Sayın Nannar ne zamandır size yazmak istiyorum.. ama yazmaktan çok takip etmek daha zevkli..
sizden bir ricam olacak.. düşük takımlara taktik ayarlarken hangi kriterlere göre hareket ettiğinizi resimler üzerindenşeklinde anlatabilirmisiniz? eminim bu şekilde olursa daha yararlı olur diye düşünüyorum.. tabiki zamanınız ve imkanınız el verirse... aslında bu isteği özelden yapmak istemiştim ama böylesi galiba daha doğru..
mesela maltadaki takımınızı örnek olarak verebiilirsiniz.. adamın özellikleri ile mantalitesini pas şeklini.. presini, koşu yapmasını vb...
sizin Dinarspor ile olan kariyerinizi bir nefeste okumuştum.. belkide oradaki tek eksik elinizdeki oyunculara göre nasıl taktik yaptığınızın anlatılmaması ve ss lerinin olmayışıydı...
yada büyük takımlara karşı oynarken real, mnui barca gibi.. nasıl taktik uygulanacağı hk.. (ara ara bahsettiğiniz yerler var gerçi..)
umarım çok şey istmemişimdiir... olaki böyle bir şey yapmayı düşünürseniz.. bence noktayı koymuş olursunuz..
saygılarımla..
sevgili nannar hocam.
bi sorum olacak. 4-1-2-2-1 oynuyorum (barca taktiği) ortasahada yann m'vila, hamsik yada ramsey, asamoah yada arturo vidal oynatıyorum. yann m'vila DMC anchorman defansif, asamoah yada vidal box2box, hamsik yada ramsey advenced playmaker support oynuyor. box2box kimi oynatsam daha çok asist yada gol üretiyor. advenced playmaker rolü ile ortasaha göbekte verim alamıyorum. solda willian, sağda hulk yada wilshare oynuyor. inside forward atack (cut inside özelliği ile oynyorlar) forvet agüero (poacher)
bu arada MC oynayan 2 arkadaşın topsuz ileri koşuları maximum. ve wide play: move into channels.
sorum şu. ortasaha 3lüsünden en çok verimi bu sistemle nasıl alabilirim? hangi rolleri vererek. oyuncuların hücumda yada savunmada üstüste binmelerini istemiyorum. ligte kritik bi dönemeçteyim ve deneme yanılma şansım sezon sonuna kadar yok malesef.
bu arada atack, kısa pas, press, adam markajı oynuyoruz. genişlik biraz fazla, tempo biraz çabuk, defans biraz önde. 3ü aynı hizada. çok gol atayım, az gol yiyeyim derdim yok. takımım çok iyi gidiyor. dengeli bir ortasaha ile birlikte hamsik ve ramsey den skora daha çok katkı sağlamayı hedefliyorum.
şimdiden teşekkür ederim.