1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Mesajları kalıcı olarak silmeye gittin zar İşin espiri tarafı Serkan. Uzun uzadıya yazmaya gerek yok zaten.

Benim ne demek istediğimi çok iyi anladığını biliyorum. Aramızda tek fark var.

Ben haklı bulduğum yönleri söyleyebiliyorum. Senin veya senin gibi yaklaşanların literatüründe haklısın demek olmadığı için benim haklı bulduğum yönleri de farklı yerlere çekiyorsun.

Fenerbahçe'nin düşmesine gelince mahkeme kararı verirse elbet düşecek. Alıp baş tacı yapacak değilim. Aynen kendi takımımda olduğu gibi.
    Düştüğünde alıp biz de baş tacı yapmayacağız bu durumlara bizi düşürenler. Ben sana haklısın dersem, inançlarımdan vazgeçmiş olurum, ve ben aklanacağımıza inanıyorum. Bak ne diyorum, inanıyorum diyorum, kimileri gibi kesin Fenerbahçe suçludur diye kesinlik katmıyorum.

Bahsedilen iddialarla alakalı, tutarsızlık varsa konuşuyorum, yani herkesin görebileceği şeyler varsa konuşuyorum yoksa da yorum yapmıyorum çünkü savunma tarafı da önemli benim için. Tutarsızlıklar, tek yanlı yaklaşımlar miğdemi bulandırıyor ve bunu genele vurduğumda inandırıcılığını zayıflatıyor iddianamenin bende. Ha demiştim, savunmalar başlar, savunmayı biz yapmadık bu yalan deyip, bunun içini doldurmadan yaparlarsa zaten neyin ne olduğu belli olur, ben de ona göre, iddiaları ve savunmayı değerlendirip yorumumu yaparım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ha bu arada forumu bırakmamı istiyorsan söyle kardeş, seni kırmam bilirsin.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Düştüğünde alıp biz de baş tacı yapmayacağız bu durumlara bizi düşürenler. Ben sana haklısın dersem, inançlarımdan vazgeçmiş olurum, ve ben aklanacağımıza inanıyorum. Bak ne diyorum, inanıyorum diyorum, kimileri gibi kesin Fenerbahçe suçludur diye kesinlik katmıyorum.
    Bu soruşturma başladığından beri herkes birşeylerden vazgeçerek iddiasını belirtiyor. Şike çıkarsa görevi bırakırım diyen Aykut Kocaman var. En ufak şüphe çıkarsa istifa ederim diyen Göksel Gümüşdağ var. Yasa referanduma gitsin eğer %70 altında evet çıkarsa bu camiayı bırakırım diyen Erman Toroğlu var. Bende ona uygun olsun diye ortaya onu attım. Yoksa sensiz bir forumu sevmediğimi bilirsin.

Savunmayı dinlemeden karar verilmez lafına aşırı kitlendiğini düşünüyorum. Otobüslerde ön kapıdan bininiz, arka kapıdan ininiz der ya. Ön kapının basamağındasın ve otobüs acayip kalabalık. Bir adım atıp aşağı inmek yerine kalabalığı arasından zar zor arka kapıya gitmek gibi bir kitlenme. Sana kardeş bir adım atsan inecektin niye kalabalığı yarıyorsun dediklerinde "ön kapıdan binin, arka kapıdan inin" yazıyor diyerek haklı tarafı görmezden gelmen gibi bir kitlenme.

İbrahim Akın'ın bizzat kendi sesiyle kendisine şike teklif edildiğini ve aldığı paranın helallik durumu sorduğu bir ses kaydı var. Sonra parayı teklif edenleri arayarak kabul ettiğini belirtmesi var. Sonra bir ara paranın birimini değiştirmek için araması var. Sonra parayı aldığına dair fotoğraf var ama parayı görmüyoruz. Kendisi sonradan para aldığını itiraf ediyor. Tutanaklarda var.

Her şey bu kadar net iken bu gerçekliği görmek yerine bazı kriterlere körü körüne bağlanmayı eleştiriyorum. Bırak mahkeme sürecini İbrahim Akın'a ahirete kadar savunma hakkı versem bana anlatamaz. Sen bu kadar açık olan şeyi görmüyorum diyorsan ve hala savunma yaparsa kurtulabilir ihtimali veriyorsan ben seni yanlış tanımışım. Yanlış tanımışım derken Serkan görünen köye kılavuz istemeyen birisidir.

Mesaj Yetkileri