Olaya tarafsızmış gibi yaklaşıp, için için Fenerbahçe'nin bakın koyu da yazayım, şahısların değil Fenerbahçe'nin ceza alması için bekleyen, belki bunun için dua edenleri gördükçe elbette FENERBAHÇE'mizi savunacağız. Ha buna savunma denirse, ben savunma yapanı görmedim, bunları yapmadık diyeni görmedim, sadece sürecin başından beri bekleyelim diyenleri gördüm.

Savcı eğer bu kadar kapsamlı çalışmış ve bunu ödüllendirmek istiyorsa, bu kadar dinlemiş, izlemişse suç üstü yapacaktı. Nasılsa 1 maçta yaptığını düşünüyorsun, elinde kendince kanıt toplamışsın, yap suç üstü, işte o zaman bu kadar uzamasın olay, hemen kesilsin cezalar. Ama yok, biz bunlara kafa yormayız, yalandan yazarız süreçte aslında yanlışlar da gariplikler de var ama düşsün Fenerbahçe kesin suçlu diye.

Aziz Yıldırım'ı taraftar bırakacak, Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacak sanıyorlardı, eğer olay öyle olsaydı bence bu kadar da uzamayacaktı iş. Ama camia kenetlendi, başkanını yalnız bırakmadı, başkanına inandı.

Aratıp bulabilirsiniz, Aziz Yıldırım adil yargılama sonucunda suçlu bulunursa, Fenerbahçe cezalandırılırsa, Aziz Yıldırım'a mahkemenin vereceği cezanın çok ağırını taraftar verir, bu suçun sorumlularının hepsine cezayı keser. Küme de düşsek aşkımız devam eder ama bunları yapanlar artık rahat edemezler.

Aksi olursa, yine arattığımda bulunur, şu anda öyle bir durum olmamasına rağmen, Aziz Yıldırım yasası değişikliği (hani Aziz Yıldırım için çıkıyordu değişiklik, hani nerede Aziz Yıldırım?), Aziz Yıldırım talimat değişikliği ki değişikliğin yapılmamasını istediğini avukatı defalarca söyledi, bazı kesimler tarafından önümüze sunulup sunulup duruyor. Eğer aklanırlarsa, bu sefer de yine yaptı Aziz Yıldırım yapacağını, bir şekilde çıktı diyecekler, şikeci Fenerbahçe diyecekler, bundan da yüzde 100 eminim, kimse çıkıp da özür falan dilemeyecek. Neden eminim, daha şimdiden bu tarz konuşuluyor çünkü.

Böyle bir ortamda zaten sağlıklı yorum yapılmaz, insanın sinirlerini germek çok kolay, sonra da aslında yanlışlar var, şöyle böyle deyip de sonunda lafı sokmak kolay olanı ve bundan keyif alanlar olduğu müddetçe de bu tartışmalar bitmez, sonra seninki mi büyük, benimki mi diye çocukça şeylere döner.

Soruşturmayı çok daha netleştirecek şeylerle alakalı fikir yürüttüğümüzde, neden böyle olmamış dediğimizde nedense sorularımız cevapsız kalıyor sonra bir gelişme olduğunda ya da Fenerbahçe kötülenecek olduğunda mesajlar artıyor. Bunu artık garipsemediğimi söylemiştim.

Fenerbahçe camiası büyük bir camiadır, öyle kolay kolay yıkılmaz, birileri çok iyi dönemdeyiz derken en kötü dönemimizde sadece 2 puanlık fark onları rahatsız ediyor olabilir, hadi biz gerginiz onlar da bu nedenle gergin olabilir. Camiaya, taraftara bu dönemde takımına sahip çıktığı için, sahada oynayan oyunculara da formasına, armasına sahip çıktığı için sonsuz teşekkürler. Tarih, bu kara günlerde takımına daha çok sahip çıkan, iç çekişmeleri bırakıp kenetlenen bu camiayı da unutmayacaktır. Kişilerin önemli olmadığını, sadece ve sadece Fenerbahçe için birleşildiğini, çıkacak sonuç ne olursa olsun taraftarın takımına olan sadece takımına, Fenerbahçe'ye olan bağlılığının daha da artacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Kişiler gelip geçiçidir, baki olan Fenerbahçe sevdasıdır.