regenlerin resmi bende kendi kuruyor nasıl bir regenin gerçek bir fotosu oluyor
bu arada kariyer süper![]()
regenlerin resmi bende kendi kuruyor nasıl bir regenin gerçek bir fotosu oluyor
bu arada kariyer süper![]()
Evet rakipler zorluydu gerçekten de ama önümüzdeki sene için daha ümitliyim Avrupa kulvarındaki maceramız için...
Ligde bu sene liderliği aldık bırakmıyoruz ama önemli olan Play-Off'lar gerçekten, oradan şampiyon çıkabilmek gerçekten de çok zor...
Takımın sorunu kesinlikle tecrübesizlikti bana göre ama dediğim gibi bu sene bunu aştığımız kanısındayım.Forvet arkasındaki pozisyona Daniel Carvalho'yu aldık ama o da sakatlıktan kurtulamıyor oynadığı maçlarda vasatı aşamadı.
Regenlerin resmini facepack olarak kendim yapıyorum, gerçek resim kullanarak. Yorum için teşekkürler.
Gençlerbirliği'nde transfer sezonu yine hareketli...
Aslında defansif ortasaha mevkisinde oynayabilecek çok fazla oyuncumuz var ama Gibson'un bonservis bedeli olmadan takıma katmak kaçırılmayacak bir fırsattı. Çok yaşlı olmasa da Manu gibi bir takımda oynadığı için tecrübesi yüksek bir oyuncu.
Defansın sol kanadında Mehmet Sedef ve Hasan Ali Kaldırım var ama yine kulübenin çeşitliliğini artırmak için Türk Milli takımında sol kanadın vazgeçilmezi olması muhtemel olan Özgür Çek 350.000 $'a kaçırılmazdı gerçekten.
2012/2013 Türkiye Süper Ligi 18.Hafta:
Alkaralar ikinci yarıya iyi başlamadı
2012/2013 Türkiye Süper Ligi 19.Hafta:
Elazığ deplasmanı Adu ile güzel...
Last edited by Tshabalala : 02.Ocak.2012 at 00:28