1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Halterde Şok!

Unhappy Halterde Şok!

İki defa doping yapan ve özel izinle yarışan Nurcan Taylan, ömür boyu spordan men cezasıyla karşı karşıya.

KADIN Halter Milli Takımı’nın Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu rekortmen sporcusu Nurcan Taylan 3. kez dopingli çıktı.

Uluslararası Halter Federasyonu’nun (IWF), 26 Ekim’de yaptığı kontrolde milli halterciden alınan numunesinde, yasaklı madde stereoid tespit edilmişti.
    A numunesine itiraz eden Nurcan Taylan’ın B numunesi de önceki gün Almanya’nın Köln kentinde açıldı. Daha önce iki defa dopingli çıkan Taylan, özel izinle yarışmalara katılıyordu. Bu numunesi de pozitif çıkan Nurcan Taylan, IWF kurallarına göre ömür boyu spordan men cezası alacak.

Öte yandan Nurcan’ın bu durumu federasyon yetkililerince bilindiği için, 5-13 Kasım’da yapılan Dünya Şampiyonası için Fransa’ya götürülmüş ama son anda takımdan çıkarılarak yarıştırılmamıştı.

DHA

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sahsen uzulmedim umarim men edilir

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sahsen uzulmedim umarim men edilir
    tek doping yapan o mu saniyorsun olimpiyat sporlarinda her atlet doping kullanir micheal phelps 7 adet altin madalyayi hile yapmadan mi kazandi sizce

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    tek doping yapan o mu saniyorsun olimpiyat sporlarinda her atlet doping kullanir micheal phelps 7 adet altin madalyayi hile yapmadan mi kazandi sizce
    Hile mi yapmis, hem de olimpiyatta. Biraz saygili olalim, asilsiz suclamalarla bi yere varamayiz.

Doping tespit edildiyse eger, bence cezasi neyse verilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    İyi de niye yakalanmıyolar o zaman, bütün Dünya bize mi karşı ki Tamam yakalanlar da oldu Amerikalılardan ama bir elin parmağını geçmez..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by barahir View Post
    İyi de niye yakalanmıyolar o zaman, bütün Dünya bize mi karşı ki Tamam yakalanlar da oldu Amerikalılardan ama bir elin parmağını geçmez..
    Ben de aynen onu demek istemistim bi yandan. Su herkes bizim karsimizda psikolojisinden cikalim artik.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Adam herkes bizim karşımızda demiyor ki. Phelps 7 altın madalyayı kazandığında yüksek teknoloji mayolar kullanılıyordu mesela. Halter gibi güce dayalı bir spor dalında da steroid kullanımı yaygındır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Konu disi belki ama o mayolar herkesin kullanimina acikti zaten, bi yasak yoktu. Ustuste kirilan rekorlar uzerine bi tartisma konusu olduydu o mayolar ve geriye donuldu, yani sadece phelps kullanmis degildi ki o mayoyu. Esit sartlarda alinmis madalyalardi sonucta. Bambaska bi konu yani o. Streoid kullanirlar ya da kullanmazlar bilemem ama bu madde yasakliysa mazur gorulemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu tür şeyleri kınıyorum açıkçası. Cezası neyse fazlasıyla çeksin.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri