzden genel anlamda yazdıklarını düzeltmen gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Elimde kanıt yok ki, neden yapmadık derim, tek kanıt olan geçen sene sahada ter döken futbolcuları izlediğimden. Şampiyonluk gelirken nasıl kenetlendiklerinden, nasıl mücadele ettiklerinden. Gaziantep maçında uzama dakikalarında gol geldiğinde yaşadığım sevinçten, Güiza'nın golünde havalara zıplamamdan.

Tabi bir de tutarsızlıklar var, saptırmalar var. Mesela burada bir fotoğraf çıkmıştı, şimdi iddianamede AKP'linin adı geçmiyor, orada vardı, savcı ne yaptı burada, insiyatif mi kullandı?

Bunu yapmamıştır demek ayrı, bu yalandır demek ayrı. Fenerbahçe ŞL'ye gönderilmez, TS ve BJK gönderilir, ben burada çıkar TFF'nin yaptığı Fenerbahçe'yi bitirmektir derim, hani Cornu yalan söylüyordu, aklıma geldi bak, ne oldu o işin sonu, hop gündem değişti unutuldu. Şimdi Fenerbahçe sitesindeki son açıklamayı ekleyeceğim, umarım okursunuz da, bazı kesimlerin Fenerbahçe üzerine kasıtlı geldiği gerçeğini siz de görürsünüz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Spor; dünya üzerinde evrensel-bütünleştirici bir değer olarak tanımlanmakla birlikte, statü ve konum ayrımı gözetmeksizin toplumun her kesimini birbirine bağlayan; insanların sosyalleşmesini sağlayan değerler bütünüdür.

Spor kulüplerine toplumun her kesiminden insanlar üye, taraftar olurlar ve spor kulüplerinin etkinliklerine katılırlar. Kazanılan ulusal ve uluslararası başarılardan sonra devletin her erkanından kulüplere, başkanlara, yöneticilere tebrik mektupları gelir, bu başarılarla yine kimlik-statü fark etmeksizin ülkenin her bireyi gurur duyar.

Spor kulüpleri, sadece spor müsabakaları düzenleyen ya da bunlara katılan oluşumlar değildirler. Kulüpler; çeşitli etkinlik ve davetler ile üyelerini ve taraftarlarını dönem dönem bir araya getirirler.

Söz konusu davetler, kimi zaman devletin üst yönetimini, yargı mensuplarını, taraftar derneklerini; kimi zaman ise herhangi bir kurumun çalışanlarını bir araya getirir. Aynı renklere gönül veren ya da spor sevdalısı olan kişilerin bir araya geldikleri bu etkinlikler, tüm spor kulüpleri tarafından sık sık düzenlenir.

Zaman zaman da devletin çeşitli kademelerindeki yönetici ve kurumların ya da özel kuruluşların verdikleri çeşitli davetlere, kulüp başkanları, yöneticileri ve idarecileri katılırlar.

Benzer şekilde; Kulübümüzün, 2 Mart 2011 tarihinde yargıtay ve danıştay üyelerine verdiği bir yemek davetini Star Gazetesi’nin haberinde olduğu gibi "Yargıda Şike Girişimi" olarak adlandırmak ve bunu bu şekilde haberleştirmek son derece yanlış ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir girişimdir.

Kulübümüz tarafından, Ankara’da sporcularımızın kamp yaptığı, üyelerimizin de hizmetinde olan tesislerimizde, 103 üst düzey yargı mensubuna verilen bir yemek davetini, bu şekilde adlandırmak hem Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu durumundaki Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hem de söz konusu davete katılan 103 yargı mensubuna yönelik ağır bir hakaret ve iftira niteliğindedir.

Daha önce de; gerek kulübümüz gerekse diğer spor kulüpleri tarafından defalarca yapılan bu ve benzeri davetlerden birinin, bu şekilde yorumlanması kabul edilemez.

Basının; önlerine gelen bilgi ve iddiaları önce akıl ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirmeleri ve gazeteciliğin asli kurallarından biri olan ’Taraflara söz hakkı verme ilkesi’ne bağlı olarak Kulübümüze de başvurup konuyla ile ilgili bilgi almaları gerektiğini, önemle hatırlatmak isteriz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mesajları kalıcı olarak silmeye gittin zar İşin espiri tarafı Serkan yanlış anlamanı istemem. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok zaten.

Benim ne demek istediğimi çok iyi anladığını biliyorum. Aramızda tek fark var.

Ben haklı bulduğum yönleri söyleyebiliyorum. Senin veya senin gibi yaklaşanların literatüründe haklısın demek olmadığı için benim haklı bulduğum yönleri de farklı yerlere çekiyorsun.

Fenerbahçe'nin düşmesine gelince mahkeme kararı verirse elbet düşecek. Alıp baş tacı yapacak değilim. Aynen kendi takımımda olduğu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ha bu arada forumu bırakmamı istiyorsan söyle kardeş, seni kırmam bilirsin.

Mesaj Yetkileri