Sayfa 540 / 896 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
16,171 ile 16,200 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özgür ile Alper transferlerini tamamlayıp.
    Gençlerbirliğinden Aykut, Antep'ten Cenk'i de alsak ne kral olurdu (:
    Bir de kaliteli yabancı forvet, tadından yenmezdi
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    fenerbahçe özgür'ü, özgür fenerbahçe'yi istiyor. araya girenlere veya girecek olanlara pek birşey düşmeyecek. şu anda tek sorun, a.gücü'nden ayrılan futbolculara koyulan transfer yasağı sanırım.
    Öyle bir yasak yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Alper gibi ligimzde çok konuşulan bi genç oyuncunun kariyerinin en kritik yerinde şu belirsiz haldeki Fenerbahçemize sezon sonunu bile beklemeden gelecek olması ilginç ve de çok güzel. Zaten herkes futbolcular gibi futbolla uğraşsa, aşağıdan en tepeye kadar herkes sporun içinden gelmiş olsa, nenemin de bıyıkları olsa falan filan neyse işte .))

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alper gerçekten benim de beğendiğim bir isim. Umarım Özer gibi olmaz devamı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Alper Potuk mükemmel transfer ama Borges yerine Cenk Tosun'u alsak daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTVSPOR'da flan hiç bir detay göremedim bu Alper Potuk ile ilgili. TV'den izlemedim hiç ama web sitesinde hiç yazmıyor. Kesin gerçekleşti mi bu transfer?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yüzde yüz değil ama yüzde 90 civarı. Halil Ünal yarın tüm tekliflere göre karar vereceğiz demiş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın almasını istiyordum Alper'i. Çok kötü oldu bu. Fener çok iyi iş yaptı Alper'i alarak. Umarım oynatırlar da yazık olmaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alper iyi transfer oldu Fenerbahçe için. En azından artık Cristian ya da Selçuk'a bağımlı kalmazlar. Sabah TRT radyonun dediğine göre 3 milyon € + bilica + 2 kiralık genç olarak anlaşılmış...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Alper iyi transfer oldu Fenerbahçe için. En azından artık Cristian ya da Selçuk'a bağımlı kalmazlar. Sabah TRT radyonun dediğine göre 3 milyon € + bilica + 2 kiralık genç olarak anlaşılmış...
    Kurtuluyor muyuz Bilica'dan. Erken yılbaşı kutlayacağım sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla ben TRT'nin yalancısıyım. Alper'in gelmesinden ziyade Bilica'nın gitmesi çok hayırlı olmuş...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sporx araştırması:''Eskişehirspor'un 10 milyon euro bonservis istediği Alper Potuk 57 maçlık kariyerinde sadece 1 gol atip,3 asist yaptı''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sporx araştırması:''Eskişehirspor'un 10 milyon euro bonservis istediği Alper Potuk 57 maçlık kariyerinde sadece 1 gol atip,3 asist yaptı''
    Evet 2-3 hafta önce paylaştı bu haberi sporx. Fakat genç bir oyuncu ve Fenerbahçe'de skora katkısı olacağını düşünüyorum.

Olmasa bile Topuz örneği var. Adam gol atmıyor hiç fakat o olmadığı zaman çok sıkıntı yaşıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alper'den istatistiksel katkı istemiyorum onu başkası yapar, o oynasın gelişsin takıma faydası çok iyi olacaktır ondan şüphem yok.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hersey istatistik demek degil avrupanin büyük takimlarinda skora katkisi az olan fakat yillarca takimin vazgecilmezi olan o kadar cok oyuncu olduki

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Alper ve özgür hayırlı olsun birde forvet aldıkmı bu takım daha iyi oynar

volkan

gg serdar yobo ziegler

alper emre

mehmet alex stoch

lisandro (gignac)

Gönül bunu ister Kesinlikle çok iyi bir forvet alıcaz aykut kocamanın açıklamalarından onu anladım

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Forvete Cenk Tosun'u almak gibi bi hata yapmayalımda geçen seneden çok uzak bu sene Cenk ben gene Fransa'dan birilerini bekliyorum yada çok konuşulan Borges olabilir ama gönlüm bi ara konuşulan Sow'u isterdi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

1 taşla 2 kuş hem Alper geldi hemde Bilica gitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alper kesinleşti. Hayırlı olsun.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

5 milyon euro'ya bitmiş.

herhalde + futbolcu olmayacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fenerbahçe.org da görelim bakalım..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

chemedya Ahmet Ercanlar
    Alper Potuk Fenerbahce'nin 4 milyon ve 2 futbolcu teklifini 5 milyon Euro'ya cikartmasiyla Fenerbahceli oldu.

chemedya Ahmet Ercanlar
    Fenerbahce Alper'e karsilik Eskisehirspor'a futbolcu vermeyecek
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Forvete Cenk Tosun'u almak gibi bi hata yapmayalımda geçen seneden çok uzak bu sene Cenk ben gene Fransa'dan birilerini bekliyorum yada çok konuşulan Borges olabilir ama gönlüm bi ara konuşulan Sow'u isterdi
    Neden hata olsun Cenk ?
    26-27-28 yaşındaki adam değil bu, 91 doğumlu daha 20 yaşında
    2 sezon önce Eintracht Frankfurt II takımında 18 maçta 12 gol, geçen sezon Gaziantep'te 14 maçta 10 gol attı. Geçen sezon sonunda almaya kalksak 6-7 milyon €'dan aşağı satılmazdı. Her futbolcu kötü dönem geçirir, hem Cenk'te bir düşüklük var hem Antep'te, karşılıklı yani. Bizde de Semih berbattan öte, hemen gönderelim mi yani (:
    32 yaşına girecek Borges geleceğine Cenk'i tercih ederim ben.

Bana göre 5 transfere ihtiyacımız var.
    Stoper: ?
    Sol Bek: Özgür Çek
    Ortasaha Göbek: Alper Potuk
    Forvet: ?
    Forvet: ?

(Eğer alınacak Forvetlerden biri Cenk veya onun gibi genç ve yetenekli bir Türk oyuncu olursa limit 2, yoksa 2 yabancı forvet abes kaçar)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hayırlı Olsun.Güzel transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ligtv, Ntvspor ve birçok Fenerbahçe muhabiri Alper transferini kesin olarak duyurdu. Orta sahaya alınabilecek yerli düşünüyorum; aklıma sadece Hamit ve Alper geliyor. Hamit'in de artık 30'una dayandığını ve Türkiye'de oynamak için yüksek maaş isteyeceğini hesaba katarsak Alper en doğru isimdi.

Oyuncunun bonservis bedeli olan 5 m € bana göre abartı değil. Mehmet Topuz'u aldığımızda pahalı denildi. Şuan kim diyebilir ki Topuz parasını haketmedi ? Topuz olmadığında ortasaha direnci nerdeyse yarı yarıya düşüyor. Emenike'ye pahalı denildi. Adamı hiç oynatmadan aldığımız paranın daha üstüne sattık. Ek olarak avukatının açıklamasına göre 2 İngiliz kulübünden teklif almış. Şimdi de Alper için pahalı diyenler çıkabilir ama ben hiç katılmıyorum. Yerli piyasasının durumu budur.

Alper hayırlı olsun. İyice bunalan taraftara bu tip transferler ayrı bir moral verecek. 7 ve 11 numara gibi güzel numaralar boş. Her ne kadar mevkisine pek uymasa da belki Alper'e verilebilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sanırım eskişehir yönetimi takasta kullanılacak ismin Bilica olduğunu duyunca futbolcu yerine daha fazala para istedi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ligtv, Ntvspor ve birçok Fenerbahçe muhabiri Alper transferini kesin olarak duyurdu. Orta sahaya alınabilecek yerli düşünüyorum; aklıma sadece Hamit ve Alper geliyor. Hamit'in de artık 30'una dayandığını ve Türkiye'de oynamak için yüksek maaş isteyeceğini hesaba katarsak Alper en doğru isimdi.

Oyuncunun bonservis bedeli olan 5 m € bana göre abartı değil. Mehmet Topuz'u aldığımızda pahalı denildi. Şuan kim diyebilir ki Topuz parasını haketmedi ? Topuz olmadığında ortasaha direnci nerdeyse yarı yarıya düşüyor. Emenike'ye pahalı denildi. Adamı hiç oynatmadan aldığımız paranın daha üstüne sattık. Ek olarak avukatının açıklamasına göre 2 İngiliz kulübünden teklif almış. Şimdi de Alper için pahalı diyenler çıkabilir ama ben hiç katılmıyorum. Yerli piyasasının durumu budur.

Alper hayırlı olsun. İyice bunalan taraftara bu tip transferler ayrı bir moral verecek. 7 ve 11 numara gibi güzel numaralar boş. Her ne kadar mevkisine pek uymasa da belki Alper'e verilebilir.
    Bedelin Alper gibi bir oyuncu için normal olduğunu düşünüyorum. Milli Takım orta saha alternatiflerin birisi olarak iyi bir transfer olacak.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kanımca yanlış bir bakış açısı.

Önemli olan katkısıdır. Oyuncunun potansiyeli ve verimi gözönüne alındığında 5 Milyon Euro normaldir. Her transferde risk olasılığı her zaman var. Bu mantıkta giderseniz hiçbir zaman transfer yapamazsınız. Alper Potuk gibi potansiyelli bir oyuncu için piyasası da olmasından ötürü bu fiyatların verilmesi normal. Belirli bir yeteneğe sahip olan oyuncuları Anadolu takımları ortalama bir bedelin üzerine satmak isteyeceklerdir. Bunu değiştiremesiniz yabancı sayısını ilk 11de sınırsız yapmadığınız sürece. Altyapılar ciddi oranda gelişse dahi bu böyle olacak, yurt dışından da talipleri olacağı için genç oyuncuları bedelleri çok yetenekli oldukları ihtimali dahilinde bile ettikleri değerlerinin yine üstünde değerlere satılacak. Unutmayalım Arsenal dahi altyapına aldığı genç oyuncuları için 2-3 Milyon Euro verebiliyor. Önemli olan takımda kalabileceği sezonların toplamını düşünerek yatırımın ne kadar verimli olabileceğini hesaplamak. Alper gibi A Milli Takım potansiyelli yetenekli bir genç oyuncunun en az 4-5 takımda olabileceğini düşündüğünüzde 5 Milyon Euro oldukça makul bir transfer bedeli olacaktır.

Aynı şekilde Serdar Kesimal, Mustafa Pektemek, Orhan Şam transferlerindeki bedeller de normaldi.

Galatasaray rotasyonuna güveniyorsa transferi düşünmeyebilir. Lakin rotasyonun iyi olduğuna da inanmıyorum. Alper Potuk gibi bir oyuncu transferi yapıyorsanız oynatmak zorundasınız. Galatasaray rotasyonunda pek oynayabileceğine inanmıyorum Melo ve Selçuk'u keserek. Alper'in alternatifi de olsaydı yine oynayacağını bir takıma gitmek isterdi eminim. Fenerbahçe'de Emre'nin yanında oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaç vardı, Cristian ve Selçuk kanser etti herkesi çünkü.

Bedel ödemek istemiyorsan transfer yapmazsın, sonucunda da hesabı iyi ya da kötü yine sen vereceksin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe bu süreçten geçerken bence bu kadar ne olacağı belli olmayan bir oyuncuya 5 milyon euro vermemeliydi.

Alper beğendiğim bir isim ancak F.Bahçe'de direkt oynayacak bir oyuncu değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fenerbahçe bu süreçten geçerken bence bu kadar ne olacağı belli olmayan bir oyuncuya 5 milyon euro vermemeliydi.

Alper beğendiğim bir isim ancak F.Bahçe'de direkt oynayacak bir oyuncu değil.
    Kesinlikle katılıyorum. Ben şaşırdım Fenerbahçe'nin bu kadar bonservis bedeli ödemesine. Şu içerisinde bulundukları durumda büyük bir cesaret bu parayı vermek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Böyle acele kararlar ile genç oyuncuları alıyor büyük takımlar ardından adamı oynatmıyorlar,oyuncununda kariyeri elden gidiyor.
    Klübünde maddi açıdan zarara uğruyor,11'de oynatabileceğimiz bir adam değil sürekli ancak bu sık maratonda iyi olabilir,çok para verilmiş ne olursa olsun o kadar etmez.Umarım iyi oynar ve sürekli oynayarak bizi yanıltır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri