Originally Posted by
Sekopej
İşte ben de bunu diyorum, Trabzonspor bunu yapmıştır, şöyle suçludur, böyle suçludur demiyorum. Aynı konuşmada isimler değişik olsa, çoktan saldırmaya başlanmıştı diyorum. Fenerbahçe olduğunda tepki gösterenler, başkası olduğunda neden üç maymunu oynuyor diyorum. Yoksa Trabzon'un yapıp yapmamış olması beni ilgilendirmiyor, ben kendi kulübümle alakalı yazılanları gördüğümde bile yapmışlardır ya da yapmamışlardır yorumu yapmıyorum, Trabzonspor ile alakalı neden yapayım?
0 tolerans derken, aynı suçtan iddaname hazırlanan (şike ve teşvik suçu) 2 takımdan birisi avrupaya gönderilmezken, diğeri onun yerine gittiğinde, bu zaten bizim hakkımızdı, şampiyonluk da bizim hakkımız gibi konuşmaları yakışık olmuyor, hakkındaki iddiaları çürüt, ondan sonra bu konuşmayı yaparsın zaten. Ayrıca Sadri Şener'in yurt dışı çıkış yasağı, ne oldu da kaldırıldı, kaldırmak için savcı neye dayandırdı yoksa UEFA Trabzon'u aldığında başkanın yasaklı olduğu akıllarına gelip, başları ağrımasın diye yasağı kaldırttırıldı mı?
Yukarıda Muhammed paylaşmış, bu şekilde Fenerbahçe ile alakalı derlemelere kesin inanırken herkesin Fenerbahçe'ye yüklenmesi sebebiyle fazlaca olması normal, sizin takımlarınızla alakalı çıktığında inkar etmek inancınızın göstergesi.