Özgür ile Alper transferlerini tamamlayıp.
Gençlerbirliğinden Aykut, Antep'ten Cenk'i de alsak ne kral olurdu (:
Bir de kaliteli yabancı forvet, tadından yenmezdi
Özgür ile Alper transferlerini tamamlayıp.
Gençlerbirliğinden Aykut, Antep'ten Cenk'i de alsak ne kral olurdu (:
Bir de kaliteli yabancı forvet, tadından yenmezdi
...
Alper gibi ligimzde çok konuşulan bi genç oyuncunun kariyerinin en kritik yerinde şu belirsiz haldeki Fenerbahçemize sezon sonunu bile beklemeden gelecek olması ilginç ve de çok güzel. Zaten herkes futbolcular gibi futbolla uğraşsa, aşağıdan en tepeye kadar herkes sporun içinden gelmiş olsa, nenemin de bıyıkları olsa falan filan neyse işte .))
Alper gerçekten benim de beğendiğim bir isim. Umarım Özer gibi olmaz devamı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Alper Potuk mükemmel transfer ama Borges yerine Cenk Tosun'u alsak daha iyi
NTVSPOR'da flan hiç bir detay göremedim bu Alper Potuk ile ilgili. TV'den izlemedim hiç ama web sitesinde hiç yazmıyor. Kesin gerçekleşti mi bu transfer?
FM Gazetesi
Yüzde yüz değil ama yüzde 90 civarı. Halil Ünal yarın tüm tekliflere göre karar vereceğiz demiş.
eto'o bitmiş.
Beşiktaş'ın almasını istiyordum Alper'i. Çok kötü oldu bu. Fener çok iyi iş yaptı Alper'i alarak. Umarım oynatırlar da yazık olmaz.
FM Gazetesi
Alper iyi transfer oldu Fenerbahçe için. En azından artık Cristian ya da Selçuk'a bağımlı kalmazlar. Sabah TRT radyonun dediğine göre 3 milyon € + bilica + 2 kiralık genç olarak anlaşılmış...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Valla ben TRT'nin yalancısıyım. Alper'in gelmesinden ziyade Bilica'nın gitmesi çok hayırlı olmuş...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sporx araştırması:''Eskişehirspor'un 10 milyon euro bonservis istediği Alper Potuk 57 maçlık kariyerinde sadece 1 gol atip,3 asist yaptı''
Alper'den istatistiksel katkı istemiyorum onu başkası yapar, o oynasın gelişsin takıma faydası çok iyi olacaktır ondan şüphem yok.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
hersey istatistik demek degil avrupanin büyük takimlarinda skora katkisi az olan fakat yillarca takimin vazgecilmezi olan o kadar cok oyuncu olduki![]()
Alper ve özgür hayırlı olsun birde forvet aldıkmı bu takım daha iyi oynar
volkan
gg serdar yobo ziegler
alper emre
mehmet alex stoch
lisandro (gignac)
Gönül bunu ister Kesinlikle çok iyi bir forvet alıcaz aykut kocamanın açıklamalarından onu anladım
Forvete Cenk Tosun'u almak gibi bi hata yapmayalımda geçen seneden çok uzak bu sene Cenk ben gene Fransa'dan birilerini bekliyorum yada çok konuşulan Borges olabilir ama gönlüm bi ara konuşulan Sow'u isterdi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
1 taşla 2 kuş hem Alper geldi hemde Bilica gitmiş.![]()
Alper kesinleşti. Hayırlı olsun.
eto'o bitmiş.
5 milyon euro'ya bitmiş.
herhalde + futbolcu olmayacak.
(/s)
Fenerbahçe.org da görelim bakalım..
chemedya Ahmet Ercanlar
Alper Potuk Fenerbahce'nin 4 milyon ve 2 futbolcu teklifini 5 milyon Euro'ya cikartmasiyla Fenerbahceli oldu.
chemedya Ahmet Ercanlar
Fenerbahce Alper'e karsilik Eskisehirspor'a futbolcu vermeyecek
(/s)
Neden hata olsun Cenk ?
26-27-28 yaşındaki adam değil bu, 91 doğumlu daha 20 yaşında
2 sezon önce Eintracht Frankfurt II takımında 18 maçta 12 gol, geçen sezon Gaziantep'te 14 maçta 10 gol attı. Geçen sezon sonunda almaya kalksak 6-7 milyon €'dan aşağı satılmazdı. Her futbolcu kötü dönem geçirir, hem Cenk'te bir düşüklük var hem Antep'te, karşılıklı yani. Bizde de Semih berbattan öte, hemen gönderelim mi yani (:
32 yaşına girecek Borges geleceğine Cenk'i tercih ederim ben.
Bana göre 5 transfere ihtiyacımız var.
Stoper: ?
Sol Bek: Özgür Çek
Ortasaha Göbek: Alper Potuk
Forvet: ?
Forvet: ?
(Eğer alınacak Forvetlerden biri Cenk veya onun gibi genç ve yetenekli bir Türk oyuncu olursa limit 2, yoksa 2 yabancı forvet abes kaçar)
...
Hayırlı Olsun.Güzel transfer.
Ligtv, Ntvspor ve birçok Fenerbahçe muhabiri Alper transferini kesin olarak duyurdu. Orta sahaya alınabilecek yerli düşünüyorum; aklıma sadece Hamit ve Alper geliyor. Hamit'in de artık 30'una dayandığını ve Türkiye'de oynamak için yüksek maaş isteyeceğini hesaba katarsak Alper en doğru isimdi.
Oyuncunun bonservis bedeli olan 5 m € bana göre abartı değil. Mehmet Topuz'u aldığımızda pahalı denildi. Şuan kim diyebilir ki Topuz parasını haketmedi ? Topuz olmadığında ortasaha direnci nerdeyse yarı yarıya düşüyor. Emenike'ye pahalı denildi. Adamı hiç oynatmadan aldığımız paranın daha üstüne sattık. Ek olarak avukatının açıklamasına göre 2 İngiliz kulübünden teklif almış. Şimdi de Alper için pahalı diyenler çıkabilir ama ben hiç katılmıyorum. Yerli piyasasının durumu budur.
Alper hayırlı olsun. İyice bunalan taraftara bu tip transferler ayrı bir moral verecek. 7 ve 11 numara gibi güzel numaralar boş. Her ne kadar mevkisine pek uymasa da belki Alper'e verilebilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sanırım eskişehir yönetimi takasta kullanılacak ismin Bilica olduğunu duyunca futbolcu yerine daha fazala para istedi![]()
Fenerbahçe bu süreçten geçerken bence bu kadar ne olacağı belli olmayan bir oyuncuya 5 milyon euro vermemeliydi.
Alper beğendiğim bir isim ancak F.Bahçe'de direkt oynayacak bir oyuncu değil.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Böyle acele kararlar ile genç oyuncuları alıyor büyük takımlar ardından adamı oynatmıyorlar,oyuncununda kariyeri elden gidiyor.
Klübünde maddi açıdan zarara uğruyor,11'de oynatabileceğimiz bir adam değil sürekli ancak bu sık maratonda iyi olabilir,çok para verilmiş ne olursa olsun o kadar etmez.Umarım iyi oynar ve sürekli oynayarak bizi yanıltır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!