1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fenerbahçeye gösterilen tepki neden Trabzonspordan fazlaymış?

bir kere olayın adli yönüne hiç girmeyim. terazi kefesi herkese ayrı işler. diyeceğim şu. Kasımpaşa aleyhine bir karar verildiğinde kamuoyu baskısı ne olur? ya da aynı hata fenerbahçe aleyhine verilse? tepki aynı mı olur? peki başkanı içerde olan bir klüp var; Sivasspor. peki kamuoyunda Sivassporu konuşan var mı? veya forumda? olay bu. büyük takımız diye geçinmesi güzel. ama eleştiriye gelince niye bize böyle tepki, onlara böyle tepki...

italya şikeden 6 takım ceza aldı, belki daha fazla bilmiyorum. Juventus dışında takım hatırlayan var mı?

ikincisi ve benim anlamadığım, Fenerbahçeli bazı taraftarların bu olaylar çıktığından beri davaya tek bakış açısının Trabzonspor'un tapeleri olması. sanırım bizim tapemiz çıkarsa Fenerbahçe haklı çıkacak.ya da bu arkadaşların en büyük isteği takımlarının aklanması değil de bizim suçlanmamız. ki bu tapeler o kada uydurmasyon boyutuna geliyorki şaşıyorum. yönetim kurulunda olmayan eski yöneticilerin ağzından yazılmış tapeler.. Trabzonspor'un 10 milyon euro şike parası verdiği vs.vs..

bunlar doğru çıkar çıkmaz. ben gidep wordde diyalog yazar tape diye koyarım bu da belirlenmez. ama dediğim gibi eğer bizim suçlu olmamız Fenerbahçeyi aklayacaksa bizde Sivası suçlayalım olay bitsin.

bir yargı süreci işliyor. asıl tapeler orada konuşacak. bir tarafa üç maymunu oynayıp diğer tarafa sherlock holmes kesilmenin anlamı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

bir yargı süreci işliyor. asıl tapeler orada konuşacak. bir tarafa üç maymunu oynayıp diğer tarafa sherlock holmes kesilmenin anlamı yok.
    İşte ben de bunu diyorum, Trabzonspor bunu yapmıştır, şöyle suçludur, böyle suçludur demiyorum. Aynı konuşmada isimler değişik olsa, çoktan saldırmaya başlanmıştı diyorum. Fenerbahçe olduğunda tepki gösterenler, başkası olduğunda neden üç maymunu oynuyor diyorum. Yoksa Trabzon'un yapıp yapmamış olması beni ilgilendirmiyor, ben kendi kulübümle alakalı yazılanları gördüğümde bile yapmışlardır ya da yapmamışlardır yorumu yapmıyorum, Trabzonspor ile alakalı neden yapayım?

Derdimi anlatıyorum da, anlaşılmak istenmiyor. Her kulüp bu şekilde dinleme alınsaydı ve ortada sadece Fenerbahçe ile alakalı bu tarz şeyler olsaydı, ben bu kasıtlı değil derdim ama çıkıp Türk futbolunu Fenerbahçe bitirmiş gibi, Fenerbahçe'nin bu tarz şeyleri yaptığına inananlar başka kimse yapmaz, tek kötülüğü Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe verir Türk futboluna mantığında olduklarından ben bunu kabullenemiyorum. İddialarla ilgili neler olup olmadığını mahkemede göreceğiz zaten, sadece 2 yüzlü samimi olmayan yaklaşımlar bu süreç sonunda unutulmayacak şeylerin arasında tarihteki yerini alacak.

Tayfur'a tepki? Beşiktaş'ın çocuğu Tayfur Havutçu diye tüm stadın inlediği maçı izlemedin sanırım?

0 tolerans derken, aynı suçtan iddaname hazırlanan (şike ve teşvik suçu) 2 takımdan birisi avrupaya gönderilmezken, diğeri onun yerine gittiğinde, bu zaten bizim hakkımızdı, şampiyonluk da bizim hakkımız gibi konuşmaları yakışık olmuyor, hakkındaki iddiaları çürüt, ondan sonra bu konuşmayı yaparsın zaten. Ayrıca Sadri Şener'in yurt dışı çıkış yasağı, ne oldu da kaldırıldı, kaldırmak için savcı neye dayandırdı yoksa UEFA Trabzon'u aldığında başkanın yasaklı olduğu akıllarına gelip, başları ağrımasın diye yasağı kaldırttırıldı mı?

Yukarıda Muhammed paylaşmış, bu şekilde Fenerbahçe ile alakalı derlemelere kesin inanırken herkesin Fenerbahçe'ye yüklenmesi sebebiyle fazlaca olması normal, sizin takımlarınızla alakalı çıktığında inkar etmek inancınızın göstergesi. İnkar ediyorsan, iddianame saçma diyorsan Fenerbahçe ile alakalı çıktığında da bazı şeylere saçma diyebil yok inanıyorsan kendi takımın olduğunda vay be bizimkiler de yapmış diyebil.

Trabzon suçludur diye yazmıyorum, bunlara bakıp Trabzon'u da suçlamıyorum, bu ince çizgiyi de ayırt etmek gerekir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte ben de bunu diyorum, Trabzonspor bunu yapmıştır, şöyle suçludur, böyle suçludur demiyorum. Aynı konuşmada isimler değişik olsa, çoktan saldırmaya başlanmıştı diyorum. Fenerbahçe olduğunda tepki gösterenler, başkası olduğunda neden üç maymunu oynuyor diyorum. Yoksa Trabzon'un yapıp yapmamış olması beni ilgilendirmiyor, ben kendi kulübümle alakalı yazılanları gördüğümde bile yapmışlardır ya da yapmamışlardır yorumu yapmıyorum, Trabzonspor ile alakalı neden yapayım?

0 tolerans derken, aynı suçtan iddaname hazırlanan (şike ve teşvik suçu) 2 takımdan birisi avrupaya gönderilmezken, diğeri onun yerine gittiğinde, bu zaten bizim hakkımızdı, şampiyonluk da bizim hakkımız gibi konuşmaları yakışık olmuyor, hakkındaki iddiaları çürüt, ondan sonra bu konuşmayı yaparsın zaten. Ayrıca Sadri Şener'in yurt dışı çıkış yasağı, ne oldu da kaldırıldı, kaldırmak için savcı neye dayandırdı yoksa UEFA Trabzon'u aldığında başkanın yasaklı olduğu akıllarına gelip, başları ağrımasın diye yasağı kaldırttırıldı mı?

Yukarıda Muhammed paylaşmış, bu şekilde Fenerbahçe ile alakalı derlemelere kesin inanırken herkesin Fenerbahçe'ye yüklenmesi sebebiyle fazlaca olması normal, sizin takımlarınızla alakalı çıktığında inkar etmek inancınızın göstergesi.

3 paragrafa 3 cevap vereceğim diğerleri ile hemfikirim zaten.

birincisi dediğim zaten Fenerbahçe adının büyüklüğünden olan şeyler bunlar. bir başka klübün 10 tane transferi Fenerbahçenin bir tane transfer iddaasından fazla yer tutmuyorsa medyada bu iddaalarda da kamuoyu böyle oluşur. yani diyorum ya belki bizden daha şüpheli Sivasspor veya başka klüpler. onların konuşulmama nedeni de bu.

Ben kendi takımım dışında yoruma karşıyım. bu başlıkta da genelde kendi takımıma laf gelirse söz alırım. Beşiktaş hakkında birşey diyemeyeceğim.

2. paragrafının başına katılmıyorum. Biz Bilboga maçının kampındayken davet geldi. maçtan 20 saat önce. bu yanlış olabilir ama bizim elimizde değildi. bu süre zarfında Fenerbahçenin yargılanıp karara bağlanma süresi nasıl yoksa bizimde yoktu. onun dışındaki 'kupamızı verin' tarzı konuşmalar bence de yakışıksız. ama öte yandan 'biz temiziz diyenden daha temiziz.' de öyle.

son olarak herkesi bilmem ben kendimi bilirim. bir tane Fenerbahçe tapesine inanıp da okumuşluğum yok. ama yukarıda paylaşılan tape 'bizim takım - onlar' şeklinde yorumlanmış. taraflı olduğu aşikar. ben bunlara karşıyım.

Mesaj Yetkileri