Ligin 15. haftasında Bursaspor a fark atıyoruz.
Ligin 15. haftasında Bursaspor a fark atıyoruz.
Tarihi Galibiyet
Trabzon maçının sinirinin Bursa ya çıkardık. Vela 3 golle maçın adamı oldu Wilfried de 2 gol 1 asistle katkı sağladı
Transferler önerisi olan varsa yazabilir mi ???
Carlos Fierro
7.500.000 € ya kadromuza kattık..
Ömer Toprak
5.000.000 € ya transfer gerçekleşti. Servet Çetin in gitme ihtimaline karşılık aldım..
Transfer Önerileriniz Bekliyorum
Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Maçı
Servet çok önemli bir 3 puan kazandırdı.
A Grubundan Arsenal'in önünde birinci olarak çıktık...
inşallah kuradan kolay rakip gelir![]()
STSL 16. HAFTA
2-0 öne geçtiğimiz maçta resmen galibiyeti hediye ettik... Ligdeki 2. yenilgimiz biraz toparlanmamız lazım..
Cristian Rodriguz Pozisyonun devamını gole çevirdi ama gol geçerli sayılmadı.
Rodriguez ofsaytta yakalanmasaydı sahadan 1 puanla ayrılmış olacaktık..
Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Korktuğum Başıma Geldi Real Madrid le Eşleştik
Devre Arasında Baros ve Elmander'i satıcam Carlos Fierro yu aldım yeterli olur mu bilmiyorum?
Birde Kanat oyuncusu almam gerekli.. Bitiriciliği , Pas Yeteneği ve Takım Oyunu iyi olmalı...
STSL 17. HAFTA
Ligin ilk yarısını 3 puanla tamamladık , moraller yerine geldi...
İlk Yarıyı Trabzonspor'un Arkasından 2. Tamamladık.
Geçen yıl Wilfried ve Elmander 26 şar gol atarak gol kralı olmuşlardı. Vela şimdiden 27 gol attı
Last edited by yigit32 : 24.Aralık.2011 at 19:43
Hazırlık Maçı
Lige verilen 14 günlük arada bir maç yapmak istedim.. Ligde 18. haftada Fenerbahçe ile karşılaşacağımız için güçlü bir takımla maç yapmak istedim.
Wilfried Türkiye'de Yılın Futbolcusu Seçildi
Wilfried
Wilfried Afrika'da En İyi Forvet ve En İyi 2. Genç Futbolcu Seçildi!!
Fedorico Domenichioni
Kim Lund
Gidenler
Transferde ilk hatamı yaptım. Geçen sezon sonunda 3.8 milyon € luk bir teklif gelmişti Şampiyonlar Liginde ihtiyacıma yarar diye satmamıştım ama kontrat bitimine yaklaşınca Al-İttihad kaptı
Bonservis bedeli ödemeden aldığım oyuncuyu 3.200.000 € peşin paraya Middlesbrough a sattım
gencler iyiolmuş gelecege yatırım yapmak lazım tabiextra kazançda oh miss gibi kebap
diycek miktarda
![]()
525.000 € kiralama ücretiyle West Brom a yolladık...
18. Hafta
GALATASARAY-Fenerbahçe
![]()
STLS 18. HAFTA
Ezeli rakibimizi bu sezonda dize getirdik.. Wilfried ve Vela yine süper bir performans ortaya koydular. Üstün taraf Fenerbahçe olmasına rağmen skorda üstünlüğü biz kurduk ve sahadan 3 puanla ayrıldık..
Trabzonspor Konyaspor deplasmanında 1-0 yenildi liderliği ele geçirmiş olduk
fb maçı süper geçmiş![]()
MEHMET EKİCİ
Kadromuza bir Türk daha kattık. 12.500.000 € bonservis bedeliyle transferi tamamladık. 2.500.000 € su peşin geri kalan 10.000.000 € 48 ay taksitli olarak Werder Bremen le anlaşma sağladık..