Sayfa 103 / 578 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İmparator, ligin ilk yarısında A2 takımındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mertan Caner Öztürk'ü ve sezon başında Eintracht Frankfurt'tan alınan Okan Derici'yi A Takım'a aldı.

19 ve 18 yaş altı milli takımlarında forma giyen Okan Derici'yi A2 takımına gönderen ve yakından takip eden Fatih Terim, ligin ikinci yarısında iki kanatta da genç oyunculara forma vermeyi planlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu gençlerden bir tanesi bile ileride iyi oyuncu olsa çok sevineceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Mertcan Benfica karşısında çok iyi oynamıştı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Keske tore ile shaqiriyi transfer etsekde sole sahaya ciksak..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben 4-4-2 den yanayım ve Engin yerine Baros'u ilerde görmek isterim. Gökhan Töre sağda,solda shaqiri baya iş görür ama bakalım neler olacak. Açıkcası ben ligin ikinci devresinde Mertan ve Okan Derici'yi de izleyeceğimizi düşünüyorum.Fatih Hoca gençleri birer birer monte edecektir kadroya.1995-2000 yıllarındaki kaliteli yabancı +türkler olarak oluşan kadroya benzer bir yapıya dönüşmeye başladık. O zamanki kadroda işe yaramaz hiçbir oyuncu yoktu. Şimdi de yavaş yavaş boşaltıyor Fatih hoca işine yaramayacakları.Sezon sonunda Gökhan Zan,Servet,Serkan Kurtuluş ve Aydın Yılmaz ile yollar ayrlabilir.Ayhan zaten bırakıyor. Bu isimlerin yerine kadroda derinliği ve rotasyonu sağlayacak 3-4 tane yetenekli Türk lazım. Bunlardan biri Gökhan Töre olabilir. Yiğit Gökoğlan,Serdar Aziz ,Uğur Uçar ve bence bir de sol bek lazım türk olarak. Yabancılarda zaten şu anda Rieira dışında pek sıkıntımız yok gibi.Bakarsınız o da düzelir. Ben düzelmesini istiyorum.Son maçta sonradan girmesine rağmen olumlu işler de yaptı.Umarım o da düzelir de yeni bir yabancıya para vermeyiz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=104665

Takımdaki hava , arkadaşlık ortamı müthiş iyi.

Bunu sağlayan da İmparator

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Cimbom Digiturk'ten çekiliyor mu?

Milliyet gazetesinin haberine göre; Yılbaşı tatili için İsviçre'de bulunan Başkan Ünal Aysal'ın, salı günü İstanbul'da olacağı ve alınacak kararların yönetim toplantısında tartışılacağı bildirildi. Sarı-kırmızılıların, "Sonucu belli bir sürecin parçası olmak istemiyoruz" tezinden hareket ettiği ve ilk tepkinin Kulüpler Birliği toplantısında gösterileceği ifade edildi. Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün sarı-kırmızılı kulübü temsil edeceği toplantıda, Galatasaray'ın gerekirse Kulüpler Birliği'nden ayrılma restini öne süreceği dile getirildi.

Galatasaray Yönetimi içinde, gündeme getirilen diğer bir konu ise gerekirse havuzdan çekilmek... Yayıncı kuruluş Digitürk'ün Türk Futbolu'na yön verdiği yönündeki iddialardan rahatsız olan bazı idareciler, 'Havuzdan çekilelim. Maçlarımız GS TV'de yayınlanır. Gelirlerimiz bugünkünden az olmaz" görüşünü ortaya attı. Ancak bunun için, yayıncı kuruluşun ya da TFF'nin sözleşmeyi iptal etmesi gerekiyor. Naklen yayın ihalesi sırasında TFF'ye verilen taahhütnameden dolayı sarı-kırmızılılar ancak bunun sonrasında havuzdan ayrılabiliyor.

Galatasaray'ın 26 Ocak'taki genel kurulda bütün delegeleri ile yer alacağı vurgulandı. Burada açık oylama isteyen sarı-kırmızılı yönetim, mevcut talimatı savunarak güvensizlik ortamı yaratmamak için uğraş verecek.

Ligden çekilme konusunu kesinlikle gündeme getirmezken, taraftara da miting hazırlığında bulunmamaları çağrısını yapacak. Bu arada bazı Bank Asya ve 2. Lig ekipleri sarı-kırmızılı yöneticileri arayarak, bildiri nedeniyle kutladı.

Sade bildiri!

Önceki gün yeni bir bildiri krizinin daha patlak verdiği, Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ün kaleme aldığı metnin yumuşatılarak siteye konduğu ortaya çıktı. 2. Başkan Ali Dürüst ile Başkan Yardımcısı Refik Arkan ve yöneticiler Mete Başol ve Sedat Doğan'ın hazır katıldığı yönetim toplantısında bildirideki bazı ağır ifadelerinin üzerinin çizildiği ve daha sade hale getirildiği belirtildi. İsviçre'de bulunan Başkan Ünal Aysal'ın metnin son halini gördükten sonra yayınlanması iznini verdiği bildirildi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dogru Haberdir Umarim..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Keske tore ile shaqiriyi transfer etsekde sole sahaya ciksak..

Tek forvet oynayamıyoruz ki 4-4-2 iyidir Ama kanatlara o ikili gelirse çok dehşet olurdu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tek forvette kanatlarimiz iyi olmasi lazim zaten rijkaard zamaninda Sagda keita solda arda yardiriyorduk bu adamlarda en az keita ve arda kadar iyiler ama tabi gelirlermi bilmem fazla hayal kurdum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence sağ kanata bir adam almalıyız Kazım'ı ise forvet yedeği yapmalıyız.Alacağımız adam ise Sabri'nin yedeği olmalı.Eboue'nin yerine şimdilik yerini doldurabilecek Ujfalusi var ama oraya Uğur'u alıp savunmanın oratasını tehlikeye atmamalıyız.Solda ise Riera'nın düzeleceğine inanıyorum ben.Eğer büyük bir aksilik olmazsa normal sezonu lider bitiririz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Madem herkes yazmış hayalindeki kadroyu, ben de dökeyim şöyle bir.

Türkiye'nin tozunu attırır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre'yle bir yere gidemeyiz.Zaman zaman iyi oynasa da hala sol kanadı iyi kullanamıyoruz.İki kanada da takviye lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Emre'nin 1-2 seneye ihtiyacı var fizik olarak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Geçen gün Gs'nin antremanından bir kesim izledim lig tv yada ntvspor'da salonda basket oynuyorları. Amma eğleniyorlar beni de eğlendirdiler tv karşısına.Riera mükemmel bir blok yaptı hatta İmparator Terim'in en iyi yaptığı şey 20-25 kişilik yüksek egolu insanları toplayıp harika bir takım yapmaktır zaten.Ezeli ve en büyük rakibimizle eğer şartlar değişmezse-küme düşmezsek - çok çekişmeli bir kaç sene yaşayacağız gibi duruyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Emre rüzgarı arkasına alırsa Arda gibi seneye as ouncumuz olabilir.Oynadıkça gelişir geliştikçe oynar Ben riera için sabır gerektiğini düşünüyorum.Solda emre Riera bizi talır gibime geliyo.Ah gökhan töre gelse her şey süper olcak ama gelmez sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Geçen gün Gs'nin antremanından bir kesim izledim lig tv yada ntvspor'da salonda basket oynuyorları. Amma eğleniyorlar beni de eğlendirdiler tv karşısına.Riera mükemmel bir blok yaptı hatta İmparator Terim'in en iyi yaptığı şey 20-25 kişilik yüksek egolu insanları toplayıp harika bir takım yapmaktır zaten.Ezeli ve en büyük rakibimizle eğer şartlar değişmezse-küme düşmezsek - çok çekişmeli bir kaç sene yaşayacağız gibi duruyor.
    Sabri de oynuyo muydu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sabri de oynuyo muydu
    oynamıyodu sanırım yoksa kesin zaytung'luk bişeyler çıkardı ortaya Sabri reyiz'i sadece konuşurken gördüm
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Terim hiç kaçırmıyo ha ilk 5 oynamalı Kazım'da güzel oynuyor smaçta bastı basket takımına yollayalım onu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O basket maçında Semihin bir şutu var akıllara zarar ( şut mu pas mı anlayamadım pas da olabilir günahını almayayım)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=1mRm_AqUQFU&feature=share"]Gs Basket İdmanı[/YOUTUBE]
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

servet reizde oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    O basket maçında Semihin bir şutu var akıllara zarar ( şut mu pas mı anlayamadım pas da olabilir günahını almayayım)
    Semih heralde hayatında ilk defa basket topunu eline aldı.O nasıl bir atış öyleHele pozisyondan sonra Baros ve Kazım'ın gülüşü yokmu öldürdü beni

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Semih basketbolun Sabri'si

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabri turnikeye çıkıyor ilk videoda, ama tam gözükmüyor fatih hocayı çektiklerinden, en başta. Kazım'ın smaç güzel. Selçuk'un atışı da çok iyiydi, aynı futboldaki tarzıyla benzer oynuyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Evet ilk videoda Sabri var hatta hareketler yapıor tam çekilse zaten kopardık o top elinde kalmıştır öyle

Semih o nasıl bir atış öyle be hacı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı sahada basketbol oynamıslıgım vardır. Florya'nın havası bir baska gerçekten. Galatasaray bir aile gibi geliyor orda dısardan bakanlara bile. Herşey bütünlük içinde.

Bu idman fikri de çok güzel olmus bence. Fatih Terim eger taktiksel anlamda da ofansif oynatmaktan vazgeçmeyecekse takımı yıllarca kalsın Galatasaray'da. Gerçekten yararlı oluyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Asıl bomba Rieira yahu! Futbol sahalarında da görmek istiyoruz artık o heyecanı Melo ile baya dalga geçmiş bloklayınca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Aynı sahada basketbol oynamıslıgım vardır. Florya'nın havası bir baska gerçekten. Galatasaray bir aile gibi geliyor orda dısardan bakanlara bile. Herşey bütünlük içinde.

Bu idman fikri de çok güzel olmus bence. Fatih Terim eger taktiksel anlamda da ofansif oynatmaktan vazgeçmeyecekse takımı yıllarca kalsın Galatasaray'da. Gerçekten yararlı oluyor.
    Aynen ben de o salonda defalarca basketbol oynadım idman ve maç yaptım. Salonun enerjisi çok güzel ama Kazım'ın smaç bastığı pota kısa biraz Florya'ya ilk geldiğimde etrafa bakarken ağzım açık kalmıştı. Oranın havası gerçekten bambaşka. Galatasaray'ın yuvası olduğunu ilk girdiğiniz anda hissediyorsunuz.

Mesaj Yetkileri