...
eksik olan boy ve kalıpsüper ligin en kısa ve zayıf oyuncusu, rakibin tek adımda aldığı yeri 3 adımda alıyor.
bir de Sezer Badur'un istenmemesi normal. 2 yıldır bizde oynamayan adam. ama şu da var, transfer görüşmesini Abdullah Hoca değil İbrahim Kızıl yapınca böyle sonuçlar ortaya çıkmış olabilir. eğer Sezer olmazsa ben Sapara yerine üzerine ücret verileceğini düşünüyorum. Afrika kupası da varken Saparanın gönderilmesini Şenol Hoca istemeyebilir.
Jebrin'de öyle hatta daha kısa (:
Yalnız bacakları kısa oyuncuların (Alanzinho,Maradona,Messi,Arda gibi) en büyük avantajları topu ayaklarında daha hızlı dolaştırmaları, topla daha çok haşır neşir olduklarından çok hızlı bilek hareketi yapabilme kabiliyetine sahipler. Alanzinho'nun fizik yetersizliği antrenmanla olduğu kısma bağlıyorum belli ki antrenmanlarda bu yönde kendini çok geliştirmiyor bu yüzden çok çabuk oyundan kopuyor yoksa enerjisini ekonomik olarak kullanıp oynadığı süreye iyi dağıtabilse kolay kolay durdurulacak bir oyuncu değil.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=2NIDl8nNMLM"]Bacakların kısa olmasının avantajı[/YOUTUBE]
...