1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı sahada basketbol oynamıslıgım vardır. Florya'nın havası bir baska gerçekten. Galatasaray bir aile gibi geliyor orda dısardan bakanlara bile. Herşey bütünlük içinde.

Bu idman fikri de çok güzel olmus bence. Fatih Terim eger taktiksel anlamda da ofansif oynatmaktan vazgeçmeyecekse takımı yıllarca kalsın Galatasaray'da. Gerçekten yararlı oluyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Aynı sahada basketbol oynamıslıgım vardır. Florya'nın havası bir baska gerçekten. Galatasaray bir aile gibi geliyor orda dısardan bakanlara bile. Herşey bütünlük içinde.

Bu idman fikri de çok güzel olmus bence. Fatih Terim eger taktiksel anlamda da ofansif oynatmaktan vazgeçmeyecekse takımı yıllarca kalsın Galatasaray'da. Gerçekten yararlı oluyor.
    Aynen ben de o salonda defalarca basketbol oynadım idman ve maç yaptım. Salonun enerjisi çok güzel ama Kazım'ın smaç bastığı pota kısa biraz Florya'ya ilk geldiğimde etrafa bakarken ağzım açık kalmıştı. Oranın havası gerçekten bambaşka. Galatasaray'ın yuvası olduğunu ilk girdiğiniz anda hissediyorsunuz.

Mesaj Yetkileri