Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 207 arası toplam 207 sonuç

Konu: Bir menajer eski günlerini arıyor

Son hafta biz Fulham'ı yeneriz, Aston Villa kazanır. West Ham küme düşer

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Son hafta biz Fulham'ı yeneriz, Aston Villa kazanır. West Ham küme düşer
    West Ham düşse gerçekten süper olurdu ama Aston Villa evinde City'e yenilince Aston küme düştü City'e binlerce milyonlarca teşekkür Blackpool'la çok yenmişlerdi beni ama bu yaptıklarından sonra artık 10 yıl boyunca hep yensinler razıyım

Ve mükemmel bir sezonu geride bıraktık.Tam düştüm derken sürpriz bir City 3 puanı ve sonradan ölüp ölüp dirildiğimiz maçta Fulham'ı tek golle geçmemiz gerçekten süperdi Seneye çok iyi bir kadro kuracaz.Bu oyuncularımın hepsine helal olsun.Tüm maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.Satılmayı haketmiyolar ama naparsın işte başarı için satmam lazım Fulham ve City maçındaki gollerden sonra odada 5-6 tur döndüm zaten koşa koşa Hala inanamıyorum yaa küme düşmedim Seneki hedefim Blackpool denen takım müsvettesini geçmek.Benim aldığım genç regenlerle bana artistlik yapmak neymiş görecekler onlar!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sizce bu sene zoru deneyip scoutlarımla mı oyuncu bulsam yoksa editörle oyuncuların ca sına mı baksam ? pa lara bakmıyorum çok zevksiz olur diye ama ca ile de biraz kolay oluyo gibi , scoutlarla da çok zor gibi o yüzden siz karar verin dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Vay bee Torrisiyi Blacpool a ben almıştım bedavaya Şimdi transfer rekoru kırmış 34 MN Sterline Chelsea'ye gitmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Transferlerimizin hemen hepsini geleceğe yönelik ve bedava yaptık.(4 ve 4,5 yıldızlı regenler)Bi tek Vitinho'ya 10 MN Sterlin ödedik.Vitinho'yu Sturm Grazda da istemiştim fakat parası fazla geldiği için almamıştık.Swansea'de de kulübün 30 mn değeri olduğunu düşünürsek 10 MN fazla para ama en iyisi olsun dedik

Rezerv ve 18A daki oyuncularımızı yıldızlarıyla birlikte göstereyim dedim.Oyuncu yetiştirmeyi seven bir menajerim.Bu yüzden altyapıya önem veririm.Dışardan yetenekli gördüğüm isimleri Scout'a önerip yıldızı 4+ ise imza attırıyorum.3-4 sene sonra bu bize futbolcu ve para olarak dönecektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

DL mevkiindeki eksiğimizi de Aloisio ile kapattık.Oyuncu aynı zamanda bir diğer sorunlu bölgemiz MLde de oynayabiliyor.Bu transfer için 5 MN Sterlin harcadık.

David Burns te bedelsiz Swansea'nin yolunu tuttu.Taktiğimizde AMC yok ama bedelsiz bu kadar iyi oyuncu aldıktan sonra açarız diye düşündük

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Diğer mevkilerde verdiğin paraya değecek adam olmadığı için forvete ikinci transferimizi de yaptık 2 forvet 1 amc napacaz acaba belki idrissou'yu AMR oynatabilirim çünkü AMRm yok ve de hiç kaliteli AMR de yok.Forvete de yedek lazımdı hem de çok iyi adam varken alıyım dedim 2 forvetime de çok çok güveniyorum.Kalecimle birlikte takımın yıldızları olacaklar hiç kuşkusuz.Bu transfer için de kasamızdan 10 MN Sterlin çıktı. 20 MN Sterlin değerinde forvet hattımız var

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

32 YAŞINA GELSE DE ROONEY ROONEY'DİR!!!

Bizi bitiren yine Rooney oldu.İlk yarı iyi dayandık ama 2-1den sonra atak oynayınca 4-1 oldu.Skora aldanmayın iyi kapandık.Çok atağa çıkamadık ama ful defansif oynadığımız için normaldir. İlk maç için iyi bir maç oldu.Zaten puan beklemiyorduk.Rahat yenmemiz gereken bir rakip çıksaydı hazır olmadığımız için yenilebilirdik.O bakımdan iyi oldu.Ayrıca Manu'nun forveti regen Rodriguez neymiş öyle O_o Bitiricilik ve Hız 19 İlk dokunuş 18 :S

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ligde kalman hoş olmuş bu arada acayip ilerlemişsin yav 2018

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ligde kalman hoş olmuş bu arada acayip ilerlemişsin yav 2018
    SÜper oldu ligde kalmam ama gelebilecek oyuncu sayısı çok az yaa :/ Oo dur hele daha yeni başlıyoruz :P

Sene 2018,Vitinho hala Botafogo'da,Ligde kalman çok iyi olmuş.Bu sene hedeflerini yüksek tutmalısın bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Marquinh0s View Post
    Sene 2018,Vitinho hala Botafogo'da,Ligde kalman çok iyi olmuş.Bu sene hedeflerini yüksek tutmalısın bence.
    Blackpoolda daha çok oyuncu bizi istiyodu.Burda gelen oyuncular genelde çok iyi oyuncular değil ama son 15 günü iyi değerlendirirsek transferde , iyi bir kadro kurabiliriz diye düşünüyorum Hep genelde Brezilya ve Arjantinde iyi adamlar var. Hiçbiri AB Uyruklu değil.Asıl sıkıntımız da bu oluyor.Niyeyse oyuncular Amerikadan Avrupaya pek gelmiyor bu oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

bir menajer eski günlerinimi arıyor ! vay be nerden nereye .dostum bence sen blackpool den hiç ayrılmayacaktın. o takımda ne yıldız regenler vardı ahhh ah ... neyse artık ,hemen pes etme ama swensea senin hedeflerini karşılamaz gibime geliyor .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    bir menajer eski günlerinimi arıyor ! vay be nerden nereye .dostum bence sen blackpool den hiç ayrılmayacaktın. o takımda ne yıldız regenler vardı ahhh ah ... neyse artık ,hemen pes etme ama swensea senin hedeflerini karşılamaz gibime geliyor .
    Napalım yaptık bir hata :P ama regenleri zaten ben buluyorum Swensea'de de iyi regenler transfer ettim. Swansea'nin Blackpool'dan tek eksiği para. Yoksa Swansea'de de başarı zor değil. Zaten burdan bir daha ayrılmam heralde çünkü düzenimi oturttum takıma

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ligin ikinci maçında ligin güçlü ekiplerinden Everton'u mağlup etmeyi başardık.Bu sene 2 hedefimiz var.Birincisi ligi ilk 10 içinde bitirmek , ikincisi ise Blackpool'u geçmek.

Bu arada ilk 11e giren ilk genç regenimiz Lindegaard oldu.Lindegaard iyi futbolunu 1 golle süslemeyi başardı.Genç oyuncularıma çok önem veriyorum artık çünkü gelmek isteyen oyuncu sayısı oldukça az. Şöyle 2-3 sene sonra gençlerimiz gelişince daha da güçleniriz diye düşünüyorum

ligde kalman iyi olmus. transferlerine bayıldım. başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sasa16 View Post
    ligde kalman iyi olmus. transferlerine bayıldım. başarılar...
    Teşekkür ederim.Baka iyi oyuncular gelse onları da alcaz ama piyasada futbolcu kalmamış maalesef biz de regenlerle idare edecez artık

Michelle Keegan ; Revolution Bar çıkışında Swansea menajeri Ömer Gelebek'le yakalandı! Oldukça samimi görüntülenen ikili muhabirlerin sorularını ise yanıtsız bıraktı. Gecede oldukça eğlenen ikili daha önce de Ice Bar da yakalanmıştı. O zaman da Gelebek ' Michelle çok hoş biri ama sadece arkadaşız. Eğlenceli bir insan ve eğlenceli insanlarla eğlenmek kadar normal bir olay olamaz sanırım' demişti bozuk İngilizcesiyle.Michelle Gelebekten tam 11 yaş küçük.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

West Ham ile beraberlik kötü oldu ama diğer maçlar normal. Bu sene çok büyük bir hedefimiz yok zaten.İlk 10 için de şu anki skorlar gayet normal zor maçları oynamadığımızı düşünürsek.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Evimizde 4 maçta 10 puan deplasmanda ise 4 maçta 0 puan aldık.Deplasmanda iyi değiliz ama zaten bu sene evimizdeki maçları kazanacak düzeye gelmemiz yeterliydi.Umarım böyle devam ederiz.8 maçta 10 puan fena değil diye düşünüyorum.Umarım daha iyi oluruz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lanet FM oyundan soğumam için herşeyi yapıyor!! 3 sakatım vardı. 3. yü çıkartamadım hakkım doldu diye 10 kişi oynadık ve 90+5te yenildik.Hiç bir şey demiyorum.Zaten lige alışma senemiz.Bir de hedeflerimiz falan olsa asıl o zaman kafayı yerdim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İlk deplasman galibiyetimizi Fulham karşısında almayı başardık.17lik regenimiz Lindegard'ı kötü oyunu nedeniyle çıkardık ve yerine küstürdüğümüz yıldızımız Falk'u aldık ve oyun tamamen değişti.2-0dan 3-2ye çevirdik maçı ve artık önce tecrübe sonra gençler diyecem.En azında Lindegard biraz yedek kalacak , Falk formayı kaptı.

Ayrıca ilk teklif Newcastle dan geldi.Blackpool'un teklifini bekliyorum(tabi ki reddetmek için).İkinci teklif te Evertondan.İyi menajer olmak ta zor yaa

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam çapkınlığı bırak artık ya
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam çapkınlığı bırak artık ya
    Ne çapkınlığı yaa ilk ilişkim düzenli manita yapıyorum yoksa ingilterede hayat geçmiyo

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

4 maçta 7 puan olağanüstüydü.Eski gücünden yoksun olmasına rağmen hala en iyi ingiliz kulüplerinden biri olan Tottenham'ı deplasmanda ezici bir oyunla devirdik.Liverpool'a karşı 2-0 öne geçtik ama beraberliğe razı olduk.City maçında ful kapandık ama kontradan gol bulamadık ve 1-0a razı olduk.Birmingham'ı daha rahat yenmeyi düşünüyorduk ama baya zorlandık fakat 3 puanın sahibi olduk.Şu an ilk 10dayız.Umarım bu sıralamamızı sezon sonuna kadar koruruz

Nesil
    2006
    Yer
    ANTALYA-belek

iyi gidiyorsun dostum. şu blackpooluda devirseydin süper olacaktı ama olsun.takipteyiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bayramokachi View Post
    iyi gidiyorsun dostum. şu blackpooluda devirseydin süper olacaktı ama olsun.takipteyiz...
    Blackpool cidden bela oldu başıma.Benim aldığım oyuncular oynuyo hala.Kendi kurduğumuz takımı yenemiyoruz arkadaş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu zamanlar sınavım nedeniyle pek SS paylaşamıycam maalesef :/

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri