1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: "Behzat Ç.'li Gençler Şampiyonlar Ligi'nde [Gençlerbirliği 2013-2014]"

Hybrid View

regenlerin resmi bende kendi kuruyor nasıl bir regenin gerçek bir fotosu oluyor
    bu arada kariyer süper

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Avrupa Ligi'nde rakiplerin iyiydi bana göre, 5 puan alarak gruplara veda ettik en azından. Gelecek yıllarda bu sayı 2'ye katlanır merak etme. Dediğin gibi tecrübe oldu.

Evet rakipler zorluydu gerçekten de ama önümüzdeki sene için daha ümitliyim Avrupa kulvarındaki maceramız için...
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Avrupa'ya veda etmen normal o yönden sıkıntı yok ancak Ligde mükemmele yakın bir grafik çiziyorsun =)

Ligde bu sene liderliği aldık bırakmıyoruz ama önemli olan Play-Off'lar gerçekten, oradan şampiyon çıkabilmek gerçekten de çok zor...
    Quote Originally Posted by can_26 View Post
    Hocam Sence Avrupa'da Takımın Sorunu Neredeydi?avrup Için Transfer Yapacak Olursan Hangi Bölgeye Takviye Yapmayı Planlıyorsunuz?takımın Avrupada Ki Eksiği Neydi,oyunu Sizi Tatmin Etti Mi?

Takımın sorunu kesinlikle tecrübesizlikti bana göre ama dediğim gibi bu sene bunu aştığımız kanısındayım.Forvet arkasındaki pozisyona Daniel Carvalho'yu aldık ama o da sakatlıktan kurtulamıyor oynadığı maçlarda vasatı aşamadı.
    Quote Originally Posted by babafm View Post
    regenlerin resmi bende kendi kuruyor nasıl bir regenin gerçek bir fotosu oluyor
    Quote Originally Posted by babafm View Post
    bu arada kariyer süper

Regenlerin resmini facepack olarak kendim yapıyorum, gerçek resim kullanarak. Yorum için teşekkürler.

Gençlerbirliği'nde transfer sezonu yine hareketli...

Aslında defansif ortasaha mevkisinde oynayabilecek çok fazla oyuncumuz var ama Gibson'un bonservis bedeli olmadan takıma katmak kaçırılmayacak bir fırsattı. Çok yaşlı olmasa da Manu gibi bir takımda oynadığı için tecrübesi yüksek bir oyuncu.

Defansın sol kanadında Mehmet Sedef ve Hasan Ali Kaldırım var ama yine kulübenin çeşitliliğini artırmak için Türk Milli takımında sol kanadın vazgeçilmezi olması muhtemel olan Özgür Çek 350.000 $'a kaçırılmazdı gerçekten.

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 18.Hafta:
    Alkaralar ikinci yarıya iyi başlamadı

2012/2013 Türkiye Süper Ligi 19.Hafta:
    Elazığ deplasmanı Adu ile güzel...

Last edited by Tshabalala : 02.Ocak.2012 at 00:28

Mesaj Yetkileri