1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: [12.0.0] Serdar Kesimal

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Bana göre Serdar bir stopere göre oldukça güçsüz bir oyuncu. Boyu gayet iyi fakat ayakta kalamıyor ikili mücadelelerde. Ayrıca tekniği çok abartılı olmuş yine. Sanırım Fenerbahçe araştırmacısı teknik özelliklere bol keseden vermiş Caner Erkin'de de görüldüğü üzere.
    Sen ya Serdar'ı hiç izlemedin ya da iyi takip etmedin, Bu ligde geriden oyunu kurabilecek ender stoperlerden biri. Koca Diego Lugano bile onun yaptığını yapamıyordu. Bu özelliklerinden dolayı daha 20 yaşında Kayserispor'dayken Milli Takıma çağırılıp 11 oyuncusu oldu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sen ya Serdar'ı hiç izlemedin ya da iyi takip etmedin, Bu ligde geriden oyunu kurabilecek ender stoperlerden biri. Koca Diego Lugano bile onun yaptığını yapamıyordu. Bu özelliklerinden dolayı daha 20 yaşında Kayserispor'dayken Milli Takıma çağırılıp 11 oyuncusu oldu.
    Serdar Kesimal A Milli takıma 2010 senesinde yani 21 yaşında çağrılmış ve bir hazırlık maçında Milli olmuştur. Ayrıca ilk 11 oyuncusu olması mükemmel performansından değil eldeki stoperlerin niteliksiz veya sakat oluşundandır. Son olarak Koca Lugano demişsin ama Lugano o kadarda teknik bir oyuncu değildi. Defanstan mükemmel oyun kurduğu hiç göremedik henüz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Serdar Kesimal A Milli takıma 2010 senesinde yani 21 yaşında çağrılmış ve bir hazırlık maçında Milli olmuştur. Ayrıca ilk 11 oyuncusu olması mükemmel performansından değil eldeki stoperlerin niteliksiz veya sakat oluşundandır. Son olarak Koca Lugano demişsin ama Lugano o kadarda teknik bir oyuncu değildi. Defanstan mükemmel oyun kurduğu hiç göremedik henüz.
    Tamam işte aynı yola çıkıyoruz, arkadaş Serdar teknik değil diyor, ben geriden oyunu iyi kuruyor Lugano'da bile o yoktu diyorum. Kayserispor'da mükemmel bir performans sergilemediği kesin ama mevcut kapasitesi seçilenlerin önünde olduğu için seçildiğini de unutmamak lazım. Milli takım maçından sonra sakatlanmasaydı kalan maçların hepsinde oynayacağı bir gerçekti. Neyse mevzumuz bunlar değil, herkesin kendi fikridir ama ben Serdar'ın tekniği zayıf bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri